2

Nissefest på landet

  Publisert 05.12.2014 klokka 19:33 i kategorien Blogg

I kveld er jeg faktisk langt ute på landet. I Åseral for å være nøyaktig. Er juleavslutning på One80(?). Aldri vært her før, men blir spennende. Ei venninne fra klassen skal synge så det blir utrolig gøy.

Måtte jo selvfølgelig få tak i nisselue så var innom Nille i Evje og kjøpte den lengste jeg kunne finne. Tenkte ikke over hvor lang den faktisk var før nå nettopp. Litt for lang for meg kanskje, men passer fint som skjerf!

Q: hva skal dere i kveld?

1

Morgenstund med gull i munn

  Publisert 04.12.2014 klokka 11:49 i kategorien Blogg

Eller heller formiddag. I dag har jeg ikke obligatoriske time før klokken 14. Har egentlig timer fra 8.20 - 11.00, men orket rett og slett ikke å stå opp klokken 6 eller før for å rekke 7 bussen fra meg. Jepp jeg må ta bussen klokken 7 for å rekke første time. Nå tror vel alle at jeg bor kjempelangt fra skolen? 10 minutter med bil. Så hvorfor må jeg reise halvannen time før jeg faktisk starter? Bussen min korensponderer ikke med bussen videre til Hånes. Den er faktisk ett par minutter etter så jeg må vente på M2 bussen i 20-30 minutter. 

Derfor bestemte jeg meg for å heller finne powerpointen på nettet. gå gjennom den og lese litt i ei av fagets bøker. Bør egentlig komme meg til alle forelesningene, og må virkelig bli flinkere til det, men det ble ikke i dag. 

Dette er det morgenen min har bestått av kaffe, lesing og grove horn.

Bør vel snart begynne å stelle meg så jeg rekker pianotimen.

 


Senere i dag kommer det ett innlegg om hvordan du kan fjerne blåbærflekker fra klær så følg med!

0

The last 2 days

  Publisert 12.07.2014 klokka 15:30 i kategorien Blogg

På torsdag hadde jeg Christina på middag. Utrolig koselig. Som sagt så treffer jeg egentlig aldri folk lenger, og var lenge siden jeg hadde hengt med henne. Jeg lagde alt for mye lasagne så spiser enda lasagne to dager senere. I går blogget jeg ikke for var så sliten. Jeg orket rett og slett ingenting. Jeg la meg tidlig (før 12), og sov til kvart over 2 i dag. Må ha vært veldig sliten for sover aldri så lenge. Hadde egentlig planer om å stå opp klokken 10, men det skjedde jo ikke. I dag tviler jeg på at jeg skal gjøre så mye bortsett fra å prøve å rydde og vaske litt. Vasker hvertfall ovnen først så ser jeg om jeg orker noe mer. Håper også kanskje å finne på ett eller annet i kveld. 

Først bildet av meg etter operasjonen. Ansiktet, spesielt nesa og området rundt er fortsatt nokså håvent, men får håpe det snart gir seg. Kan heller ikke sminke meg vanlig ettersom jeg såvidt kan ta på nesa mi1

Koselig besøk

  Publisert 10.07.2014 klokka 16:00 i kategorien Blogg

I går kveld hadde jeg besøk av Camilla. Utrolig koselig. Hadde ikke sett henne på lenge så var gøy å få snakket igjen. Hun hadde med seg Cartoonies kjeks og iste som vi koste oss med før vi bestemte oss for at vi ville ha sushi i halv 10 tiden. Vi gikk i alle butikkene i Farsund uten hell. Så kjørte vi til Vanse hvor vi fant ut av heller ville ha kinamat, men da var klokken akkurat passert 10 så der var det stengt. Endte da opp med å gå tilbake til sushi, men det hadde de verken på kiwi eller rema. Fant ut at vi skulle sjekke om de hadde på mega selv om Camilla var sikker på at de ikke solgte sushi på mega, noe som hadde resultert i at vi ikke gikk innom mega i Farsund. Hva tror dere vi fikk tak i på mega? Sushi! Når vi endelig hadde fått tak i sushi kunne vi gå hjem å fortsette kvelden vår. Resten av kvelden gikk bare til snakking, sushi ett par episoder av Melissa and Joey, og Pretty Little Liars.  

0

Grill mesteren

  Publisert 10.07.2014 klokka 13:12 i kategorien Blogg

Solen kom fram etterhvert, og jeg bestemte meg for å grille. Det ble en lett hamburger i grovt brød med salat fra hagen. Fikk også ett lite kikk der jeg testet ut noen nye instillinger på kameraet. Håper dere liker bildene!   

Noen flere som har grillet og vært ute i det fine været i dag?

 


Dette innlegget skulle egentlig vært postet i går, men det gikk ikke å laste opp bildene så da utsatte jeg det bare til jeg fikk bildene med.

2

Jeg kan puste igjen!

  Publisert 09.07.2014 klokka 12:57 i kategorien Blogg

Kom akkurat hjem fra sykehuset i Kristiansand, og fikk tatt ut stingene og platene fra nesa mi! Er en utrolig deilig følelse. Jeg kan puste igjen! Alt jeg trenger å gjøre nå er å vente på at sårene skal gro. Det skal jeg gjør i hengekøya i hagen i det fantastisk fine været. 26 freakin grader ute og overskyet. Skulle nesten tro jeg bodde i tropene. 

Føler nesten jeg er her. Savn...

 

3

Hårsnakk

  Publisert 08.07.2014 klokka 21:15 i kategorien Blogg

De siste to dagene har jeg tenkt veldig mye på alle fargene jeg har vært gjennom siden jeg gikk i 7. klasse. Eller når jeg tenker meg om er vel det tredje bilde muligens fra 6.klasse. Poenget er. Jeg vet egentlig ikke hvordan min naturlig hårfarge er lenger. Jeg har alltid sagt at den er så stygg og ekkel, men begynner å lure på om jeg skal gi den en ny sjanse. For å gjøre det må jeg jo la håret mitt vokse helt ut uten å farge det igjen. Vet ikke helt hvordan eller om jeg klarer det, men vi får se hvor lang tid det tar får jeg sprekker.

Hårfargene jeg har hatt gjennom årene on Make A Gif

Prøvde å lage en gif, men ble ikke helt vellyket. Noen av bildene ble veldig rare, men det får bare være.
Hva syns dere om å gå tilbake til min naturlige hårfarge?
0

070714

  Publisert 07.07.2014 klokka 22:14 i kategorien Blogg

Nå er jeg nokså lei. I morgen er den uke siden jeg opererte, og jeg er enda ikke god nok til å gjøre noe. Har masse som skulle vært gjort i huset. Overtar leiligheten jeg skal bo i det neste åretom 8 dager så skulle pakka, vaska og faktisk vært på ferie med familien min nå, men når er ting noensinne så lett? Så mye for en lett operasjon som ikke er gal i det hele tatt.. Jada... Skal inn på sykehuset på onsdag for å ta ut stingene og sjekke at alt er som det skal. Håper for alt i verden at det ikke er flere komplikasjoner nå! Har mareritt om at jeg må operere på nytt. Kommer aldri noe godt ut av å google  bivirkninger o.l. 

Når det kommer til hva jeg egentlig gjør når jeg ikke kan gjøre noe er egentlig fire ting. Jeg sover, spiser, ser på tv serier og strikker. Det er alt jeg gjør og jeg har så mye energi! Har serisøt aldri hatt så mye energi i mitt liv før! Gleder meg så til å kunne gjøre vanlige ting igjen! 1-2 uker så kan jeg begynne å trene utholdenhet igjen. Tunge styrketrening må jeg sannsynligvis vente med i 5 uker til, men så lenge jeg kan gjøre mer enn det jeg gjør nå er jeg storfornøyd!

Når det kommer til serier jeg ser på så har jeg "Melissa & Joey" blitt det jeg sitter å ser på. Det er  min humor! Helt fantastisk. Jeg begynte på sesong 1 rett før operasjonen, og har faktisk rukket å komme til sesong 3 nå. Ingen liv hos meg nei.. 

Tenkte å slenge inn en liten preview av sesong 2 eller 3 ikke helt sikker. Utrolig morsomt! Ta tannhjulet på 1080!
0

Septumplastikk kirurgi

  Publisert 02.07.2014 klokka 08:55 i kategorien Blogg

Nå er det lenge siden jeg har blogget. Det er ett par grunner til det, blandet annet en operasjon som kalles septumplastikk med conchotoni. Det er altså retning av neseskilleveggen med forminsking av nesemuslinger. Denne operasjonen tok jeg fordi jeg har slitt veldig med nattesøvnen. Uansett hvor mye søvn jeg får blir jeg ikke uthvilt. Tok noen tester og sov med noen ledninger som viste at jeg hadde 5 pustestopp den natta. Har du 6 kan det være farlig.

Operasjonen gruer jeg meg veldig til. Det er dagkirurgi så jeg skulle egentlig hjem samme dag. Ettersom resten av familien er på ferie ble jeg på sykehuset over natta. Skal egentlig inn til en sjekk og fjerne tampongene som de stappa inn i nesa mi i morgen, men kan ikke bli på sykehuset flere netter så da må jeg sove hos onkelen min. Hvis jeg er heldig kan jeg få de ut i dag og trenger ikke å komme inn igjen før onsdag om ei uke.

Normalt liker jeg ikke sykehus. Har hatt utrolig mange vonde opplevelser med der før, men denne gangen har jeg vært utrolig heldig med alle legene. Sykepleierne og assistentene jeg har hatt.

Før operasjonen hadde jeg blandt annet en samtale med anestilegen om hvordan narkose og andre medisiner som vill være best for meg ettersom jeg har blitt veldig dårlig de to andre gangene jeg har hatt narkose

Er veldig fornøyd med Kristiansand sykehus denne gangen!

Legger ikke ut ett bilde av meg selv nå ettersom jeg ikke ser ut og vil ikke ha ett bilde av meg selv når jeg har halve fjeset mitt bandasjert.

Håper alle får en finfin dag!

0

Hvor er du?

  Publisert 26.03.2014 klokka 21:19 i kategorien BloggHvor er motivasjonen min? Har absolutt ingen. Sliter så med å skrive oppgave når jeg ikke har noen som helst motivasjon. 3 oppgaven min kort tid, og kjenner jeg er så lei at jeg ikke vet hvor jeg skal gjør av meg. Vil noen hjelpe meg? Hjelper litt å høre musikk mens jeg prøver å skrive. Hvis noen kunne kommet med noen tips til hvordan dere motiverer dere selv til å skrive oppgaver på så hver så snill å del deres tips med meg! Oppgaven er på 2500 ord, og handler om Isralittenes utvandring fra Egypt. Gleder meg til å bli ferdig med den! Skulle ønske jeg var ferdig med den. Må gjøre den ferdig.


Nærmeste jeg kommer til noen som helst motivasjon. 

Hashtags: #motivation #help #assignment #school #tomanywords #norway #trengermotivasjon

1

25032014

  Publisert 25.03.2014 klokka 20:13 i kategorien Blogg

Treninga i dag var heftig. Lenge siden jeg har trent sånn så kjenner det i hele kroppen. Utrolig vondt på en god måte. Før treninga var jeg en tur på stranda for å ta bilder i det fine været. Har vært utrolig nydelig de siste dagene. Elsker det!

Har forresten fått meg 2XU tights. Utrolig gode, og kan virkelig anbefale de til alle.
Nå skal jeg skrive videre på oppgaven min om Jødenes utvandring av Egypt, spise grove vafler og drikke smoothie som mamma var så snill å kom med til meg, så sove. Skal på jobb i barnehage i morgen tidlig så må prøve å få ei god natt søvn på øye.

0

Old School..

  Publisert 25.03.2014 klokka 12:17 i kategorien Blogg

pulter. På møterommet på skolen jeg jobber på, står det en gammel pult som jeg plutselig fikk veldig lyst til å ta bilde med. Fikk bare tatt ett bilde før de som skulle ha rommet etter meg kom, men var ett brukbart bilde så gikk jo greit.

Liker så utrolig godt å jobbe på skole! Er utrolig gøy, kanskje ikke alltid like lett, men fortsatt gøy. Jeg møter jo selvfølgelig på mange utfordringer når jeg kommer inn som vikarlærer i en klasse jeg aldri har vært i før, eller som jeg ikke kjenner så godt, men liker å tro at de utfordringene jeg møter gjør meg bedre, og at jeg kanskje lærer av feilene mine.

What doesn't kill you makes you stronger


Nå er jeg ferdig på jobb for dagen, men siden mamma og jeg samkjører til jobb ettersom vi er på samme skole, må jeg vente ett par timer til før hun er ferdig, så da kan jeg skrive på den siste oppgaven jeg har som skal være levert til mandag. Senere i dag blir det gruppetrening på Merete sin time på lotus. Aldri vært på før så er passe nervøs.

Ønsk meg lykke til!

0

Film Noir

  Publisert 23.03.2014 klokka 17:37 i kategorien Blogg

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.

3

Just another Sunday

  Publisert 23.03.2014 klokka 11:48 i kategorien Blogg

Søndager pleier å være en utrolig chill dag der jeg går uten sminke og gidder ofte ikke å greie håret en gang, men ikke i dag.

Jeg har faktisk sminka meg litt i dag. Ser for meg at dette blir en utrolig stressende dag. Hvertfall siste halvdel av dagen. Har en oppgave som skal inn i dag som jeg ikke er ferdig med, men nå skal jeg se søstera mi spille håndballkamp og bare kose meg.

Åja! Har forresten farga håret rødt/lilla/svart alt etter hvilket lys du ser det i. Skulle egentlig bli rød-brunt, men er faktisk fornøyd selv om det ikke ble helt som jeg hadde tenkt det skulle bli.

1

I can listen to you all day. Hear you all day

  Publisert 18.02.2014 klokka 07:15 i kategorien Blogg
Min motivasjon en tidlig morgen når jeg gjør meg klar. Elsk på den! Nå gjør jeg meg nok klar til en ny dag på jobb. Trives som engelsklærer jeg.#Zendaya #replay #hverdagsgleder

2

It makes me happy

  Publisert 17.02.2014 klokka 12:13 i kategorien Blogg

Nå er jeg ferdig på jobb for dagen og er kommet hjem for å studere. Er så heldig at jeg har fått meg en vikarjobb på en barneskole. Er utrolig gøy! Hadde aldri trodd jeg skulle velge den retningen, men nå har jeg bestemt meg for at jeg vil utdanne meg til barneskolelærer.

Når det kommer til studiene studerer jeg religion. Jeg tar det nå for da har jeg allerede ett år på lærerskolen om jeg ikke tar helt feil. Er også greit å få tatt noen studiepoeng i år, og ikke bare "vase".

0

Pretty Little Liars

  Publisert 16.01.2014 klokka 10:04 i kategorien Blogg

Elsker den serien! Får så mye inspirasjon og det er utrolig spennende hele tiden. Hvis du ikke ser på det bør du virkelig begynne å se på det!

1

Endelig framme!

  Publisert 21.12.2013 klokka 08:30 i kategorien Blogg

Nå føler jeg at jeg har reist i flere dager! Dette har vært den lengste dagen noen sinne. Flyrutene gikk jo egentlig greit. Er bare at jeg ikke får sove på fly. Nå er det vel nesten 30 timer siden sist jeg sov, så nå når jeg endelig ligger i en seng klar til å sove merker jeg hvor vanskelig det er å holde øynene åpne.

Turen vår begynte vel egentlig på torsdag. Da reiste vi til Sandnes for å sove hos mormor og morfar siden flyet gikk klokken 06.00 fredags morgen. Vi sto opp klokken 3 og siden det har det vært null søvn på meg.

Vi tok 3 fly. Først fra Sola-Amsterdam. Så fra Amsterdam til Minniapolis. Når vi kom til Minniapolis var det snø og minusgrader der. Første ordentlige snøen jeg har sett i år! Vi skulle egentlig vente i Minniapolis i 4 timer, men pga snøstorm satt piloten og resten av flycrewet fast i Chicago. Måtte derfor vente ca 2 timer ekstra, og når vi først kom på flyet satt det jo en unge bak meg som likte å sparke i settet.. Alltid like koselig det..!

Første jeg så når jeg kom ut av flyet.

Fine juletredekorasjoner de hadde rundt omkring.

Men nå klarer jeg ikke mer. MÅ sove! Klokka er 02.30 her nå så i Norge skal dere vel snart stå opp nå???

1

Off we go!

  Publisert 20.12.2013 klokka 05:18 i kategorien Blogg

Nå har jeg vært våken i litt over en time. Mange kan nok tenke seg hvorfor? USA NEXT! Eller egentlig Amsterdam, men vi skal til USA! Åh kan ikke vente!

Har aldri vært i USA før så dette blir spennende. Skal være i Orlando i 2 netter når vi kommer til USA før vi reiser på cruise i karibien. Julaften på Haiti, bursdagen min på ett varmt sted, besøke Jamaica, feire nyttårsaften i Disney Land, Orlando. Dette kan ikke bli feil!

Én stk reiseklar jente!

Nå begynner boardinga! Vi snakkes når jeg kommer fram! Håper nettet er bra der nede.

1

Lærerutdannelse?

  Publisert 16.12.2013 klokka 22:48 i kategorien Blogg

Nå for tiden tenker jeg utrolig mye på hva jeg skal bli. Hvilken utdanning jeg skal ta. Kan si dere at det virkelig ikke er lett. Jeg har jo juleferie nå for de som ikke har fått det med seg. Reiser til USA på cruise nå på torsdag. Eller reisen begynner torsdag ettermidag. Mamma er lærer i en 6.klasse, og nå i dagene fram til vi reiser er jeg med henne på jobb for å få se hvordan det er å jobbe som lærer. Kan bare si at etter én dag er det noe jeg liker veldig godt. Jeg fikk prøvd meg på litt forskjellige ting, og etterhvert skal jeg få prøve meg på enda mer. Har hvertfall funnet ut at det er godt mulig at jeg tar en lærerutdannelse. Nå har jeg til og med meldt meg opp til å ta årstudium (halvårsstudium) med 30 studiepoeng i religion. Så hvis jeg senere bestemmer meg for å bli lærer så har jeg allerede begynt sånn smått på utdannelsen.


//google//

 

Nå er jeg for øyeblikket i Kristianand og skal sove i "hybelen" min i natt. Mamma og broren er også her, men sover en annen plass. Vi skal pakke med de siste tingene som jeg trenger med til USA, før vi reiser hjem og på jobb i morgen. Merker jeg gleder meg veldig til Cruise nå! 

 

♥ Har noen av dere vært på julecruise eller vanlig cruise i karibien?

0

Waiting some more

  Publisert 15.12.2013 klokka 14:42 i kategorien Blogg

Nå er jeg på god vei hjem. Har kommet meg til Lyngdal, men må venter her i halvannen til to timer på å bli hentet av far for å se søsteren min spille håndballkamp i Kvinesdal. Elsker å se henne spille! Gleden jeg ser i øynene på jentene når de spiller, og hvor flinke de alle er. #ubeskrivelig

Nå sitter jeg alene med ett bord på mat og prat i handelsparken senter og drikker kaffe latte. Alltid koselig det!

0

Juleferie

  Publisert 14.12.2013 klokka 00:46 i kategorien Blogg

Nå har jeg fått en etterlengtet juleferie. Den første helga i ferien min skal jeg tilbringe hos Rakel på Kleppe. Tok buss fra Kristiansand til Sandnes tidligere idag. Satt på buss fra 14.15 til 18.30, og hater å ta buss, tog og fly, så å a buss i 4,5 time er ikke det jeg liker best å gjøre. Når jeg kom til Sandnes kom Rakel, Silje og Maren og hentet meg, før vi kjørte til kvadrat for å shoppe på nattåpent. Alle var veldig sultne så vi gikk å spiste på Mexicana(?) før vi gikk på klesbutikker. Fikk kjøpt en stor baggy strikkegenser som jeg tror blir fin over skinnskjørtet mitt (falskt). Skal feire 19 års dagen til Rakel i morgen så tenker at dere får sett den da. 


Crappy Iphonekvalitet. 

Nå ligger vi bare i senga og ser på tv klare til å legge oss. Gode og trøtte nå ja.

♥ Hva har dere gjort i dag?                                                                                                                                                     ♥ Har dere juleferie nå?  

0

Siden sist

  Publisert 13.12.2013 klokka 00:17 i kategorien Blogg

Nå er det lenge siden sist og tenkte jeg skulle oppdatere dere litt om hva som har skjedd.


Har hatt sushi en god del ganger med både "gamle" venner og "nye" venner. På bildet er det fra "sushi søndag" som vi har hatt her på skolen noen søndager nå. Husker ikke helt om det er 22 eller 24 biter, men koster ikke mer enn 150kr noe som er veldig billig, og det er nok mat til 2-3 måltider.

Mamma og lillesøster, Marie har lagd pakkekalender til meg der jeg får veldig mye nyttig og av og til noe godt. Jeg har fått parafyme, hjerteformet lysholder, stearinlys, papirlommetørkler, de mørkegrønne påsmurte wasa knekkebrødene som jeg elsker, en smashpose og den sinnsykt kule cola flaska. Den skal jeg ha til pynt!


Idag fikk jeg en etterlengtet pakke i posten


Det som var i pakken var fra en fan brush (pris 15,16kr), falske øyenvipper (natural pris 45,49kr), Studio High Definition Undereye Setting Powder (pris 37,91kr), Concealer (farge: Ivory, pris 15,16kr, Primer (farge: Grønn, pris 60,65 kr, utsolgt) og krem eyeliner (farge: svart, pris 37,91 kr) 

Jeg har ikke testet det ordentlig enda, testet eylelineren og vippene når jeg skulle på julebord tidligere i kveld. Var veldig fornøyd med det hvertfall. Vippene så naturlige ut, og folk kunne ikke se at jeg hadde falskvipper på. Eyelineren smittet litt over til øverste del av øyelokket slik som alle eyelinere gjør. Note to myself. Ha alltid god nok tid til å la eyelineren tørke når du skal bruke det.


Var jo som sagt på julebord med skolen i kveld, noe som var veldig koselig. Tok nesten ingen bilder med mitt eget kameranår vi var der, men har ei venninne som tok masse bilder som jeg skal få av henne senere. Julenissen var å delte ut gaver.Min gave som min kjære, søte venninne, Rebekka hadde kjøpt til meg

Det første jeg så når jeg åpnet gaveboksen varmet veldig.

 

Den ene boksen var fylt med "love hearts".

 

Den andre

 

Var fylt med kort med bibelvers.Likte gaven min kjempegodt. Ting som jeg kan kose meg med nå, og som kan hjelpe meg og glede meg resten av livet.

Ellers har vi hatt juleforestilling og samspill (band) eksamenskonsert/huskonsert. Det var veldig gøy med begge de tingene. Synge, danse og spille piano på scenen. Liker det sånn.

Nå skal jeg pakke ferdig og sove før siste dagen i Kristiansand og på ansgar før jul.

God natt!

1

In the depth of winter I finally learned that there was in me an invincible summer

  Publisert 20.01.2013 klokka 14:15 i kategorien Blogg3

Ppl

  Publisert 10.01.2013 klokka 15:23 i kategorien Blogg

Er hekta på serien pretty little liars! Etter at the walking dead tok en pause måtte jeg finne noe nytt å se på så da ble det pretty little liars. Jeg er helt forelsket! Konseptet, stilen deres og alt! Kan ikke bli så mye bedre for å si det sånn.

Nå ligger jeg på senga mens jeg ser ppl. Er ikke helt i form. Eller er ikke syk, men har vondt i magen. Har hatt det hele denne uken. Venter på å høre fra doktoren min, og skal prøve å få fremakyndet operasjonen så jeg kan bli helt frisk og reise til utlandet til neste år.

0

#cut4bieber

  Publisert 08.01.2013 klokka 22:14 i kategorien Blogg

For et par dager kom det ut bilder av Justin bieber som røyker pot. Som en reaksjon på dette har en del av fansen hans startet å kutte seg selv og legge ut bilder av det på Twitter og Facebook med hashtaggen #cut4bieber.

Jeg har valgt å ikke legge ut bilde av noen av de som har kutta seg for etter min mening er det rett og slett for sykt. De sier at de gjør det for å vise Justin at de har det vondt sammen med ham, men hvem har sagt at de har vondt? De arrene dere påfører dere nå vil dere ha for resten av livet, og når du får spørsmål om dem senere i livet kanskje av deres egne barn sier dere at dere gjorde det fordi en pop stjerne dere likte en gang i tiden røykte hasj en gang.

Hvis noen bieber fan leser dette og enten kutter seg eller vurderer å gjøre det så hør på meg nå. Ikke kutt dere. Send heller ett brev, en Mail, twitre, sende han melding på Facebook eller lag en YouTube film der dere forteller ham hva dere mener. Det kommer ingenting godt ut av kuttingen. Senest i dag døde det en jente fordi hun kuttet seg for Justin bieber.

Tenk dere ihvertfall godt om før dere gjør noe så drastisk.

1

Tilbake igjen

  Publisert 06.01.2013 klokka 16:00 i kategorien Blogg

Nå er det lenge siden jeg har blogget. Det er rett og slett siden jeg ikke har hatt kamera, men nå fikk jeg nytt speilreflekskamera til jul. Eneste er at je ikke har data for øyeblikket så de beste dagene blir det nok mobilblogging, men skal prøve å få tatt noen bilder med kameraet og håpe jeg snart får dataen min tilbake.

0

Bestått

  Publisert 21.11.2012 klokka 18:10 i kategorien Blogg

Som sikkert mange vet fra Facebook var jeg og tok teoriprøven for bil og besto!! Når jeg trykka på avslutt var jeg sikker på at jeg ikke klarte det. Er virkelig det verste jeg har vært med på, trodde jeg drømte når den tommelen kom opp skjermen med BESTÅTT i store bokstaver.

Når jeg gikk ut derfra tenkte jeg at jeg hvertfall hadde 7 feil da, og ble enda mer sjokka når jeg fant ut at jeg bare hadde 4! Jeg som følte det hadde gått så dårlig..! Ikke det at jeg ikke hadde lest og kunne tingene, men jeg har en lei tendens av å få sykt jerneteppe på alle prøver jeg tar. Er utrolig letta over at jeg klarte det. Ett skritt nermere lappen. Er det bare å overleve oppkjøringen. Håper virkelig på å få den i begynnelsen av januar. Vil liksom ikke gå altfor lenge uten lappen og være 18.

Jaja nå får jeg rydde litt og prøve å finne ut av hva jeg må kunne til fagdagen i morgen og gjøre engelsken som jeg skal gjøre i kveld.

Noen av dere som nylig har tatt teorien eller snart skal ta den?

0

Facebook parenting

  Publisert 20.11.2012 klokka 14:13 i kategorien Blogg

Jeg er hjemme fra skoen i dag så har vledig lite å snakke om i dag. Tenkte bare å vise dere en video. De fleste av dere har sikkert sett den før. Syns den er utrolig morsom, litt overdreven kanskje, men noen gjør det vel på den måten også.

 

Hva syns dere?

1

Back

  Publisert 19.11.2012 klokka 14:20 i kategorien Blogg

Er vel ei uke siden jeg blogget sist nå. Følte vel egentlig at jeg trengte pause fra alt egentlig og bare slappe litt av. Da blir bloggen det første som kuttes. Tenker å komme tilbake for fult nå igjen. Fikk heller ikke kommet med noen meninger om produktene jeg fikk i posten. Faktisk ikke fått testa dem en gang. Det innlegget kommer vel ut på søndag.

Nå er jeg nesten akkurat kommet hem fra skolen og ligger på senga og slapper av. Formen er ikke helt på topp så skal bare ta det med ro i dag. Fikk flytta kjøretimen jeg skulle hatt senere i dag også. Ikke så smart å kjøre bil når du ikke er i formen og bruker ekstra lang tid på å oppfatte og reagere.

Fikk forresten tilbake lommeboka mi i dag! Den forsvant i sist uke, og i dag var det noen som fant den <3 den var jo selvfølgelig tom for penger da, men gjør ikke så mye ettersom alle de andre tingene fortsatt var der! Deilig altså

Hva har dere gjort den siste uka?

0

What a day!

  Publisert 12.11.2012 klokka 09:37 i kategorien Blogg

Vet det er lenge siden jeg har blogget nå sånn egentlig, skal prøve å bli bedre. 

Det er mandag og skole og dagen kunne ikke begynt verre. Var absolutt ingenting pålegg igjen hjemme bortsett fra makrell i tomat. Elsk på det! Var heller ikke varmt vann når jeg skulle dusje. Far hadde greid å skru det av med et uhell.. Skulle gå til skolen i dag, men plutselig var klokka så mye at jeg måtte sykle. Kom selvfølgelig for sent til skolen fordi syklen min plutselig ikke ville virke mer. Kjettinga røyk av og girene klikka. Fant også nå ut at jeg hadde glemt laderen til dataen hjemme så hadde bare flaks at noen vil låne sin lader til meg. Kan ikke si jeg gleder meg til resten av dagen. Når den har begynt sånn kan jeg ikke tenke meg hva som kan skje senere.

finfin dag ja!

Fikk forresten en pakke i posten på lørdag som jeg skal vise dere senere i dag hvis jeg rekker det.
 

0

Congratulation

  Publisert 09.11.2012 klokka 14:48 i kategorien Blogg

Til meg som klarer å bli syk igjen! Selvfølgelig måtte det bli på en fredag som jeg hadde gleda meg lenge til. Håper bare på å ikke forbli sengeliggende resten av helgen.. Hadde vært typisk min flaks. Imunforsvaret mitt suger så kommer til å ligge syk en god del.

Håper dere andre der ute er friske!

4

Hva er jeg?

  Publisert 31.10.2012 klokka 08:31 i kategorien Blogg

Hei alle sammen! Idag er det Halloween temadag på skolen. Kan dere gjette hva jeg er?

0

Jeg føler meg så flink

  Publisert 30.10.2012 klokka 19:15 i kategorien Blogg

Skrev ett langt innlegg i stad, men det ble selvfølgelig sletta...

Som klarer å lese på den delen av kapittelet som jeg IKKE skal ha på prøven i morgen i 2 timer! Følte meg så flink som var så strukturert og ikke var inne på Facebook og liknende, men neida kunne like gjerne gjort det.

Det verste er at det var det letteste i hele kapittelet. Får jobbe hardt resten av kvelden og natta for å lære alt. Eneste unntak er å se bittelitt tv og spise hummer. Trenger litt kvalitetstid med familien, eller hva?

Got to stay positiv. Read a little more and DON'T fall asleep!

1

Kveldskos

  Publisert 28.10.2012 klokka 22:05 i kategorien Blogg

Farmen, grønnsaker og dipp. Gjør virkelig søndagskvelden komplett etter ei hard treningsøkt. Er utrolig motivert for denne uka nå!

Hva gjør dere i kveld?

0

28.10.2012

  Publisert 28.10.2012 klokka 13:57 i kategorien Blogg

Hei! Tenkte jeg skulle begynne og prøve å ha "ukens anbefaling" hver søndag. Dagens anbefaling er shampoo. Så hvis dere er interessert i det kan dere komme innom bloggen min i 4 tiden, da det skal være ferdig. 

Dagen min idag går bare til skolearbeid, og litt trening fram til vi skal ha hummer i kveld. Kan ikke vente!

0

Sunny day

  Publisert 27.10.2012 klokka 17:33 i kategorien Blogg

Herlighet for en fantastisk dag! Starta dagen med en gerilja på tredemølla (en type intervalltrening) før meg og mamma gikk ned til byen, og så litt i butikker før vi gikk på cafe og hadde en latte med hasselnøtt smak

Etter det syklet vi en runde rundt Mosvold før vi gikk ned til Kina resturanten og spiste. Kan si at jeg hvertfall er kjempemett! Sliter alltid med å spise opp når jeg er ute å spiser, men jeg klarte det!

Idag har jeg skritteller på. Målet mitt er å få mellom 10 og 15 tusen skritt. Sist gang jeg skjekka hadde jeg nærmere 9000 skritt så krysser fingrene for nærmere 15!

0

Vinter på sørlandet

  Publisert 26.10.2012 klokka 11:02 i kategorien Blogg

Nå har det snødd for første gang her i Farsund i år! Så langt jeg kan se har det ikke lagt seg, men uansett det snødde! Her i Farsund, i oktober! Var utrolig tidlig til å være her. Merka også at det var utrolig glatt når jeg kjørte til skolen i dag! Eller jeg kjørte ikke jeg satt på med far, men asfalten glittra nokså fint. Så nå er vinteren her, og ovnene på skolen er enda ikke satt på noe som gjør det utrolig kaldt!

Vinteren for 2 år siden tror jeg. Får frtsninger bare av å tenke på det! Eneste gode med vinteren er at det er jul og at jeg har bursdag og denne vinteren blir jeg 18! Kan virkelig ikke vente! Da blir det endelig billappen!

0

Svar på spørsmålsrunden

  Publisert 25.10.2012 klokka 10:17 i kategorien Blogg

Har du en fobi - hvis ja, hva er det?  Ja, hvis det kan kalles for forbi så jeg har jeg myrmecofobi og veldig sprøyteskrekk. Kan fortelle mer om det i ett eget innlegg

Har du en favoritthobby?
Det er nok å synge.

Hvilke typer gutter faller du for?  
Har ikke noen sånn veldig spesiel type, men faller vel for det meste for litt høye gutter med brunt hår.

Ditt beste minne? Det vet jeg faktisk ikke.

(Hege) Vårt beste minne? :-D    
Kanskje spontanturen vår til Kristiansand?

Gøyeste skolefag?  
Gøyeste faget som jeg har i år er nok biologi.

Kjedeligste skolefag? Hmm... Norsk eller historie

Favorittårstid og hvorfor? Sommeren. Da er det godt og varmt, kan sole meg og jeg trenger ikke å pakke meg inn i masse klær-

Hva ønsker du deg til jul? Servise, cupcakes utstyr og andre ting som jeg trenger når skal flytte ut.

Hva gjør du akkurat nå? Jeg har biologi fagdag, og spiser salat.

Favorittting i livet? Den var vanskeligKan du ha en anbefaling av noe snart? :-)a Ja

0

Innkjøp fra Kristiansand

  Publisert 23.10.2012 klokka 10:14 i kategorien Blogg

Svart bukse merket Milla Denim fra Cubus - kostet vel 499 eller 599 kr. Husker ikke helt

Hvit singlet fra Cubus sin barneavdeling haha var vel 2 for ett eller annet. Husker ingen priser idag, men var ikke dyrt.


Jeg ser nå at det ikke er så godt bilde av buksa, men kan vise dere den bedre en gang jeg går med den.

0

Stor, rund og blå

  Publisert 22.10.2012 klokka 18:16 i kategorien Blogg

For mange mange år siden fikk jeg en balanseball som legen anbefalte meg å sitte på når skulle sitte på hver gang jeg så på tv. Det skulle styrke ryggen min, og gjøre at jeg fikk bedre balanse.Var flink en liten periode, men var nokså raskt tilbake på sofaen igjen.

Nå den siste tiden har derimot blitt litt flinkere til å bruke den. Kanskje spesielt nå etter sommerferien. Sitter faktisk på den nå og gjør lekser. Eneste problemet er at den er litt liten i forhold til pulten min som er litt høy (for meg).
Jeg har den blå over her, men tenker jeg kanskje skulle skaffa meg den stolen der. Har aldri sett den før. Søkte litt rundt på google ettersom jeg ikke helt vet hvor kameraet er for øyeblikket.. Ligger sikkert oppe i stua eller noe. 

Noen som vet noe om den ballstolen der som pris og hvor den kan bli kjøpt så legg igjen en kommentar!
 

1

Exhausted

  Publisert 19.10.2012 klokka 10:06 i kategorien Blogg

Hei! Nå ligger jeg her i senga og vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg er så trøtt så orker ikke å stå opp, men vet jeg ikke får sove igjen. Det er så lytt her i dette huset at jeg hører når folk beveger seg rundt oppe. Eller hvertfall deler av etasjen oppe. Det gjør at søvnen min blir ødelagt, men ikke så mye vi kan gjøre med det. Vi visste jo ikke at det var så lytt når vi flytta hit akkurat, og jeg har jo overlevd de siste 15 årene så da overlever jeg vel ett par måneder til.

Ja, men nå tror eg virkelig jeg må stå opp. Har mye og gjøre idag. Jeg skal vaske oppe i misjonskirken, så skal jeg vaske alle baderomsgulvene i huset (3 stk), og så tenker jeg å prøve å få rydda litt i ei hylle og kanskje støvsuge og tørke støv, noe jeg tviler på at jeg rekker til halv 3. Da reiser vi til Kristiansand. Har enda ikke bestemt meg for om jeg skal være med enda, men tror det, og da tar jeg med extentionet og får klippa det.

Hva gjør dere i dag?

1

Jeg liker Lyngdal

  Publisert 18.10.2012 klokka 16:14 i kategorien Blogg

Nå er det bare en halvttime til jeg stikker til Lyngdal! Der skal jeg muligens treffe Malin og så være med Merete. Digger torsdagene når mamma og lillebroren min skal på friidrett i Lyngdal. Da pleier jeg å øvelseskjøre inn og treffe venner der. Alle som bor her vet at Lyngdal og Farsund konkurerer om absolutt alt. Skjønner ikke hvorfor egentlig, kan ikke alle bare være venner? Haha.. Personlig liker jeg meg best i Lyngdal, men syns Farsund er finest. Liker sjøen veldig godt jeg. 

Sånn ser jeg ut idag ja . 

Nå skulle jeg egentlig ha rydda rommet, men ville heller synge så har drevet å sunget på sanger av fireflight den siste timen. Elsker de! Var faktisk på konsert med de i sommer!!

musicnodes
Fireflight: Stand Up


Men nå tror jeg det er middag så vi snakkes, kos dere videre alle sammen!

0

Langhelg in my heart

  Publisert 18.10.2012 klokka 13:00 i kategorien Blogg

I dag har jeg hatt fagdag i sosialkunnskap. Tror det gikk helt greit, men syns det var litt lite med to oppgaver. Jeg føler at det er det enten sånn at du får veldig god karakter eller veldig dårlig karakter, og hvertfall når det er heldagsprøve det er utgjør utrolig masse av termin karakteren vår. Nå er det hvertfall helg! Lærerne skal ha planleggingsdag i morgen så da kan jeg bare slappe av! Blir utrolig deilig. Jeg lever serriøst for helgene


Sitter nå på lesehemsen på skolen og blogger fra Malin sin pc. Bussen hennes går ikke før 13.30 så jeg venter her med henne.

Trykk her for å komme til spørsmålsrunden

Har noen av dere helg nå?

1

Late again

  Publisert 17.10.2012 klokka 20:03 i kategorien Blogg

Blogger sent idag også. Sorry, men var på skolen til halv 4, begynte ikke før 12 da. Ellers idag har jeg sett på lillebroren min spille fotballkamp i elendig vær. Har faktisk ikke noe liv utenom skolen. Derfor blir det veldig godt når morgendagen er slutt, for da er det langhelg! Elsk på planleggingsdager!

Ble litt våt ja.

Hva har der gjort idag?

Husk spørsmålsrunden :-) bare å stille spørsmål!

1

Louis Vuitton all the way

  Publisert 16.10.2012 klokka 19:17 i kategorien Blogg

Haha, fikk noen spørsmål idag på skolen om ei veske jeg gikk å bar på. Denne faktisk

Var litt morsomt ettersom jeg kjøpte den for 80kr av ei jente i klassen under meg, og ikke til 8000kr i Oslo som noen trodde.

Syns den er helt fantastisk og bryr meg ikke noe om merket. Jeg var bare så lei av sekken min at jeg trengte en forandring så da ble det den veska!

2

Spørsmålsrunde

  Publisert 15.10.2012 klokka 08:07 i kategorien Blogg

Hei! Tenkte jeg skulle ta en spørsmålsrunde nå. Svarer på det meste bortsett fra det jeg ikke vil svare på. Haha!
0

Første smakebit

  Publisert 13.10.2012 klokka 19:16 i kategorien Blogg

på fotoshooten meg og Hege hadde. 

Hva syns dere?

0

Dinnerparty

  Publisert 12.10.2012 klokka 16:29 i kategorien Blogg

I kveld kommer Hege til meg, og vi skal lage taco! Gleder meg utrolig masse ! Lenge siden jeg har vært med henne og hatt jentekveld. Vi skal også lage oreo cupcakes. Har lovet lillesøstra mi det, så ja. Er jo nam og med det og da. Lasagne, hvitløksbrød, norske talenter og Hege. Blir en fin fredagskveld! 

Nå skal jeg rydde og vaske litt før hun kommer. Blir nok ett innlegg senere og hvis jeg får tid.

Vurderer forresten å begynne med ukentlig tips. For eksempel skjønnhetstips, anbefaling, ukens blogg eller leser. Kom med forslag til hva dere vil ha! 

 

0

Problem solved

  Publisert 08.10.2012 klokka 23:53 i kategorien Blogg

Nå har jeg byttet hele designet mitt. Jeg er utrolig dårlig på egentlig alt som har med HTML koder å gjøre, så jeg tar derfor i bruk gratis design som jeg finner på andre blogger og har greid å lære meg nok om HTML koder til å klare å forandre litt på innleggene. Jeg tror nok det var der jeg faila på det forige designet mitt når kommentarfeltet forsvant. Har ikke fårr gjort disse endringene enda, men skal prøve å få fiksa alt i løpet av morgendagen, og lage en ordentlig header. 

Har heller ikke fiksa facebook, twitter eller add meg knappene, men det er ikke noe problem. Er bare for trøtt til å gjøre det nå


Hvis det enda er noen problemer med kommentarene eller noe annet så gi beskjed!
 

God natt og sov godt alle sammen!!

0

Problemer med å kommentere?

  Publisert 08.10.2012 klokka 14:35 i kategorien Blogg

Hei! Fikk ei melding på facebook om at det ikke går an å kommentere på bloggen min? Er det noen andre som har merket det, og vet hvordan det fikses? Send meg ei melding på facebook.


//meg og Veronika på dyrsku//

0

Savn

  Publisert 07.10.2012 klokka 15:37 i kategorien Blogg

0

Datamaskiner må virkelig elske meg!

  Publisert 06.10.2012 klokka 18:05 i kategorien Blogg

Jeg hater datamaskiner! Kan de aldri samarbeide med meg?! Jeg har en norsk oppgave som skulle vært levert før høstferien, men dataen min krasja så fikk aldri sendt den. Fikk utsettelse til når dataen min er fiksa. I dag tenkte jeg at jeg skulle være flink så lånte far sin data og begynte å skrive. Når jeg hadde skrevet litt over en halv side fant jeg ut at de hadde vært smart å lagre det, så jeg trykte på lagre og ny mappe. Tror du ikke Word klikka?!!? Jeg mista alt jeg hadde skrevet. Har lyst til å begynne å grine. Må begynne å skrive på det for tredje gang nå. Orker ikke å gjøre mer akkurat nå. Ibux og paracett for å bli så oppegående som jeg er, de slutter å virke så nå skal jeg ligge i senga fram til vi skal ha middag.

Dagens høydepunkt faktisk! Hummer! <3 første gang i år! Gleder meg.

//random bilde av katten Columbus//

Hade

0

Happy birthday!

  Publisert 06.10.2012 klokka 12:26 i kategorien Blogg

I dag har fyller min kjære Christina 18 år! Vi har kjent hverandre i 15 år nå. Utrolig rart å tenke på. Tror nok hun var den første jeg ble kjent med når jeg flytta til farsund. Hun bodde i huset rett over gata. I løpet av disse årene har vi hatt utrolig mange nedturer og oppturer, men tror aldri vi har vært så gode venner som vi er nå.

//første skoledag//

Utrolig glad i deg, og håper du får en fantastisk fin dag <3

0

Fix me

  Publisert 05.10.2012 klokka 14:51 i kategorien Blogg

Dere som kjenner meg og har lest bloggen min lenge nå vet at jeg har en del problemer med magen. Vært innlagt på sykehus flere ganger, men de sliter med å finne ut hva det er. Har vært god lenge nå, men nå er jeg blitt dårlig igjen. Ligger på sofaen og orker ikke å gjøre noen ting. Går gjerne frem og tilbake til kjøkkenet før jeg får ei ny krampe. Jeg ville egentlig ned på legevakten for å bli sendt videre til sykehus. Sist gang jeg var på sykehus sa de at neste steg var kikkhulloperasjon. Sliter litt med å komme meg noen plass så har tatt noen smertestillende og håper de virker. Hvis ikke ringer jeg legen.

Koser meg å ser home and away. Alltid kos det. Hjelper litt på humøret

0

Høstferie

  Publisert 04.10.2012 klokka 16:41 i kategorien Blogg

Jeg elsker ferier, men er lei av denne alt. Eller kanskje er jeg egentlig lei av været og at jeg ikke er i form, dataen min virker ikke og magen min verker.

Elsker å gå uten sminke og koseklær

Oi nå slutta det å regne og fikk melding av Christina. Blir nok dagen bedre!

0

Bachelorette

  Publisert 04.10.2012 klokka 13:57 i kategorien Blogg

I går var jeg og Lise og så utdrikningsslaget som den så fint heter på norsk. Syns den var utrolig morsom og kunne til tider minne om hangover filmene bare mer jentete.

Kan virkelig anbefale den filmen. Er utrolig morsom!
Dette innlegget skulle være postet i går, men nettet funket ikke så kom i dag heller

0

Hjertesorg

  Publisert 03.10.2012 klokka 12:44 i kategorien Blogg

Jeg ligger her i senga med Fiona (katten min) hun er lei seg idag. Vi ga bort kattungene i går og etter det har hun sprunget rundt å leita etter dem. Fant til slutt ut at jeg fikk prøve å ta henne inn. Hun blir alltid mye roligere når hun kommer inn og får ligge i senga mi. Merker at hun ikke er helt som hun pleier da. Litt trist å se henne sånn, men jaja varer nok ikke så lenge.

0

Elsker når

  Publisert 02.10.2012 klokka 12:45 i kategorien Blogg

Jeg må stå i kø på grunn av vindmøller som skal fraktes. Var ikke den lengste køen idag men liker det ikke uansett. Blir alltid litt nervøs for sånne store transportert. Jaja

Nå er jeg hos hege og ser frustrerte fruer <3 sett disse episodene før men alltid gøy å se de igjen!

0

Today is the day

  Publisert 01.10.2012 klokka 19:39 i kategorien Blogg

Det er høstferie og jeg elsker det! Være med venner hele dagen og ikke stresse seg opp tidlig om morgenen.

Idag har egentlig hele dagen min gått til å være hos Malin og Tina med veslemøy og Hege. Har ingen bilder derfra. Vi var på knøtten og spiste og ellers kjørte vi vel bare rundt i bilen til Hege og hørte musikk fra anlegget hennes som bare er helt fantastisk!

Nå sitter jeg å ser på kattungene mine som ligger i senga mi og nå tror jeg begge sover. Den ene er enda litt redd og håper liksom på å få den litt tammere og roligere i løpet av kvelden og muligens i morgen. Skal jo som sagt gi dem vekk og heldigvis for oss så var det noen her i området som ville ha begge to. Var jo folk fra Oslo som også ringte og ville ha en av de og ei av de som ringte begynte faktisk å gråte når jeg sa vi hadde gitt de bor allerede. Hun hadde til og med bestilt flybillett og alt var helt klar til å hente den. Haha.

Jaja tenker å prøve å rydde litt uten å vekke de. Lurer på om det går? Får ta det som ett eksperiment. Men fy som de drømmer de kattungene. De har det nok etter mora. Hun er også helt syk når hun drømmer.

Hva hardere gjort idag?

0

Familynight

  Publisert 30.09.2012 klokka 21:50 i kategorien Blogg

Ser Arthur 3 med familien og har popcorn og annet snacks som mamma og de hadde med fra Tyrkia. Vil også ned! Jaja var hvertfall bare ei uke.

Var ikke jeg sinnsykt mye brunere enn min søte lillesøster? haha...

0

Ripping holes

  Publisert 29.09.2012 klokka 17:00 i kategorien Blogg

Lagde hull i buksa til Malin (søstra mi) si bukse. Hun ville ikke gjøre det selv og har lenge hatt lyst til å gjøre det. Syns resultatet ble nokså bra så nå gjenstår det bare å vaske den å se hvordan det blir da!

Hva syns dere?

0

Let the rain fall down

  Publisert 29.09.2012 klokka 11:44 i kategorien Blogg

Nå sitter jeg her og ser på tv og spiser frokost mens regnet øser ned. Jeg liker regn så lenge jeg sitter inne å bare trenger å høre på det

Ha en fin dag alle sammen! Det skal hvertfall jeg!

0

Sitting on tha bus

  Publisert 28.09.2012 klokka 17:39 i kategorien Blogg

Føler meg veldig flink. Glemte øretelefonene hjemme og sitter på bussen til Sandnes. Var skikkelig nedtur når jeg fant ut hvilken buss det var. En helt vanlig buss. Lavprisekspressen pleier alltid å ha dobbeldekker med Internett og stikkontakter, men ikke denne bussen. Min uflaks. Jeg tenker hva søren skal jeg gjøre nå da? Bilsjuk er jeg og. Jo jeg prøver å sove. Som det går. Blir hvertfall litt bedre av å slappe av og lukke øynene litt. Er jo bare 1 time igjen. Kanskje jeg skal ringe noen. Ja det gjør jeg!

Hade!

0

New Inn

  Publisert 28.09.2012 klokka 10:50 i kategorien Blogg

Var i Lyngdal her om dagen med Hege, og da kjøpte jeg to nye mascaraer. Eller en mascara og ett serum. Vippene skal bli lengre og sterkere. Gleder meg til å prøve de ut!

Datamaskinen min virker ikke i det hele tatt nå. Eller hvertfall ikke til det den skal. Kommer inn på den, men ikke så mye lenger. Datafolkene vil ikke se på den før klokka 12 noe som betyr at jeg ikke får dataen igjen før ferien og da kommer jeg til å ligge enda lenger bak. Har ett par innleveringer som skulle vært levert i dag men går ikke siden dataen min ikke virker.

Vurderer sterkt å kjøpe Mac nå nesten i helga/ferien. Er kraftig lei..

0

God morgen?

  Publisert 28.09.2012 klokka 07:45 i kategorien Blogg

Jeg burde virkelig stå opp nå! Skolen begynner om 25 minutter og jeg er helt død. Greide å få meg opp av senga så jeg kunne dusje, men så var det rett i senga igjen etterpå. Skjønner ikke hvorfor jeg har vært så trøtt denne uka. Eller jo kanskje. I natt var jeg oppe nokså lenge for å prøve å få dataen min til å virke og gjøre lekser men neida. Dataen min hadde bestemt seg. Den skulle ikle virke og samme gjaldt Internett. Fikk tatt sikkerhetskopi av de viktigste tingene og så skal jeg levere den inn til formatering for nå gidder jeg ikke mer

Meg og fadderbarnet mitt Levi.

Åja god morgen forresten

0

Dårlig dag?

  Publisert 27.09.2012 klokka 17:53 i kategorien Blogg

Jeg sa tidligere i dag at jeg hater torsdager? Fant ut at denne ikke var så ille. Jeg fant av timeplanen, var å spiste på kina resturanten med far, og spise kjempegod mat på hans regning. Var så stapp mett når jeg var ferdig med å spiste at jeg endte opp med å bare gå på tredemølla mens jeg så Home and Away i dag. Har gjort det til en vane og gå/springe på tredemølla når jeg ser det. 

Resten av dagen skal gå til lekser og annet skolearbeid, og kanskje jeg springer litt senere i dag. Jeg har begynt å prøve å være sporty. Har vært flink denne uka, var bare å holde motivasjonen oppe og fortsette!


No makeup on today

Hvordan ble din torsdag?

0

Lykke til !

  Publisert 27.09.2012 klokka 11:49 i kategorien Blogg

Nå er min skjønne Hege på sykehus. Ikke noe alvorlig. Hun skal operere vekk to føflekker fra halsen sin. Hun har gruet seg veldig, og jeg kjenner jeg er drit nervøs selv og kun fordi hun er så nervøs. Det er jo ikke noe å være redd for, men er skummelt uansett. Bare å tanken på å være våken mens noen kutter i halsen er creepy syns jeg. De skulle begynne 11.30 som er sånn ca nå. Hun må ta det med ro i 3 dager og kan ikke bevege hodet sitt tror jeg det er. Det vil si at hun egentlig ikke kan kjøre bil heller ettersom hun ikke kan snu seg for å se i blindsonen, men smart som hun er så kjørte hun inn til Kristiansand selv. Jaja jeg sa til henne at hun måtte ringe meg hvis det blir noen problemer så skal jeg ordne noe for å få henta henne. Vil ikke ha noen ulykker.. 

Og til deg Hege. Jeg har vel sagt det meste til deg allerede, men ring, meg send melding eller hva som helst hvis det er noe! Jeg går lett ut fra timen for å svare på telefonen hvis du ringer meg. Vær veldig forsiktig, og håper du vet at jeg tenker noe sinnsykt på deg nå. Klarer ikke å tenke på noe annet, og det er ikke ofte det skjer! Pleier alltid å ha noe i hodet, men nå kunne jeg ikke brydd meg mindre om de tingene. Vurderer nesten å skulke resten av dagen bare for å komme bort til deg, og være der når du er feridg (selv om jeg ikke rekker det). Vit at jeg ønsker jeg var der med deg. 


Utrolig glad i deg Hege! 

Haha ser på klokka nå og tenker at hun sikkert snart er ferdig så da er det bare å vente på å høre fra henne !! 

0

27.09.2012

  Publisert 27.09.2012 klokka 09:35 i kategorien Blogg

Jeg hater torsdager ! Eller hvertfall før høstferien.. Som begynner på fredag. Men jeg klarer aldri å finne ut hvilke fag jeg har eller vet hvilke fag, men aldri når. Har masse fritimer eller kanskje ikke så mange men vet liksom ikke når og hvilke timer jeg skal møte opp til. Jeg glemte timeplanen hjemme og maten på disken. LML. Nå har jeg egentlig sosial kunnskap, men vi har ikke lærer så gjør oppgaver. Vil hjem å sove igjen.. Alltid trøtt.. 

Aner ikke hva mer jeg skal skrive nå så hade

0

I'm an 80's child

  Publisert 26.09.2012 klokka 15:20 i kategorien Blogg

Tema dag på skolen i dag. 80-tallet. Jeg elsker sånne dager og tar set helt ut. Skulle bare ønske at alle andre og gjorde det..

Haha jaja blir litt deilig å komme hjem å dusje og fjerne denne sminka!

0

Halloween Party

  Publisert 25.09.2012 klokka 11:04 i kategorien Blogg

Nå er det ikke lenge til Halloween og da skal vi ha Halloween fest med russen. Jeg har vært og sett en god del på kostymer og funnet ett par jeg vurderer på superkul.no.

 

Dette kostymet heter Alice Romance og koster koster 419 kr. Du kan kjøpe den her 

 

Dette kostymet heter fotballfrue og koster 789 kr. Du kan kjøpe den her

 

Dette kostymet heter Wicked Witch og koster 479 kr. Det kan kjøpes her
 Jeg tror nok at jeg kommer til å gå for det første kostymet, men er litt usikker. Står vel egentlig helst mellom nummer 1 og 3. 

Hva syns dere?

0

Just let me sleep

  Publisert 25.09.2012 klokka 09:00 i kategorien Blogg

Jeg er så trøtt og jeg forsov meg. Sminka er fra i går håret står til alle kanter går i hettegenser, fantastisk. Har friminutt nå og holder på å sovne. Er sulten. Har ikke spist. Må ned til byen å få kjøpt meg noe.

Funka ikke å vise ansiktet mitt idag. Syns seriøst synd på alle som må se på meg idag. Ser ikke helt ut som meg selv.

Jaja ha en fin dag alle sammen!

0

Fotoshoot

  Publisert 24.09.2012 klokka 17:20 i kategorien Blogg

Nå har jeg akkurat kommet fra stranda igjen i dette kalde været. Frista ikke å bade for å si det sånn. Vi tok masse bilder. Forventer at noen av de kommer i morgen.

Skikkelig bra kvalitet på bildene. Haha alt ligger på kameraet til Hege.

0

I'm home

  Publisert 23.09.2012 klokka 15:34 i kategorien Blogg

Er hjemme nå. Har sovet hos Hege i natt. Kjempekoselig! Var flere der og vi hadde det utrolig gøy hele kvelden.

Morsomt bilde av oss. Utrolig glad i deg!

Mamma og søsknene mine har reist til syden så meg og far er igjen her hjemme. Koselig det, men ville heller vært i varme Tyrkia!

0

Jeg elsker deg

  Publisert 22.09.2012 klokka 15:30 i kategorien Blogg

Hva vil det si å elske noen? Jeg trodde jeg visste det. Når du var forelska i noen så elska du dem. Det stemmer ikke. Hvis du elsker noen er det ekte kjærlighet og ekte kjærlighet varer. Ikke noe som tar slutt etter 2 månder. Jeg hører folk si "jeg elsker deg" hele tiden. Selv om de bare har kjent hverandre i ett par uker, og vært sammen i ei uke. Er det kjærlighet da? Kan du virkelig elske noen uten å kjenne dem? Personlig tror jeg ikke det. Du kan være forelsket i noen uten å kjenne dem ordentlig, men ikke elske. Jeg tror at hvis du virkelig må kjenne noen. Både deres gode og dårlige sider, og allikevel ikke synes noe mindre om dem. Hvis du da enda har like sterke føleleser for din kjære tror jeg du kan begynne å snakke om å elske. Det kommer ikke over natta og selv om noen sier jeg elsker deg trenger du ikke si det tilbake. Hvis du sier det til noen må du virkelig mene det! Ikke bruk det opp! Sier du at du elsker noen uten å faktisk mene det mister ordet all betydning. Jeg vil ikke at det skal miste sin betydning. 

Jeg har tidligere vært i forhold der jeg føler det ble misbrukt. Jeg elsker deg kom allerede den dagen vi begynte å holde på. Jeg svarte ikke på det den dagen, men når det hele tiden kom ente jeg opp med å si det jeg og. Det var ikke ekte. Jeg elsket ikke, og det gjorde ikke han heller. Ordet mistet betydningen. Det ble en vane for meg å si det. Jeg vil ikke at det skal skje igjen.Nå sier jeg ikke elsker deg til noen. Ikke til foreldrene mine en gang. Jeg vil at de tre ordene virkelig skal bety noe når jeg sier det, og at de kun skal være ment for én person. Ingen andre. Hvertfall ikke nå. Mange sier at det må ha gått kanskje nærmere 1 år før du kan elske partneren din. Det tror jeg ikke. Det er forskjellige for alle. Og det er veldig lite sannsynlig for at begge begynner å føle det samtidig. Hvis du vil si til kjæresten din at du elsker h*n så ikke forvent å få noe tilbake. Du må gi h*n tid. Og det kan også være viktig å si det til kjæresten din. Gjerne at du vil at h*n skal vite hva du føler, men ikke forventer at h*n skal si det tilbake. Da blir det mye mindre press og mye enklere for dere begge. Du trenger ikke slå opp med kjæresten din hvis h*n sier at h*n elsker deg og du ikke er klar til å si det tilbake. Bare svar at du ikke er klar til å ta det skrittet enda, men at du er glad for at h*n fortalte deg hva h*n føler. Da vet du hva du har å forholde deg til.

Like facebook siden min her

Lik og del gjerne innlegget videre!

1

Keep on waiting

  Publisert 21.09.2012 klokka 20:51 i kategorien Blogg

Nå kommer Veronika snart! Vi skal til Lyngdal på åpent hus en tur. Blir kos liker oss der!

Hva skal dere i kveld?

0

Let's go to the beach

  Publisert 21.09.2012 klokka 15:44 i kategorien Blogg

Dette skulle ha kommet i går, men var så trøtt og sliten at jeg kom hjem at jeg rett og slett bare sovna. 

Like facebook siden min her

Ha ei god helg alle sammen ! 

 

0

Dagens Outfit

  Publisert 20.09.2012 klokka 16:19 i kategorien BloggBle ingen bra bilder måtte ta de fort, og med en selvutløser og ett vindu. God kombo. 

Nå skal jeg gå litt på tredemølla mens jeg ser Home and Away. Tenker å ta det litt med ro med treningen til jeg er helt frisk så da blir det bare gåing på meg i dag!

Ha en fin dag videre!

2

New Inn

  Publisert 19.09.2012 klokka 18:16 i kategorien Blogg

Fant for ei stund siden ut at jeg så gjerne ville ha nye svarte sko. Helst høye heler med tykk hel eller kilehel. Var i Kirstiansand med ei venninne og var innom Eurosko der for å se hva de hadde der. Skulle kjøpe de i Farsund og dra mamma med meg. Fant det jeg var ute etter hvertfall. De hadde ikke de helt samme i Farsund som i Kristiansand, men fant noen som likna nokså mye.

 

Disse skoene er kjøpt på Eurosko i Farsund og merket Chilli og de kostet 599 kr  

Disse skoene ser helt flate ut, men de har en "innebygd høy hel". Haha ser at jeg faktisk kan se den på bilde. Alle at den er bygd opp som en kilehel. Morsomt for alle tror at jeg går på flae sko når jeg egentlig går på høye heler. Noen som kommenterte det faktisk "Karoline hvorfor er du så høy når du går på flae sko og jeg på høye heler?" Hahaha. Likte den jeg. 

Disse skoene er kjøpt på Eurosko i Farsund og merket ICU og de kostet 599 kr  

Jeg er ikke helt frisk enda, men kommet seg veldig nå. Har litt energi etter å ha klart å spise litt for første gang siden søndag. Da blir det forhåpentligvis skole på meg i morgen! Gleder meg masse!

 

- Hva syns dere om skoene?

- Noen av dere som har de samme?

0

Bloggpause

  Publisert 18.09.2012 klokka 12:36 i kategorien Blogg

Jeg er enda syk så så har bestemt meg for å hvertfall prøve å ta en bloggpause til jeg blir frisk. Er jo ikke noe gøy å lese bloggen min når alt jeg gjør er å ligge i senga.

Ønsk meg god bedring og håp at jeg snart er tilbake på skolen igjen! Og god bedring til alle andre som er syke!

0

roolig 'sovemusikk

  Publisert 17.09.2012 klokka 20:09 i kategorien Blogg

Jeg var hjemme fra skolen i dag. Influensa og da er det ikke koselig å være på skolen. Det betyr altså at ikke noe gøy har skjedd. Bare ligget i senga og sutra... Haha neida. Har faktisk vært så pruduktiv som jeg kan være på en dag jeg ikke spiser, bare får i meg litt veske. Brukt en hel dag på en colaboks og nå er jeg halveis i den. Jeij. Men jeg har faktisk kommet halvveis i første boka jeg skal lese i særemnet. Klarer ikke å legge den fra meg ! Også lest litt historie, men klarer ikke å konsentrere meg om det. 

Gikk opp i stad for å se hva de andre hadde til middag, og tror du ikke de hadde gulrotkake til desser?! Favorittkaka mi. Jaja magen min ble ikke noe bedre av å se på den. Aldri frista så lite uansett, men dårlig gjort fordeom...

 

 

Denne liste har spilt i hele dag! Masse fantastisk fine sanger, og tar liksom aldri slutt! Eller hvertfall ikke på 8 timer <3


Legger ikke ut noe bilde av meg slik som jeg ser ut nå... Tok heller ett gammelt ett. Forresten dette jeg skal ha på det ene russekortet mitt!

Kos dere resten av dagen ! 

0

God morgen?

  Publisert 17.09.2012 klokka 05:59 i kategorien Blogg

Jeg er våken, er trøtt og har feber. Veldig god morgen. I tillegg er ikke klokka 6 enda en gang. Jeg pleier ikke å stå opp før om én time. Jeg får ikke sove mer. Jeg må lese pugge. Hater historie... Føler ikke noe for å lære om opplysningstiden, revolusjonene i Amerika og Frankrike eller om Napoleon og Napoleonskrigen. Akkurat nå kunne det ikke interessert meg mindre. Jeg vil bare bli frisk nå.

 

//random arkivbilder"

0

The night

  Publisert 16.09.2012 klokka 19:42 i kategorien Blogg

Ble ikke kino på meg i kveld allikevel. Vi gikk heller å bowla. Første runde følte jeg at jeg bare heiv i renne fikk 1 spar (?) og 81 poeng.. Andre runde gikk mye bedre! 123 poeng! Ny rekord! Fantastisk gøy! Måtte jo få utskrift av det og. Nå skal vi se film og kose oss! Gøy søndagskveld! <3

Søta lillesøstra mi! Jeg er glad i deg!

1

Helgekos

  Publisert 16.09.2012 klokka 13:30 i kategorien Blogg

Med lekser! Bare elsker det. Kommer ikke til å få så sove i natt. Skal ha en to timers prøve i historie og i timen etterpå er det engelsk muntlig framføring. Jeg takler ikke sånt så bra. Jeg får prestasjonangst, skjelver og får ikke sove. Derfor sto jeg opp tidlig idag for å jobbe litt med skolen. Klarte ikke å konsentrere meg så endte opp med å springe litt på tredemølla fot jeg fortsatte. Har jeg forresten sagt at vi har fått tredemølle? Sykt greit.

Resten av dagen min kommer til å bestå av skolearbeid og en tur på kino i Lyngdal med mamma og søsknene mine for å se modig. Gleder meg. Hørt mye bra om den filmen!

Hva gjør dere idag?

0

Hjemme <3

  Publisert 15.09.2012 klokka 04:52 i kategorien Blogg

Nå er jeg akkurat kommet hjem etter en fantastisk fin kveld i Lyngdal. Ja, ble veldig sent i dag, men vi hadde det jo gøy!

Først var vi på noe som heter åpent hus i misjonskirka i Lyngdal. Utrolig gøy, og han som talte var utrolig morsom. Etter det kjørte vi bort til bowlinga, Lucky Strike for å henge og bowle.

Hang vel der i halvannen time før vi stakk videre til en kompis for å se film. Var kos!

Var forresten Veronika jeg kjørte med idag. Som jeg gjør de fleste fredager nå for tia! Alltid kos

Men nå må jeg sove så natta!

1

Fritime

  Publisert 11.09.2012 klokka 10:51 i kategorien Blogg

Sitter her på lesehemsen nå. Har to fritimer idag 3 og 4. Passer veldig bra for meg idag det. Har prøve i biologi i 7 og/eller 8 time. Har dobbeltime og vet ikke hvordan prøven blir enda. Tror denne prøven skal gå greit. Jeg er egentlig blitt flink skolen. Jeg gjør leksene og jobber i timen. Er motivert for dette skoleåret!

Hege sitter rett ved siden av meg, og vi snakker via face <3 bare elsker at det dumme stemmebåndet mitt ikke virker!

1

Kraftig lei

  Publisert 10.09.2012 klokka 14:41 i kategorien Blogg

Jeg har ingen stemme, ikke viske stemme en gang. Begynner å bli lei nå. Jeg sitter i timene og vet svaret, men kan ikke svare for det kommer ikke noe ut. Skal jeg snakke med folk må jeg skrive ned hva jeg skal si. Ellers så har jeg en mulig bihulebettenlse og øreverk. Fantastisk..

Teoriboka finner jeg heller ikke.. Jeg får ikke lest noe i den denne uka fordi jeg har 2 skriftlige prøver og 1 muntlig fremføring, så da skulle hun låne de vekk til noen som skal ta prøven denne uka tror jeg det var, men neida.. Får lete mer senere. Nå må jeg lese til biologiprøven jeg skal ha i morgen..


//arkvibilde//

Gammelt ? Ja. 

Noen flere som er syke?

0

Waiting

  Publisert 31.08.2012 klokka 21:08 i kategorien Blogg

Venter på Veronika som skal komme å hente meg. Skal kose oss masse i kveld! Savnet deg masse jeg!

Dårlig kvalitet pga mobilkamera i mørket

Nå kom hun!

0

Lang dag

  Publisert 30.08.2012 klokka 17:45 i kategorien Blogg

Utrolig lang dag på skolen i dag. Følte den aldri skulle ta slutt! Begynte klokka 08.05 og var ferdig 15.20. Det er lenge! Hadde riktignok to fritimer som for det meste gikk til lekser.

Slet veldig med å holde meg våken. Er litt syk tror jeg. Har hørt det fra alle i hele dag. "Du ser ikke bra ut i dag, har du feber?" sikkert bare søvnmangel. Sov utrolig dårlig i natt. Mareritt + lyn og torden. Jaja får vel heller sove litt nå da.

Natta så lenge!

8

Hair

  Publisert 29.08.2012 klokka 20:03 i kategorien Blogg

Elsker langt hår!
Bestilte extention for ei stund siden og nå har jeg fått det. Hege kom og hjalp meg med å sette det på, og fargene passet perfekt! Var heldig med den!

Jeg skal ikke gå med det til vanlig bare hvis det er noe spess jeg skal. Vanskelig å sette på!

Hva syns dere om extention?

0

A boy

  Publisert 29.08.2012 klokka 09:41 i kategorien Blogg

Hadde en fantastisk fin kveld i går, og nå er jeg klar til å gå på skolen

Som en gutt. ! Haha blir gøy å se hva de andre har funnet på!

1

Kosekveld

  Publisert 28.08.2012 klokka 18:51 i kategorien Blogg

Vært en utrolig stress dag i dag egentlig og har følt at ingenting går min vei. Har vært sur og sint og lei meg.

Men nå skal nok alt bli bedre. Skal straks til Christina nå å se film med jentene mine og få lånt noen klær av broren hennes til tema dagen i morgen. Jentene skal være gutter og guttene skal kle seg ut som jenter. Kan bli morsomt altså!

Hvordan har dagen deres vært?

0

I Cry

  Publisert 26.08.2012 klokka 16:44 i kategorien Blogg
musicnodes
Flo Rida: I Cry


Norway no you didn't get my flowers
No way to sound better but the killer was a Coward
Face just showers, the minute in a hour
Heard about the news all day went sour 

Jeg elsker denne sangen, og at han i tillegg synger om 22.juli, og på en måte beklager det i sangen. Jeg har egentlig ikke ord. Hele budskapet i den sangen er egentlig fantastisk. 

Jeg vet ikke hva mer jeg skal si. Målløs. 

 

0

Sweet Sunday

  Publisert 26.08.2012 klokka 16:05 i kategorien Blogg
musicnodes
Pixie Lott: Nothing Compares

 

Det er fint vær, jeg har hatt i fantastisk helg, livet er vel herlig!

Nedturen er at har bestemt meg for å vie dagen til lekser. Er jo mitt eget valg da. Tenker at hvis jeg gjør mye lekser i dag har jeg bedre tid til å gjøre de tingene jeg selv føler for resten av uka.

Lik facebook siden min her?

Noen som vil komme å gjøre lekser sammen med meg? :))

0

Helg!

  Publisert 24.08.2012 klokka 14:43 i kategorien Blogg

Nå sitter jeg her og ser litt på home and away. Har sett på det siden jeg var liten! Men nå er det helg og det er sinnsykt deilig! Skal være med Veronika i kveld og Hege i morgen, så dette blir nok en god helg!

Hva skal dere gjøre i helga?

2

Dagens outfit

  Publisert 24.08.2012 klokka 09:13 i kategorien Blogg

Bluse fra bik bok withney port kolleksjonen
Bukse fra Cubus
Converse en random skobutikk i London

Husker ikke prisene

Klippet forresten litt av håret i biologien i dag så vi kunne se hvordan det så ut xD haha kan ikke se det på håret mitt da men..

0

Hyttetur del 3

  Publisert 23.08.2012 klokka 15:57 i kategorien Blogg

Okei, dette var alle bildene..! Eller ikke alle, men veldig mange av de. Håper dere likte de ville trynene våre! 

 

0

Bla bla bla

  Publisert 22.08.2012 klokka 23:37 i kategorien Blogg

Vet jeg har blogga lite i dag og at det ble noksåmsent nå, men bloggen min har ikke virka i dag. Har skrevet 3 innlegg, men alle er blitt sletta.

Kan nok si at de hovedsakelig har handlet om hvor mye jeg irriterer meg over det utrolig skiftende været som har vært i dag, og hvor dum jeg var som glemte jakke hjemme i dag, og at jeg når jeg kjørte hjem fra skolen begynte det å regne utrolige mye, og jeg greier ikke å bestemme meg for om det var haggel eller bare regn.

Ser dere forskjellen på fargen på genseren? Kan vel si det sånn at var ikke mye som var tørt etter den turen!

Ellers i dag har jeg gjort veldig lite. Fant ut klokka 9 at jeg skulle stikke ut en tur på lotus for å trene litt. Jeg overraska meg selv positivt i dag. Som mange av dere vet så sliter jeg veldig med å springe på grunn av en skade. Jeg holder på å trene opp beinet og har noen øvelser jeg må gjøre. Ikke det at jeg er flink til å gjøre dem, men begynner å se resultater nå! Jeg klarte å springe en gerilja på tredemølla. Det er en type intervall trening som varer i 12 min. Orker ikke å forklare hvordan den er nå kan ta det en annen dag.

Ellers trente jeg litt styrke. Ikke så veldig mye. Egentlig bare mage og rygg ettersom jeg er utrolig svak i ryggen.. Prøvde meg og på armhevinger med smalt grep, men det gikk ikke så bra.. Jaja blir vel bedre hvis jeg øver meg på det!

Men nå skal jeg sove, så god natt!!

//bilde fra tidligere i sommer//

0

...

  Publisert 22.08.2012 klokka 07:38 i kategorien Blogg

Jeg er våken når jeg egentlig kunne sovet... Begynner ikke før til 3.time idag, men mamma vekka meg 7. Har egentlig en plass jeg godt kan være klokka 8, men tror heller jeg bare skal ringe de så fort klokka blir 8 med mine spørsmål så kan heller de bestemme om jeg skal komme ned eller ikke..

Prøvde russebukser på skolen i går. Fant ut hvilken jeg vil ha.

Nå vil jeg sove..

Kom ikke på noen overskrift forresten.

0

Hyttetur del 2

  Publisert 21.08.2012 klokka 20:16 i kategorien Blogg

Så var det tid for nattbading


Christina skremte oss litt med å si at det var en ål som svømte nokså nærme oss. Det resulterte i dette fine bildet her...


Haha blir nok enda ett innlegg om den turen! Neste gang tror jeg heller jeg lager en video med bilder! xD

Les mer i arkivet » Desember 2014 » Juli 2014 » Mars 2014
Karoline

Navn: Karoline Alder: 19 Blogger om: Klær, sminke, musikk & hverdagen leser denne bloggen nå


Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Bloggen er designet og kodet av
RRH Webdesign
hits