0

Musikk

    Publisert 28.04.2012 klokka 12:39 i kategorien Blogg
Det å gå en dag uten musikk for meg er nesten som å ikke kunne puste. Jeg føler at uten musikken forsvinner gleden i livet mitt. Musikk er en utrolig stor og viktig del av meg. 
Jeg bestemte meg derfor for å legge ut noen av sangene jeg hører på for tia. Er mange flere og, men ikke alle som jeg fant her på bloggen og noen ville ikke bli lagt ut. Jeg hører på alt mulig av musikk, nesten. Akkurat nå er jeg litt gira på musikk med litt fart i.
musicnodes
Ironik feat. Jessica Lowndes: Falling In Love
musicnodes
Nicki Minaj: Starships

 

musicnodes
Daft Punk: Harder Better Faster Stronger

 

musicnodes
Jessie J: Domino

 

musicnodes
Katy Perry: Part Of Me
musicnodes
Kelly Clarkson: Stronger (What Doesn't Kill You)

Hvilken musikk hører dere på?

0

Kontakt

    Publisert 27.04.2012 klokka 08:59 i kategorien Blogg

Hvis det er noe dere lurer på, eller vil kontakte meg kan dere gjøre det ved å sende meg mail på karolinevikensblogg@hotmail.com

 
0

Om meg

    Publisert 27.04.2012 klokka 08:54 i kategorien Blogg

Litt om meg

Jeg heter Karoline Viken, og er født 28. desember 1994. Jeg går andre året på Lister Videregående skole avd Eilert Sundt. Jeg er født i Sandnes, men familien min flyttet til den lile byen Farsund når jeg var 3 år. Derfor blir mange litt overraska når jeg snakker. Har veldig blandingsdialekt. Da mener jeg at jeg faktisk blander både Sandnes, Farsund og Kristiansands dialekt. Vet ikke hvordan det er mulig men ja. Ellers på fritida liker jeg å synge, danse, se på tv, trene og være med venner. 

 

Om bloggen

Bloggen min handler egentlig ikke om noe sånn veldig spesielt. Eller den handler hovedsaklig om om hverdagen min, musikk og sånne ting. Ellers så skriver jeg kanskje litt om andre ting som intereserer meg i nyhetsbildet og sånn. Har dere noen ønsker om hva jeg skal blogge om så si ifra! 

 
Les mer i arkivet » Desember 2014 » Juli 2014 » Mars 2014
Karoline

Navn: Karoline Alder: 19 Blogger om: Klær, sminke, musikk & hverdagen leser denne bloggen nå


Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Bloggen er designet og kodet av
RRH Webdesign
hits