0

Kampen

  Publisert 14.05.2012 klokka 21:56 i kategorien Blogg

Jeg var jo på Sandnes Ulf - Rosenborg i går. Det ble uavgjort og det var ikke fortjent. Sandnes Ulf spilte utrolig mye bedre enn Rosenborg! Det var en veldig spennende kamp da, men utrolig kaldt! Det regnet som bare fy og jeg satt jo selvfølgelig en plass der det ikke var tak..

I dag har jeg hatt mattetentamen, vært på sang og på boot camp trening sammen med Veronika. Var deilig å være på gruppetrening. Føler jeg får mye mer ut av treninga da!
Nå tror jeg at jeg skal legge meg er så trøtt!

Q: Hva har du gjort i dag?

2

God morgen!

  Publisert 13.05.2012 klokka 10:44 i kategorien Blogg

Det er helt utrolig grått her i Lyngdal og kaldt her inne. Meg og Malin sitter her med varmepumpa på og med dyner over oss mens vi ser på tv.

Gleder oss til å reise på kamp nå!

Q: hva skal dere i dag?

2

Natt tur

  Publisert 13.05.2012 klokka 00:40 i kategorien Blogg

Nå har meg og Malin akkurat kommet inn døra. Vi bestemte oss for å gå ut en tur og bare gå. Jeg aner ikke hvor vi har vært! Min retningssans, Lyngdal og mørket er ingen god kombinasjon. Heldigvis visste Malin hvor vi var nesten hele tiden..
Når vi kom tilbake hit ble jeg stående utenfor ei lita stund og sa at Malin måtte sjekke om hunden var der. Jeg er livredd den hunden! Den er nokså liten, men gala hissig og skummel. Malin er til og med litt redd for den.

Nå tror jeg me og Malin skal kose oss litt før vi tar kvelden. Sov godt alle sammen!

0

Alene hjemme

  Publisert 12.05.2012 klokka 16:19 i kategorien Blogg

Ja, i dag er jeg alene hjemme. Mens resten av familien er i Kristiansand i Dyreparken sitter jeg her ensom i stua og gjør matte. Vi skal ha mattetentamen på mandag, og jeg vil veldig gjerne ha en god karakter. Ellers så har jeg vært på joggetur med Veronika og nå lager jeg middag. Var så oppfinsom at det ble nudler på menyen i dag. 

Senere i kveld stikker jeg til Lyngdal. Skal sove hos Malin i natt for vi skal til Sandnes i morgen å se Sandnes Ulf - Rosenborg! Gleder meg, og håper Sandnes Ulf knuser Rosenborg.. haha .. 

Meg og Veronika for litt over 1 år siden i Yvonne sin 18 års dag <3

 

Q: Hva har du gjort i dag og skal gjøre ut over kvelden? 

0

Natta

  Publisert 12.05.2012 klokka 02:51 i kategorien Blogg

Nå skal jeg legge meg å sove. Er kjempetrøtt. Har vært en utrolig stressende dag. Værste dagen på lenge. Vet egentlig ikke hva som er galt, men tror det har noe med eksamensangst. Er livredd for å komme opp i tysk. I tillegg til det fikk jeg to dører i hodet da noen andre åpnet den og jeg var på feil sted til feil tid... #hodepine!
Kvelden var egentlig koselig. Var med masse koselige folk og greide å slappe av.
Nå skal jeg legge meg å sove før nå klarer jeg nesten ikke å holde meg våken mer.. Natta!

Hva har dere gjort i dag?

0

The weddingdress

  Publisert 10.05.2012 klokka 23:35 i kategorien Blogg

Satt barnevakt med Hege for tidens skjønneste jente! Vi bestemte oss for å prøve brudekjolen i huset. (tanta til Hege sin og vi hadde lov). Var nok litt stor til meg og satt ikke helt ordentlig på, men den var nydelig!

Fikk ikke tatt noen bilder av bare meg med hele kjolen, og fikk ikke med at den hang en del etter bak.
Men kjolen er sinnsykt nydelig, ikke sant?

0

10052012

  Publisert 10.05.2012 klokka 00:12 i kategorien Blogg2

Are og Iselin er blitt kjærester?!

  Publisert 09.05.2012 klokka 00:10 i kategorien Blogg

De sa det tidligere i dag på direkten på ett program som heter ettermiddagen på tv2.
Syns det er morsomt og søtt jeg.

Hva syns dere?

0

1 stk glad jente

  Publisert 08.05.2012 klokka 23:26 i kategorien Blogg

Nå er jeg glad! Er ferdig med den dumme engelsk innleveringsoppgaven og levert den. Nå skal jeg sitte resten av kvelden å kose meg og spise fruktcocktail.
Trodde aldri at denne dagen skulle bli bra. Har vært hos legen og fikk en dum salve pencilin fordi de ikke hadde tid til å ta allergi prøve av meg.
Så noe må jeg må smøre leggen min to ganger om dagen i 10 dager. Fantastisk.
Men nå skal jeg se tv så hade!

0

Instagram

  Publisert 07.05.2012 klokka 15:40 i kategorien Blogg

Add meg?

1

Syk

  Publisert 07.05.2012 klokka 08:20 i kategorien Blogg

I dag er jeg syk så bli nok ikke noe særlig mer blogging i dag. Må forresten også gjøre mer skolearbeid. Føler dagen nesten bare går i skolearbeid. Eller matte og engelsk. Jaja får vel sove litt nå så jeg kanskje klare å gjøre noe senere!
0

Små søtinger

  Publisert 06.05.2012 klokka 20:09 i kategorien Blogg

To av favoritt kyllingene mine.

Haha folk må tro jeg er ei skikkelig bondejente som bare blogger om kyllingene sine. Nei er egentlig ikke det, men de er jo søte da! Merk dere at det ser ut som den ene kyllingen har eyeliner på seg!

Ellers i dag har jeg bare gjort skolearbeid, tatt en joggetur, bada (i badekaret vel å merke) og nå prøver jeg å gjøre mer skolearbeid, men holder på å sovne så får se hvor lenge jeg holder meg våken. Ble lite søvn i natt..

1

Resultat av stripingen av håret mitt

  Publisert 06.05.2012 klokka 15:08 i kategorien Blogg

Jeg var hos ei venninne i går kveld og bestemte nesten på impuls å stripe håret. Det trengtes. Men hun som gjorde det hadde aldri gjort det før så ble litt ujevnt, men er fornøyd.

Med blits

Uten blits

Hva syns dere? :)

2

Possibility

  Publisert 05.05.2012 klokka 19:13 i kategorien Blogg

0

Fin overraskelse

  Publisert 04.05.2012 klokka 09:35 i kategorien Blogg

Dette våkna jeg til i dag. 4 små kyllinger. Nå venter og håper vi bare på at det skal komme flere. De kommer veldig forskjellig når vi bruker rugemaskin. Jeg hadde sånn egentlig ikke fått med meg at vi hadde rugemaskin i år så ble litt sjokka.
Når jeg var mindre syns jeg det var så spennende når de skulle klekke at jeg satt hele kvelden for å se når de skulle klekkes. Var til og med venninner av meg som kom for å se når de skulle klekke. Haha morsomt å tenke på!

2

Sommerfølelese

  Publisert 02.05.2012 klokka 23:37 i kategorien Blogg

Gå på lange turer med familien, gå på joggetur ute uten å fryse, gå på båttur, spise middag på verandaen, hoppe på trampolina med søsknene mine, se hønene gå fritt og ligge i sola. Det er sommer for meg.

1

01052012

  Publisert 01.05.2012 klokka 11:31 i kategorien Blogg

God morgen folkens! Nå våkna jeg akkurat til at resten av familien min står ute i ganga og snakker om det går an å levere 50 øringene inn i banken, eller om det er for sent nå. Går jo ikke an å betale med de lenger siden det er 1.mai nå. Jeg syns det er litt rart. Det har liksom alltid vært 50 øringer, men nå eksisterer de liksom ikke lenger. Nå syns jeg hvertfall de kan slutte å prise varene med noe annet enn hel pris. Vi har jo ikke ører å betale med.

Ellers siden sist har jeg hatt masse gøy. Jeg har trent, kost meg både hjemme og i Lyngdal, og vi har gått Spindsmarsjen. Den skulle egentlig være på 7 km, men så bestemte vi oss for å gå den på 11 km, men løypa var betydelig lengre enn 11 km så var nokså sliten etterpå.

Slenger ut noen bilder jeg har tatt med mobilen de siste dagene.

Fant ut at jeg ikke hadde tatt så mange bilder som jeg trodde, og mange av bildene har jeg lovet å ikke vise til noen.

Er det noen av dere som forresten vet om vi enda kan levere 50 øringene inn i banken eller om det er for sent?

Les mer i arkivet » Desember 2014 » Juli 2014 » Mars 2014
Karoline

Navn: Karoline Alder: 19 Blogger om: Klær, sminke, musikk & hverdagen leser denne bloggen nå


Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Bloggen er designet og kodet av
RRH Webdesign
hits