0

Exuviance

  Publisert 28.06.2012 klokka 11:25 i kategorien Blogg

Exuviance er en rense serie som har hjulpet meg mye. Jeg hadde tidligere masse kviser, men så gikk jeg til hudpleieren og fikk denne serien. Tenkte å skrive hva jeg gjør og hvilken rekkefølge jeg gjør dette i. Det er ikke sponset, men tror dette kan hjelpe andre som har problemer med kviser.

1. Når jeg våkner på morgenen fukter jeg ansiktet før jeg tar ett pump av "Purifying Cleansing Gel". Jeg maserer det inn i huden før jeg skylder det av med varmt vann. Så tar jeg ett håndkle og klapper på huden min til den blir nokså tør.

2. Så tar jeg fram en bommulpad og fukter den med "Soothing Toning Lotion" og smører det ut i hele ansiktet. Det skal bare bli på og tørke inn i huden. Husk å ikke ta for mye på for du trenger egentlig veldig lite. 

3. Så er det fuktighetskremen. Da skal du bruke den med solfaktor. Det er også bare ett pump.

På kvelden gjør dere det samme bare at nattkremen og ett pump av den.

Hver lørdag peeler jeg ansiktet og tar på en fuktighetsmaske Da er det viktig å rense huden med Cleansing Gelen først.

Håper det hjalp noen av dere. Merket er ikke billig, men det er bra. Av og til må vi bruke litt penger for å få noe bra!

Legg gjerne igjen en kommentar om hvordan dere renser huden eller om dere har noen erfaringer med denne serien!

1

Dagen på stranda i bilder

  Publisert 28.06.2012 klokka 01:05 i kategorien Blogg

Var i Lyngdal på Rosfjordstranda og da tok vi noen bilder med mobilene våre så her er en del av bildene vi tok. 

Anette bestemte seg for å være ballerina


Fine Anette og Merete <3

Min kjære Camilla og jeg leker fjortisser ^^,

Merete og Nina ! :D <3

Fine jentene mine ! Glad i dere <3


Og sånn går det når vi jentene skal grille pølser og er så sultne at vi ikke orker å vente de 20 minuttene vi egentlig skal!

Sorry for sen blogging, men dataen min ville ikke virke før nå, så jeg rakk ikke å komme med produktanmeldelsen i dag heller for jeg er sinnsykt trøtt og må opp tidlig i morgen, men skal virkelig prøve i morgen!!

3

Sommer

  Publisert 26.06.2012 klokka 16:08 i kategorien Blogg

Jeg hadde egentlig skrevet ett langt innlegg til dere, men så smart som jeg er kopierte jeg ikke det jeg hadde skrevet før jeg trykka ok, og alt forsvant. Orker ikke å skrive alt på nytt, men kan si så mye som at jeg er glad i dag. Det er fint vær, jeg har spist is, gått tur, og nå pakker jeg litt. Mamma skal kjøre noen av tingene mine inn til åpta i dag så jeg slipper å kjøre med alt på scooteren. Det jeg gleder meg mest til er å ri med Lise klokka 6. Jeg elsker å ri, men jeg kan ikke ri. Eller kan ri, men ikke ordentlig, så håper for alt i verden at hesten jeg skal ri er snill og nokså rolig!

Sånn ser jeg ut i dag. Faktisk stelt meg. Må bli flinkere til det!

Skal forresten prøve å komme med en produktanmeldelse senere i kveld hvis jeg rekker det!

Q: Hva gjør dere i dag?

0

Natta?

  Publisert 26.06.2012 klokka 01:11 i kategorien Blogg

Jeg ligger i senga og får ikke sove. Det er mye av det for tia, og som vanlig ligger jeg å sender meldinger med Lise. Begynner vel kanskje snart nesten å bli et fast "rituale" ingen søvn på me uten meldinger fra Lise xD Haha og meldingene er ikke korte heller så blir nokså mange minutter mellom dem. Kunne sikkert greid å sovne mellom hver melding hvis jeg bare hadde fått det til, men jeg koser meg så da gjør det ikke noe.

Ellers har jeg vært hos Hege i hele dag og jeg har trent så har vært en fin dag!

Jeg er veldig glad i deg Hege <3

Vil dere forresten se hvor kort håret mitt er når jeg har hestehale? Nesten litt forferdelig å se når jeg tenker på hvor langt bed på ryggen det var tidligere

Men nå får vel vi snakkes i morgen! Sov godt alle sammen!!

0

Mandagskos

  Publisert 25.06.2012 klokka 20:30 i kategorien Blogg

Jeg er enda hos Hege. Vi Fikk plutselig lyst på noe godt og gikk ned til Vanse for å kjøpe oss frukt, grønnsaker og dip. Vi prøver å så godt vi kan å bære sunde, og til nå i dag har det gått veldig bra! Er det bare å greie å holde det!

Q: hva har dere å kose dere med i kveld?

0

Back?

  Publisert 25.06.2012 klokka 16:27 i kategorien Blogg

Nå er det lenge siden sist. Det har ikke skjedd så mye, men jeg har sommerferie, stripa håret blondere, klippet det nesten kort jeg syns det er kort.. Og jeg har fått sommerjobb på åpta camping som miljøarbeider. Jeg begynner der på torsdag og skal jobbe i 5 uker. Etter det skal jeg kanskje til syden en tur.
Nå sitter jeg hos Hege og har akkurat spist en sunn og god omelett. Nå skal vi planlegge 18 års dagen hennes så snakkes!!

0

03062012

  Publisert 03.06.2012 klokka 20:06 i kategorien BloggLes mer i arkivet » Desember 2014 » Juli 2014 » Mars 2014
Karoline

Navn: Karoline Alder: 19 Blogger om: Klær, sminke, musikk & hverdagen leser denne bloggen nå


Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Bloggen er designet og kodet av
RRH Webdesign
hits