2

Ukens anbefaling

    Publisert 28.10.2012 klokka 15:00 i kategorien Anbefalinger

Dagens anbefalinger er shampooen og balsamen min som er helt fantastiske! De er av merket Redken, 5th avenue nyc, extreme. Jeg kjøpte de på Maja's drop in i Kristiansand for 450 kr i pakkepris tilbud. I dag har jeg vært litt inne på blivakker sine sider og sjekket prisene der. Jeg som trodde jeg hadde gjort ett røverkjøp fant fort ut at de var betydelig mye billigere på nettet.

 

Både shampooen og balsamen skal reparere slitt og tørt hår. De har proteiner i begge produktene slik at håret ikke skal bli så lett slitt. Jeg har også merket at håret mitt har blitt mykere og lettere fikse. Det floker seg heller ikke så lett, noe jeg har slitt veldig mye med tidligere. Kan virkelig anbefale å invistere i disse produktene her!

Blivakker har forresten fri frakt, noe som er veldig greit!

 

Shampooen koster 189 kroner og kan kjøpes her Balsamen er faktisk på salg nå og koster 159,20 kroner for øyeblikket (ordinær pris 199 kroner) og kan kjøpes her


2 kommentarer

Ine

28.10.2012 kl.17:32

De er super , spesielt til svekket hår. Supert til dem som striper eller bleker håret :)

og vil bare nevne at ting på bli vakker kan være utgått på dato , bare sånn at folk er obs på det ^^

Karoline

28.10.2012 kl.18:56

Ine: Takk, det visste jeg ikke, men er de det kan vi vel sende dem tilbake for å få produkter som ikke er utgåtte på dato? :)

Skriv en ny kommentar

Karoline

Navn: Karoline Alder: 19 Blogger om: Klær, sminke, musikk & hverdagen leser denne bloggen nå


Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Bloggen er designet og kodet av
RRH Webdesign
hits