2

Studentlørdag

  Publisert 06.12.2014 klokka 20:28 i kategorien Anbefalinger

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Evje og føler så sykt for å slenge meg på sofaen og se på tv resten av kvelden, men så heldig er jeg ikke. På mandag har jeg første eksamen som er ensembleledelse, har også en innlevering på onsdag før siste eksamen neste uke. Blir så deilig å få ferie, reise til London og å feire jul.

Det jeg skal ha på ensembleledelse eksamen

Notene til sangen jeg skal analysere i semesteroppgaven min

Q: gjør dere noe gøy i kveld?

0

Søndagsanbefaling

  Publisert 16.02.2014 klokka 12:13 i kategorien Anbefalinger

Hei!
Når jeg var i USA fant jeg noe jeg har leita etter lenge. Ny krølltang! Var noen som sto på ett senter og solgte forskjellige hårprodukter. Har vært borti akkurat det samme i på Sørlandssenteret tidligere, og der kostet 1 krølltang 1500kr.

Opplegget er nokså nytt. De bruker ikke varme i disse rettetangene og krølltangene, men damp. Det vil si at det ikke er skadelig for håret - ergo du slipper å bruke penger på varmebeskyttende. Du kan rette håret når det er vått i stede for å føne det.

I USA kunne jeg få 3 krølltenger og 1 rettergang til rett over 1000 lappen. Vi kjøpte to sett med det

Rettetangen

Krølltengene. (Mine er i zebra farge slik som rettetanga.)

Har helt rett hår til vanlig.

Her har jeg brukt den mellomste krølltangen. Kan virkelig anbefale dette merke - Royale Professional.

Haha ser ut som jeg har gjort ett eller annet med ansiktet mitt på det nederste bildet, men har ikke det. Tror jeg har gjort noe rart med kamera innstillingene mine ??

1

Tilbake igjen

  Publisert 05.09.2013 klokka 13:16 i kategorien Anbefalinger

Nå er det lenge siden jeg har blogget. Mye har skjedd, og jeg bor for øyeblikket i Kristiansand og går på musikk på Ansgar bibelskole, og har farga håret rød/brunt

Jeg trives veldig godt i Kristiansand. Det er mye mer sentralt og mer å gjøre enn i farsund, og selvfølgelig mange nye folk og venner.

2

God helg!

  Publisert 23.11.2012 klokka 18:10 i kategorien Anbefalinger

Årh endelig helg! Elsker det. Kan bare slappe av og ligge i senga. Hvis jeg bare har gjort pliktene mine først..

I helga tror jeg nok at jeg skal gjøre fint lite. Skjer masse på søndag ihvertfall. Da kommer mormor og morfar på besøk og jeg skal øve med resten av russen som skal være modell på moteshowet til russen.

Ligger på senga med musikk i ørene. Standard.

Hva skal dere i helga?

2

Vinneren av gavekort fra Nelly

  Publisert 01.11.2012 klokka 12:52 i kategorien Anbefalinger

Har nå trukket en vinner av gavekortet, og vinneren er Anette Tønnesen!

Kos deg masse med det og kjøp noe fint !

0

OD-dagen

  Publisert 01.11.2012 klokka 09:15 i kategorien Anbefalinger

Skolen jeg går på har noe som heter OD dag. For dere som ikke vet hva det går ut på så er det å ofre en dag av vår skoledag for at barna i Nepal skal få mulighet til å gå på skole (tror det var sånn det var.) i år skal jeg bare jobbe hjemme, og hjelpe mamma. Tar også alle pliktene mine idag siden jeg reiser til Kristiansand i morgen, og går glipp av de tre siste timene (reguleringstannlegen in my heart<3) skal sove i Kristiansand i mormor og morfar sin nye leilighet.

Nå sitter jeg på venteværelset til fysioterapauten og skal snart inn. Blir godt å få litt massasje og orden på ryggen min nå!

Hva skal dere gjøre idag?
Har skolen deres OD-dag, og hvis ikke hva er det skolen deres gjør?

0

Halloween

  Publisert 31.10.2012 klokka 20:28 i kategorien Anbefalinger

Jeg elsker Halloween g å kle meg ut. Hadde ikke noe spesielt å gå med så lånte noe av mamma. Og ja Hege gjettet riktig. Jeg var pantomimeartst. Hadde dessverre ikke mer hvitmaling igjen da så ble ikke så bra som jeg håpte.

Meg og anette

Alle som kledde seg ut

Meg og Camilla.

Hva har dere gjort idag?

2

Ukens anbefaling

  Publisert 28.10.2012 klokka 15:00 i kategorien Anbefalinger

Dagens anbefalinger er shampooen og balsamen min som er helt fantastiske! De er av merket Redken, 5th avenue nyc, extreme. Jeg kjøpte de på Maja's drop in i Kristiansand for 450 kr i pakkepris tilbud. I dag har jeg vært litt inne på blivakker sine sider og sjekket prisene der. Jeg som trodde jeg hadde gjort ett røverkjøp fant fort ut at de var betydelig mye billigere på nettet.

 

Både shampooen og balsamen skal reparere slitt og tørt hår. De har proteiner i begge produktene slik at håret ikke skal bli så lett slitt. Jeg har også merket at håret mitt har blitt mykere og lettere fikse. Det floker seg heller ikke så lett, noe jeg har slitt veldig mye med tidligere. Kan virkelig anbefale å invistere i disse produktene her!

Blivakker har forresten fri frakt, noe som er veldig greit!

 

Shampooen koster 189 kroner og kan kjøpes her Balsamen er faktisk på salg nå og koster 159,20 kroner for øyeblikket (ordinær pris 199 kroner) og kan kjøpes her


Les mer i arkivet » Desember 2014 » Juli 2014 » Mars 2014
Karoline

Navn: Karoline Alder: 19 Blogger om: Klær, sminke, musikk & hverdagen leser denne bloggen nå


Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Bloggen er designet og kodet av
RRH Webdesign
hits