0

070714

    Publisert 07.07.2014 klokka 22:14 i kategorien Blogg

Nå er jeg nokså lei. I morgen er den uke siden jeg opererte, og jeg er enda ikke god nok til å gjøre noe. Har masse som skulle vært gjort i huset. Overtar leiligheten jeg skal bo i det neste åretom 8 dager så skulle pakka, vaska og faktisk vært på ferie med familien min nå, men når er ting noensinne så lett? Så mye for en lett operasjon som ikke er gal i det hele tatt.. Jada... Skal inn på sykehuset på onsdag for å ta ut stingene og sjekke at alt er som det skal. Håper for alt i verden at det ikke er flere komplikasjoner nå! Har mareritt om at jeg må operere på nytt. Kommer aldri noe godt ut av å google  bivirkninger o.l. 

Når det kommer til hva jeg egentlig gjør når jeg ikke kan gjøre noe er egentlig fire ting. Jeg sover, spiser, ser på tv serier og strikker. Det er alt jeg gjør og jeg har så mye energi! Har serisøt aldri hatt så mye energi i mitt liv før! Gleder meg så til å kunne gjøre vanlige ting igjen! 1-2 uker så kan jeg begynne å trene utholdenhet igjen. Tunge styrketrening må jeg sannsynligvis vente med i 5 uker til, men så lenge jeg kan gjøre mer enn det jeg gjør nå er jeg storfornøyd!

Når det kommer til serier jeg ser på så har jeg "Melissa & Joey" blitt det jeg sitter å ser på. Det er  min humor! Helt fantastisk. Jeg begynte på sesong 1 rett før operasjonen, og har faktisk rukket å komme til sesong 3 nå. Ingen liv hos meg nei.. 

Tenkte å slenge inn en liten preview av sesong 2 eller 3 ikke helt sikker. Utrolig morsomt! Ta tannhjulet på 1080!
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Karoline

Navn: Karoline Alder: 19 Blogger om: Klær, sminke, musikk & hverdagen leser denne bloggen nå


Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Bloggen er designet og kodet av
RRH Webdesign
hits