0

Septumplastikk kirurgi

    Publisert 02.07.2014 klokka 08:55 i kategorien Blogg

Nå er det lenge siden jeg har blogget. Det er ett par grunner til det, blandet annet en operasjon som kalles septumplastikk med conchotoni. Det er altså retning av neseskilleveggen med forminsking av nesemuslinger. Denne operasjonen tok jeg fordi jeg har slitt veldig med nattesøvnen. Uansett hvor mye søvn jeg får blir jeg ikke uthvilt. Tok noen tester og sov med noen ledninger som viste at jeg hadde 5 pustestopp den natta. Har du 6 kan det være farlig.

Operasjonen gruer jeg meg veldig til. Det er dagkirurgi så jeg skulle egentlig hjem samme dag. Ettersom resten av familien er på ferie ble jeg på sykehuset over natta. Skal egentlig inn til en sjekk og fjerne tampongene som de stappa inn i nesa mi i morgen, men kan ikke bli på sykehuset flere netter så da må jeg sove hos onkelen min. Hvis jeg er heldig kan jeg få de ut i dag og trenger ikke å komme inn igjen før onsdag om ei uke.

Normalt liker jeg ikke sykehus. Har hatt utrolig mange vonde opplevelser med der før, men denne gangen har jeg vært utrolig heldig med alle legene. Sykepleierne og assistentene jeg har hatt.

Før operasjonen hadde jeg blandt annet en samtale med anestilegen om hvordan narkose og andre medisiner som vill være best for meg ettersom jeg har blitt veldig dårlig de to andre gangene jeg har hatt narkose

Er veldig fornøyd med Kristiansand sykehus denne gangen!

Legger ikke ut ett bilde av meg selv nå ettersom jeg ikke ser ut og vil ikke ha ett bilde av meg selv når jeg har halve fjeset mitt bandasjert.

Håper alle får en finfin dag!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Karoline

Navn: Karoline Alder: 19 Blogger om: Klær, sminke, musikk & hverdagen leser denne bloggen nå


Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Bloggen er designet og kodet av
RRH Webdesign
hits