1

Don't Hold Your Breath

  Publisert 31.07.2012 klokka 16:24 i kategorien Blogg
Elsker den sangen! Og stemmer godt og da ^^,
musicnodes
Nicole Scherzinger: Don't Hold Your Breath


I dag har jeg fri, og i morgen er siste dagen min på jobb for sommeren. Jeg elsker virkelig jobben min på Åpta. Jeg får betalt for ting jeg elsker å gjøre som å være med barn og rett og slett bare leke med dem eller spille kort med ungdommer på kvelden. Håper jeg får den jobben flere ganger. 5 uker med gøy. Ikke dårlig. Være ute i stedet for å stå inne bak ei kasse på fantastiske sommerdager.

Og ja jeg skal forresten prøve å begynne å blogge igjen siden jeg har flytta hjem igjen og har internett tilgang. 

Love life og gleder meg faktisk til skolen begynner !(?) Kanskje det er noe galt med meg eller at jeg er syk? Eller sykere enn det jeg er.. Nå når jeg slutter på jobb skal jeg begynne med fysioterapi som skal fikse ryggen eller nakken min så håper vi at jeg blir god nok til å klare å fullføre skoleåret. men det skal jeg ikke tenke på nå. I dag skal jeg bare kose meg sammen med venner. Til Lyngdal å spise på Jonas B i kveld . Gleder meg masse! Lenge siden jeg har sett alle folka så blir digg!!
0

Bloggpause

  Publisert 21.07.2012 klokka 20:41 i kategorien Blogg

Jeg har rett og slett ikke tid til å blogge. Jeg bor jo på Åpta og internettforbindelsen lever sitt eget liv, og dataen min er veldig dårlig så den er den siste av datamaskinene som får internett. Hvis jeg vil ha internett kan det ikke være noen andre i huset som er inne på nettet verken på mobil eller data. Jeg gidder ikke å blogge sånn halvveis så da tar jeg like godt bare bloggpause frem til jeg er ferdig på jobb.

Haha fant dette i arkivet. Kjempelenge siden. 9.klasse kanske?

0

Gårsdagen

  Publisert 14.07.2012 klokka 14:31 i kategorien Blogg

Hadde besøk av Hege da vi fant ut at vi skulle ta noen bilder før vi gikk til byen. Sånn gikk det

Haha det hele endte vel med skum i håret etter det var skumparty i byen .. :P Så den fine Yarisen til Hege i bakgrunnen ..

Hadde forresten overraskelsesbursdag for Hege i går kveld og hun hadde ingen anelse! Kommer bilder senere når jeg har fått vite hvilke bilder jeg kan legge ut. 

Vi snakkes senere!

0

White and blue nails

  Publisert 13.07.2012 klokka 01:01 i kategorien Blogg

Jeg elsker å eksprimentere med neglene. Hva syns dere?

1

My day?

  Publisert 11.07.2012 klokka 19:55 i kategorien Blogg

I dag våknet jeg og var utrolig dårlig. Har ikke vært så dårlig på ett par dager.. Jeg måtte ta en paracett og en ibux for å klare å stå opp. Vi skulle inn til farmor å grille og treffe noen i familien som jeg ikke kan huske å ha møtt før fra nord Norge. Vi var der fra 12 - 17, men da var jeg så sliten at jeg ikke orket mer så vi gikk hjem.

Når vi kom hjem fikk jeg massasje av far, tok ett varmt bad, og nå ser jeg på CSI Miami og venter på å få besøk av min kjære Merete som jeg ikke har sett på lenge. Gleder meg!!

0

Utfordring

  Publisert 10.07.2012 klokka 17:31 i kategorien Blogg

Tenkte at dere kunne komme med forslag til hva jeg kunne skrive om? Altså i form for overskrifter. Dere skriver en kommentar med en overskrift så skal jeg bruke det som overskrift og så skrivet ett innlegg om det. Hvis dere skjønte det? Blir vel kanskje nesten en utfordring for dere å skjønne dette innlegget og? Jeg kan ikke forklare ting.

Vil du gi meg en utfordring nå? :)

0

I am titanium?

  Publisert 10.07.2012 klokka 00:27 i kategorien Blogg

Uansett hvor dårlig jeg blir klarer jeg det. Jeg har venner og familie rundt meg som hjelper meg gjennom det og er så snille og kjører meg for å kjøpe mat og kommer og masserer meg. Jeg er en heldig jente. Livet er vel herlig. Og så lenge jeg har tilgang til god musikk kan jeg jo ikke være lei meg !

0

Sykemeldt

  Publisert 09.07.2012 klokka 11:01 i kategorien Blogg

Dette innlegget skulle vært posta i går

Jeg ringte legevakten i går og fortalte symptomene mine og de ville ha meg bed med en gang ettersom de virket veldig alvorlige. Når jeg kom til legevakten var det mange andre folk der og nokså lang ventetid. Jeg vet ikke hvor lang for jeg sovnet hele tiden. Når jeg først var våken orket jeg ikke å se etter noen klokka ettersom nakken min var så stiv at jeg ikke kunne bevege den. Jeg syns kombinasjonen var veldig ekkel der jeg satt. Sovne helt uten videre og ikke kunne bevege nakken.

Til slutt var det min tur til å komme inn til legen. Når jeg ble ropt inn sov jeg, og de slet litt med å vekke meg. Når jeg våknet og reiste meg besvimte jeg igjen.

De skjønte ikke helt hva som var galt med meg først. Crp'en min var helt fin og hadde ikke mye feber.

Det var først når legen kjente på ryggen min hun skjønte hva det var...

Legen ble sjokka over hvor hard nakken og ryggen min var. Den var så ille at det var den som fikk meg til å få feber, vondt i hodet, svime av og kaste opp. Det ble rett og slett kroppens måte å si stopp på.

På sykemeldingen min står det at det er stress.. Hun sa at jeg må ha vært stressa veldig lenge for å få en slik reaksjon, og det hadde hun rett i. Jeg har de siste ukene følt meg veldig sliten og har tenkt litt at nå klarer jeg kanskje snart ikke mer.. Jeg burde nok ha hørt mer på kroppen min.. Anbefaler der alle å stoppe opp å høre hva kroppen har å si for unner ingen å oppleve det jeg gjorde/gjør. Jeg får ikke lov til å gjøre noenting. De første dagene hvertfall. Det eneste jeg kan gjøre er å ta varme bad, ligge på spiker matter og spiker puter og ha varme på nakken.

I går kveld var he faktisk så heldig at jeg fikk besøk av ei venninne av mamma som hadde med varmekrem som hun smørte meg inn med. Og hun masserte meg og. Det var utrolig vondt. Hun kunne ikke ta på ryggen min uten at jeg fikk vondt, men det hjalp veldig!

Nå har det dessverre gått veldig tilbake med ryggen min igjen så tror kanskje jeg skal gå å finne fram spikerputa skjer kan få det bedre igjen!

Er det noen som har noen spørsmål er det bare å komme med dem!! ??

0

Syk?

  Publisert 08.07.2012 klokka 11:10 i kategorien Blogg

Jeg skjønner ikke hva som er galt med meg. Når har jeg hatt hodepine i ei uke, har hatt litt feber (spessielt i går), og i går ble alt toppa med at jeg nesten ikke klarte å gå fordi jeg var så svimmel og til slutt besvimte. Jeg spydde og fordi jeg hadde så vondt i hodet. Jeg jobber jo så må jo liksom gjøre ting. Jeg bor jo på jobben så føler liksom ikke at jeg bare kan gå og droppe å være med på ting heller. I dag får jeg ikke lov av kolegaene mine å være med på ting. Jeg har jobbet de 38 timene jeg får betalt for i uka så derfor skal jeg ta det helt med ro i dag. Derfor ligger jeg i senga i andre etasje i huset vårt og hører på alle barna som er nede og har det gøy på morgensamling mens jeg ønsker at jeg kunne vært der nede.. Jaja kanskje det blir mer blogging på meg i dag da?

Har noen av dere noen idé om hva som kan feile meg? Og hva jeg kan gjøre for å bli fort bedre igjen? Skal jobbe i morgen igjen.. Da har jeg ansvaret for hele dagen så er veldig greit hvis jeg var bedre til det!


Nå har folk drevet å sagt veldig mye at de ser veldig godt på meg at jeg er syk så redigerte bildet litt sånn at jeg ikke tror at jeg ser så syk ut.. Satser på at jeg lyktes med det!

Vi snakkes senere uansett!

0

Hjerte

  Publisert 06.07.2012 klokka 15:06 i kategorien Blogg

Dette kom ei jente på campingplassen til meg med i stad. Vi har sånn forening i dag for barna der de kan lage forskjellige ting og hun lagde til meg. Ble glad når jeg fikk det. Det varmet.

Blir du glad når noen lager noe til deg?

0

En ny dag

  Publisert 06.07.2012 klokka 10:16 i kategorien Blogg

En ny dag på jobenn her på Åpta. Jeg sitter nå å spiser frokost før morgensamlingen begynner. Idag har jeg ansvaret for musikken. Etter det skal jeg være campingvakt. Altså gå rundt på campingplassen å se at alle barna har det bra fra klokka 12-18. I dag skal det være forming fra 14-16 så da trenger jeg ikke å gå i den tiden, men blir vel sikkert med på formingen eller noe. 

Jeg har veldig lite å skrive så hiver heller bare inn ett bilde av selve plassen .. :P
2

Sommer

  Publisert 05.07.2012 klokka 13:12 i kategorien Blogg

Nå er jeg faktisk hjemme. Det er fint vær.

Siden sist har min kjære Hege har blitt 18 og fått billappen !! Far hadde bursdag i går og idag er det sommervær. Så nå har meg og lillesøstra mi hoppa med vannsprederen på trampolina, og nå har jeg is mens jeg ligger å soler meg.

Livet er vel herlig.

0

02.07.2012

  Publisert 02.07.2012 klokka 11:16 i kategorien Blogg

Sorry for dårlig blogging. Jeg har begynt å jobbe på Åpta nå og har veldig dårlig internett og sliter litt med det. Eller det jeg mener er at internettet der lever litt sitt eget liv.Av og til virker det ikke og andre ganger ikke, men satser på at det er her for å bli nå. Det er egentlig en veldig grei arbeidsplass. Vi har eget hus, med konfyr osv. Så til å bo på en campingplass har vi det faktisk veldig bra. Når jeg mener vi mener jeg også de andre miljøarbeiderne. Selve jobben vår er egentlig å skape ett godt miljø her på campingplassen med å ha aktiviteter for folkene her. Og vi har ansvaret for morgensamlinger og. 

I dag har vi bestemt oss for at aktiviteten skal være bading, så jeg skal sitte badevakt med badebassenget fra 3-5. Vi har eget badebasseng her for de som ikke visste det. Litt dumt at jeg skal sitte vakt, for har egentlig utrolig lyst til å bade selv! Jaja får vel gjøre det senere i dag da. Eller en annen dag. Har ikke fått kava meg til å ta noen bilder her enda, men kommer vel etterhvert.

Les mer i arkivet » Desember 2014 » Juli 2014 » Mars 2014
Karoline

Navn: Karoline Alder: 19 Blogger om: Klær, sminke, musikk & hverdagen leser denne bloggen nå


Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Bloggen er designet og kodet av
RRH Webdesign
hits