2

Bilder fra USA turen desember/januar 13/14

    Publisert 21.03.2014 klokka 09:43 i kategorien Reiser

Nå er det lenge siden jeg har blogget. Har vært så opptatt med alt jeg skal få gjort, og er vel enda det, men tenkte å slenge ut noen bilder fra USA turen. Bildene er i helt feil rekkefølge og veldig "hulter til bulter", men det får bare være. 

Legger også for det meste bare bilder ut av meg for har ikke spurt de andre om det er greit at jeg legger bilder ut av dem. Kommer kanskje flere senere.

Meg og Marie utenfor M&M butikken på Times Square i New York. 


Her var jeg på båten. Den var helt utrolig!


Bursdagsmiddag min på cruiset. Utseende til restauranten som vi spiste på var basert på spisesalen i Titanic. 

 

Før vi reiste på cruiset var vi i Orlando og det var helt utrolig hvor varm det var. Gikk i de klærne og følte fortsatt jeg hadde for mye klær på meg.

 

På cruiset laget de som vaska rommet vårt håndkledyr til oss, så fikk ett nytt hver kveld. 


Julaften på Labadee, Haiti. Er nok den fineste dagen vi hadde på cruiset. Bare dumt at vi ikke var der lenger enn det vi var. Måtte være på båten igjen til halv 3 ish, så fikk ikke så mye av dagen som vi ønsket der.


Gran Caymen var også nydelig


Her var vi i en av Disney parkene, der vi ble til Minions i en slags simulerings karusell(?) Vet ikke om vi sto på samme plass eller var i en berg - og dalbane, men føltes som vi fløy rundt. Tok flere sånne. Bl.a Harry Potter som var noe av det gøyeste jeg har vært med på.Senere på kvelden i New York som var siste dagen vår i USA. Når det veldig snøværet kom til New York var vi der. Vi visste jo ikke at det skulle snø, så jeg gikk i skjørt og den jakka der. Hadde jo en tykk strømpebukse på så trodde jo at jeg skulle klare å holde varmen. Går jo helt fint å gå sånn når det snør hjemme i Norge, men neida. Vi frøys som vi aldri hadde frøse før. Kanskje ikke så rart når det faktisk var opp mot -30 grader, men det visste jo ikke vi. Var uansett en fantastisk kveld. Elsker New York.

Her var vi i Mexico og svømte med delfiner. Syns i grunnen litt synd på dem. De har alt for liten plass i de bassengene, men koselig var det uansett. Veldig vanskelig å få gode bilder. Det regnet utrolig kraftig. Var nesten ikke mulig å kjøre på veiene når vi skulle tilbake til båten ettersom at veiene var så oversvømte.Håper dere likte bildene!

2 kommentarer

Maren i Kansas

22.03.2014 kl.09:38

fantastiske bilder! Det så helt herlig ut!!:-)

Karoline

22.03.2014 kl.10:36

Maren i Kansas: takk! Det var utrolig herlig der. Skulle ønske jeg bare kunne bli der :) !

Skriv en ny kommentar

Karoline

Navn: Karoline Alder: 19 Blogger om: Klær, sminke, musikk & hverdagen leser denne bloggen nå


Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Bloggen er designet og kodet av
RRH Webdesign
hits