1

I can listen to you all day. Hear you all day

    Publisert 18.02.2014 klokka 07:15 i kategorien Blogg
Min motivasjon en tidlig morgen når jeg gjør meg klar. Elsk på den! Nå gjør jeg meg nok klar til en ny dag på jobb. Trives som engelsklærer jeg.#Zendaya #replay #hverdagsgleder

3

Keep smiling

Er så sykt gira for tiden! Kan bare ikke skjønne hva det er. Er egentlig for det meste bare glad. Har så utrolige mye overskudd. Ikke likt meg i det hele tatt. Kanskje det har noe med at jeg endelig har fått begynt å trene igjen, og er glad for at jeg kan. Jeg er ikke helt sikker, men føler meg bedre på så mange måter, og har fått bedre selvtillitt. Faktisk litt fornøyd med ting jeg gjør ol. Kan ikke huske sist det var slik. 
 

Nå har jeg og mamma gått en koselig tur på 3,5 km så tenkte å ta meg en liten pause og se en episode heroes som jeg har blitt helt hekta på før jeg skal danse litt. Elsker dans!

 

 


#trening #dans #livsglede #selvtillit

2

It makes me happy

    Publisert 17.02.2014 klokka 12:13 i kategorien Blogg

Nå er jeg ferdig på jobb for dagen og er kommet hjem for å studere. Er så heldig at jeg har fått meg en vikarjobb på en barneskole. Er utrolig gøy! Hadde aldri trodd jeg skulle velge den retningen, men nå har jeg bestemt meg for at jeg vil utdanne meg til barneskolelærer.

Når det kommer til studiene studerer jeg religion. Jeg tar det nå for da har jeg allerede ett år på lærerskolen om jeg ikke tar helt feil. Er også greit å få tatt noen studiepoeng i år, og ikke bare "vase".

0

Dagens bursdags outfit

I dag feiret vi broren min sin 15 års dag med familien. Han hadde egentlig bursdag i går, men familiebursdager passer best på søndager.
Vi pleier ikke å pynte oss så mye når vi har familiebursdager, så ble nokså casually kledd i dag. Nokså likt som alle andre dager.

Bukse fra New Yorker
Genser fra Sanctuary i USA

Håper alle har hatt en fantastisk fin dag!

0

Søndagsanbefaling

    Publisert 16.02.2014 klokka 12:13 i kategorien Anbefalinger

Hei!
Når jeg var i USA fant jeg noe jeg har leita etter lenge. Ny krølltang! Var noen som sto på ett senter og solgte forskjellige hårprodukter. Har vært borti akkurat det samme i på Sørlandssenteret tidligere, og der kostet 1 krølltang 1500kr.

Opplegget er nokså nytt. De bruker ikke varme i disse rettetangene og krølltangene, men damp. Det vil si at det ikke er skadelig for håret - ergo du slipper å bruke penger på varmebeskyttende. Du kan rette håret når det er vått i stede for å føne det.

I USA kunne jeg få 3 krølltenger og 1 rettergang til rett over 1000 lappen. Vi kjøpte to sett med det

Rettetangen

Krølltengene. (Mine er i zebra farge slik som rettetanga.)

Har helt rett hår til vanlig.

Her har jeg brukt den mellomste krølltangen. Kan virkelig anbefale dette merke - Royale Professional.

Haha ser ut som jeg har gjort ett eller annet med ansiktet mitt på det nederste bildet, men har ikke det. Tror jeg har gjort noe rart med kamera innstillingene mine ??

Les mer i arkivet » Desember 2014 » Juli 2014 » Mars 2014
Karoline

Navn: Karoline Alder: 19 Blogger om: Klær, sminke, musikk & hverdagen leser denne bloggen nå


Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Bloggen er designet og kodet av
RRH Webdesign
hits