0

Pop Danthology

    Publisert 29.01.2013 klokka 20:54 i kategorien Musikk

Love <3 Ikke noe annet å si. Helt fantastiske mixer han lager av sanger jeg elsker. Sjekk youtubekanalen hans her

1

In the depth of winter I finally learned that there was in me an invincible summer

    Publisert 20.01.2013 klokka 14:15 i kategorien Blogg3

Ppl

    Publisert 10.01.2013 klokka 15:23 i kategorien Blogg

Er hekta på serien pretty little liars! Etter at the walking dead tok en pause måtte jeg finne noe nytt å se på så da ble det pretty little liars. Jeg er helt forelsket! Konseptet, stilen deres og alt! Kan ikke bli så mye bedre for å si det sånn.

Nå ligger jeg på senga mens jeg ser ppl. Er ikke helt i form. Eller er ikke syk, men har vondt i magen. Har hatt det hele denne uken. Venter på å høre fra doktoren min, og skal prøve å få fremakyndet operasjonen så jeg kan bli helt frisk og reise til utlandet til neste år.

0

#cut4bieber

    Publisert 08.01.2013 klokka 22:14 i kategorien Blogg

For et par dager kom det ut bilder av Justin bieber som røyker pot. Som en reaksjon på dette har en del av fansen hans startet å kutte seg selv og legge ut bilder av det på Twitter og Facebook med hashtaggen #cut4bieber.

Jeg har valgt å ikke legge ut bilde av noen av de som har kutta seg for etter min mening er det rett og slett for sykt. De sier at de gjør det for å vise Justin at de har det vondt sammen med ham, men hvem har sagt at de har vondt? De arrene dere påfører dere nå vil dere ha for resten av livet, og når du får spørsmål om dem senere i livet kanskje av deres egne barn sier dere at dere gjorde det fordi en pop stjerne dere likte en gang i tiden røykte hasj en gang.

Hvis noen bieber fan leser dette og enten kutter seg eller vurderer å gjøre det så hør på meg nå. Ikke kutt dere. Send heller ett brev, en Mail, twitre, sende han melding på Facebook eller lag en YouTube film der dere forteller ham hva dere mener. Det kommer ingenting godt ut av kuttingen. Senest i dag døde det en jente fordi hun kuttet seg for Justin bieber.

Tenk dere ihvertfall godt om før dere gjør noe så drastisk.

1

Tilbake igjen

    Publisert 06.01.2013 klokka 16:00 i kategorien Blogg

Nå er det lenge siden jeg har blogget. Det er rett og slett siden jeg ikke har hatt kamera, men nå fikk jeg nytt speilreflekskamera til jul. Eneste er at je ikke har data for øyeblikket så de beste dagene blir det nok mobilblogging, men skal prøve å få tatt noen bilder med kameraet og håpe jeg snart får dataen min tilbake.

Les mer i arkivet » Desember 2014 » Juli 2014 » Mars 2014
Karoline

Navn: Karoline Alder: 19 Blogger om: Klær, sminke, musikk & hverdagen leser denne bloggen nå


Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Bloggen er designet og kodet av
RRH Webdesign
hits