0

Hvor er du?

  Publisert 26.03.2014 klokka 21:19 i kategorien BloggHvor er motivasjonen min? Har absolutt ingen. Sliter så med å skrive oppgave når jeg ikke har noen som helst motivasjon. 3 oppgaven min kort tid, og kjenner jeg er så lei at jeg ikke vet hvor jeg skal gjør av meg. Vil noen hjelpe meg? Hjelper litt å høre musikk mens jeg prøver å skrive. Hvis noen kunne kommet med noen tips til hvordan dere motiverer dere selv til å skrive oppgaver på så hver så snill å del deres tips med meg! Oppgaven er på 2500 ord, og handler om Isralittenes utvandring fra Egypt. Gleder meg til å bli ferdig med den! Skulle ønske jeg var ferdig med den. Må gjøre den ferdig.


Nærmeste jeg kommer til noen som helst motivasjon. 

Hashtags: #motivation #help #assignment #school #tomanywords #norway #trengermotivasjon

0

Instafood

  Publisert 26.03.2014 klokka 17:02 i kategorien Mat
Formen er ikke helt på topp i dag, og har ikke tid til å lage noe annet innlegg i dag så blir bilder av noe av maten jeg har instagramma opp igjennom

 

 

 

 1

25032014

  Publisert 25.03.2014 klokka 20:13 i kategorien Blogg

Treninga i dag var heftig. Lenge siden jeg har trent sånn så kjenner det i hele kroppen. Utrolig vondt på en god måte. Før treninga var jeg en tur på stranda for å ta bilder i det fine været. Har vært utrolig nydelig de siste dagene. Elsker det!

Har forresten fått meg 2XU tights. Utrolig gode, og kan virkelig anbefale de til alle.
Nå skal jeg skrive videre på oppgaven min om Jødenes utvandring av Egypt, spise grove vafler og drikke smoothie som mamma var så snill å kom med til meg, så sove. Skal på jobb i barnehage i morgen tidlig så må prøve å få ei god natt søvn på øye.

0

Old School..

  Publisert 25.03.2014 klokka 12:17 i kategorien Blogg

pulter. På møterommet på skolen jeg jobber på, står det en gammel pult som jeg plutselig fikk veldig lyst til å ta bilde med. Fikk bare tatt ett bilde før de som skulle ha rommet etter meg kom, men var ett brukbart bilde så gikk jo greit.

Liker så utrolig godt å jobbe på skole! Er utrolig gøy, kanskje ikke alltid like lett, men fortsatt gøy. Jeg møter jo selvfølgelig på mange utfordringer når jeg kommer inn som vikarlærer i en klasse jeg aldri har vært i før, eller som jeg ikke kjenner så godt, men liker å tro at de utfordringene jeg møter gjør meg bedre, og at jeg kanskje lærer av feilene mine.

What doesn't kill you makes you stronger


Nå er jeg ferdig på jobb for dagen, men siden mamma og jeg samkjører til jobb ettersom vi er på samme skole, må jeg vente ett par timer til før hun er ferdig, så da kan jeg skrive på den siste oppgaven jeg har som skal være levert til mandag. Senere i dag blir det gruppetrening på Merete sin time på lotus. Aldri vært på før så er passe nervøs.

Ønsk meg lykke til!

1

Dagens trening..

  Publisert 24.03.2014 klokka 19:56 i kategorien Trening

besto jo egentlig av løping som skulle være 3 minutter fort, og 3 minutter sakte, og gjenta 5 ganger. I stedet for å ta det på flat mark, bestemte jeg meg sammen med mamma og Ole Jakob og dra inn til Bøensbakkene og gjøre det der. Gikk ut på det samme bare at jeg jogget oppover i 3 minutter, og gikk rolig nedover i 3 minutter. Det ble tilsammen 4,35km som jeg egentlig er fornøyd med. Hadde egentlig tenkt å jogge på veien der etterpå til runkeeper viste 5 km, men rakk ikke det i dag. Skulle se Marie spille håndballkamp, så hadde 15 min fra vi kom hjem svette å fæle til vi måtte gå. 

Var så fint at jeg måtte ta to bilder. Mamma tok noen bilder av meg mens jeg holdt på helt på slutten, men de ligger på hennes telefon. 


Da hadde jeg klart treningsmålet mitt for i dag, så nå gjenstår bare å få skrevet ferdig og sendt oppgaven. 

Wish me good luck!

0

240314 outfit

Slik gikk jeg altså kledd i dag. Ikke de stiligste klærne, men helt greie å gå med på skolen.

Resten av dagen skal jeg bruke på å skrive på oppgaven og trene litt.

Herlig vær i dag forresten

0

Ny uke, nye muligheter

  Publisert 23.03.2014 klokka 20:00 i kategorien Inspiration

Jeg kan være ett rotehode, og planlegge ting for så å aldri få det gjennomført. Fant derfor ut at jeg skulle lage en fin "plan" som jeg kunne printe ut og ha hengende på veggen. Ble å lage to planer "Karolines treningsuke", og "Mine måle for uken" Delte de med dere fordi da blir jeg enda mer bundet opp til faktisk gjennomføre de målene jeg har satt opp til meg selv. Har du satt om noen mål for neste uke?

Skal du trene, og i såfall hvordan?

0

Film Noir

  Publisert 23.03.2014 klokka 17:37 i kategorien Blogg

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.

3

Just another Sunday

  Publisert 23.03.2014 klokka 11:48 i kategorien Blogg

Søndager pleier å være en utrolig chill dag der jeg går uten sminke og gidder ofte ikke å greie håret en gang, men ikke i dag.

Jeg har faktisk sminka meg litt i dag. Ser for meg at dette blir en utrolig stressende dag. Hvertfall siste halvdel av dagen. Har en oppgave som skal inn i dag som jeg ikke er ferdig med, men nå skal jeg se søstera mi spille håndballkamp og bare kose meg.

Åja! Har forresten farga håret rødt/lilla/svart alt etter hvilket lys du ser det i. Skulle egentlig bli rød-brunt, men er faktisk fornøyd selv om det ikke ble helt som jeg hadde tenkt det skulle bli.

0

My new favorite? breakfast

  Publisert 22.03.2014 klokka 11:17 i kategorien Mat

Nettopp proteinpannekaker! Er helt fantastisk godt, mektig og sunt

Noen av dere sol har prøvd disse?
Har dere noen oppskrifter på noe så legg inn en kommentar eller send meg en mail

2

Bilder fra USA turen desember/januar 13/14

  Publisert 21.03.2014 klokka 09:43 i kategorien Reiser

Nå er det lenge siden jeg har blogget. Har vært så opptatt med alt jeg skal få gjort, og er vel enda det, men tenkte å slenge ut noen bilder fra USA turen. Bildene er i helt feil rekkefølge og veldig "hulter til bulter", men det får bare være. 

Legger også for det meste bare bilder ut av meg for har ikke spurt de andre om det er greit at jeg legger bilder ut av dem. Kommer kanskje flere senere.

Meg og Marie utenfor M&M butikken på Times Square i New York. 


Her var jeg på båten. Den var helt utrolig!


Bursdagsmiddag min på cruiset. Utseende til restauranten som vi spiste på var basert på spisesalen i Titanic. 

 

Før vi reiste på cruiset var vi i Orlando og det var helt utrolig hvor varm det var. Gikk i de klærne og følte fortsatt jeg hadde for mye klær på meg.

 

På cruiset laget de som vaska rommet vårt håndkledyr til oss, så fikk ett nytt hver kveld. 


Julaften på Labadee, Haiti. Er nok den fineste dagen vi hadde på cruiset. Bare dumt at vi ikke var der lenger enn det vi var. Måtte være på båten igjen til halv 3 ish, så fikk ikke så mye av dagen som vi ønsket der.


Gran Caymen var også nydelig


Her var vi i en av Disney parkene, der vi ble til Minions i en slags simulerings karusell(?) Vet ikke om vi sto på samme plass eller var i en berg - og dalbane, men føltes som vi fløy rundt. Tok flere sånne. Bl.a Harry Potter som var noe av det gøyeste jeg har vært med på.Senere på kvelden i New York som var siste dagen vår i USA. Når det veldig snøværet kom til New York var vi der. Vi visste jo ikke at det skulle snø, så jeg gikk i skjørt og den jakka der. Hadde jo en tykk strømpebukse på så trodde jo at jeg skulle klare å holde varmen. Går jo helt fint å gå sånn når det snør hjemme i Norge, men neida. Vi frøys som vi aldri hadde frøse før. Kanskje ikke så rart når det faktisk var opp mot -30 grader, men det visste jo ikke vi. Var uansett en fantastisk kveld. Elsker New York.

Her var vi i Mexico og svømte med delfiner. Syns i grunnen litt synd på dem. De har alt for liten plass i de bassengene, men koselig var det uansett. Veldig vanskelig å få gode bilder. Det regnet utrolig kraftig. Var nesten ikke mulig å kjøre på veiene når vi skulle tilbake til båten ettersom at veiene var så oversvømte.Håper dere likte bildene!

Les mer i arkivet » Desember 2014 » Juli 2014 » Mars 2014
Karoline

Navn: Karoline Alder: 19 Blogger om: Klær, sminke, musikk & hverdagen leser denne bloggen nå


Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Bloggen er designet og kodet av
RRH Webdesign
hits