0

Talia Castellano

    Publisert 16.10.2012 klokka 17:59 i kategorien Hjertesaker

Talia Castellano er ei 13 år gammel jente som kjemper mot 2 forskjellige kreftyper, og har gjort det de siste 6 årene. Selv om hun er syk holder hun motet oppe og poster jevnlig videoer på youtube av forskjellige måter å sminke seg på.Drømmen hennes er å bli makeup artist, og det gir hun ikke opp uansett hva. Jeg syns denne jente er utrolig sterk og det står stor respekt av henne.

 

 

0

Sweet Dreams

    Publisert 11.10.2012 klokka 12:23 i kategorien Hjertesaker

Her er oppskrifta som skulle kommet i går. 

Denne er ypperlig for alle som går på høyprotein, lavkarbo- og glykemisk index-kurer. Vil også anbefale den for vegetarianere pga høyt protein-innhold. Også lavt kalori-innhold, så kan vel egentlig brukes av de fleste? Jeg bruker den av og til som mellommåltid, frokost m.m. Veldig kjapp å lage! - iform.no (trykk på linken for å komme til siden jeg fant det på, og der kan du også finne flere "mager kesam" oppskrifter.)

Ca 1 halv boks mager kesam
1/2 eple i skiver
3-5 skivede mandler
Masse kanel
Litt Stevia sukker. 

Jeg syns den er fantastisk god! Spiste den til kveldsmat i går, og har den til lunsj i dag. 

Tenker jeg skal prøve ut noen flere oppskrifter med mager kesam og vanilje kesam. Er dere interesere i at jeg av og til har oppskrifter på bloggen?

Internettet hjemme virker ikke. Det kommer ikke tilbake i dag, og hvis vi har uflaks ikke før etter helga. Tenker derfor at jeg skal forhåndskrive noen innlegg hvis jeg får tid. Må prioritere lekser nå som jeg fakisk har gått på skolen bare for å få internett.. Jepp, er på skolen på fridagen min. Har jeg forresten fortalt dere at jeg har fri idag?

Ha en fin dag alle sammen!


 

0

Dagens Outfit

    Publisert 10.10.2012 klokka 18:09 i kategorien Hjertesaker


Sorry for uskarpt bilde, men ror jeg har stilt på noe på kameraet så det blir rart, men jaja

Tror jeg legger ut ei oppskrift til dere senere hvis jeg bare klarer å få dratt mamma med meg på butikken

5

Skal man få lov til å velge bort barn, ved tidlig ultralyd?

    Publisert 09.10.2012 klokka 10:31 i kategorien Hjertesaker

Dette er et tema som er utrolig akuelt for tiden. Nå vurderer de å få ultralyd mye tidligere enn de har hatt tidligere. Jeg husker ikke hvor tidlig i svangerskapet det er, men igjen tidlig. De mener de kan se på hjertet (jeg har ikke peiling på dette, men ut ifra det jeg har forstått er det sånn de ser det) til fosterene om de har en funksjonshemning helt fra hjertet til forsteret begynner å slå. De vil innføre dette slik at kvinner som er gravide kan få vite at barnet ikke er som de fleste andre barn, og blir nesten oppmuntret til å fjerne det av leger.

 

Er det virkelig slik samfunnet vårt skal bli nå? Vi bare fjerner de barna vi ikke mener passer inn i samfunnet? Fordi de er en byrde? Fordi det er så trist for familien til disse barna? Fordi mange foreldre nekter å godta at barnet deres er funksjonshemmet selv om alle kan se det? Serriøst? Jeg tror ikke det sånn jeg. De færreste foreldre benekter det faktum at barnet deres har en funksjonshemning, og jeg mener heller ikke at det er trist for å foreldre å ha et funksjonshemmet barn. Jeg sier ikke at det er lett å oppdra et funksjoshemmet barn, men ærlig talt. Det er ikke lett å oppdra barn generelt! Det at de ikke passer inn i samfunnet er bare tull. Når folk sier det mener jeg at de er utrolig dømmende. Hvorfor skal de bli holdt utenfor og låst inne som om de var kriminelle? De er fantastiske mennesker som har følelser og som kan bidra masse i samfunnet! Skal vi bare "utrydde" dem?

Tenk litt over den saken.  

Les mer i arkivet » Desember 2014 » Juli 2014 » Mars 2014
Karoline

Navn: Karoline Alder: 19 Blogger om: Klær, sminke, musikk & hverdagen leser denne bloggen nå


Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Bloggen er designet og kodet av
RRH Webdesign
hits