0

The last 2 days

  Publisert 12.07.2014 klokka 15:30 i kategorien Blogg

På torsdag hadde jeg Christina på middag. Utrolig koselig. Som sagt så treffer jeg egentlig aldri folk lenger, og var lenge siden jeg hadde hengt med henne. Jeg lagde alt for mye lasagne så spiser enda lasagne to dager senere. I går blogget jeg ikke for var så sliten. Jeg orket rett og slett ingenting. Jeg la meg tidlig (før 12), og sov til kvart over 2 i dag. Må ha vært veldig sliten for sover aldri så lenge. Hadde egentlig planer om å stå opp klokken 10, men det skjedde jo ikke. I dag tviler jeg på at jeg skal gjøre så mye bortsett fra å prøve å rydde og vaske litt. Vasker hvertfall ovnen først så ser jeg om jeg orker noe mer. Håper også kanskje å finne på ett eller annet i kveld. 

Først bildet av meg etter operasjonen. Ansiktet, spesielt nesa og området rundt er fortsatt nokså håvent, men får håpe det snart gir seg. Kan heller ikke sminke meg vanlig ettersom jeg såvidt kan ta på nesa mi1

Koselig besøk

  Publisert 10.07.2014 klokka 16:00 i kategorien Blogg

I går kveld hadde jeg besøk av Camilla. Utrolig koselig. Hadde ikke sett henne på lenge så var gøy å få snakket igjen. Hun hadde med seg Cartoonies kjeks og iste som vi koste oss med før vi bestemte oss for at vi ville ha sushi i halv 10 tiden. Vi gikk i alle butikkene i Farsund uten hell. Så kjørte vi til Vanse hvor vi fant ut av heller ville ha kinamat, men da var klokken akkurat passert 10 så der var det stengt. Endte da opp med å gå tilbake til sushi, men det hadde de verken på kiwi eller rema. Fant ut at vi skulle sjekke om de hadde på mega selv om Camilla var sikker på at de ikke solgte sushi på mega, noe som hadde resultert i at vi ikke gikk innom mega i Farsund. Hva tror dere vi fikk tak i på mega? Sushi! Når vi endelig hadde fått tak i sushi kunne vi gå hjem å fortsette kvelden vår. Resten av kvelden gikk bare til snakking, sushi ett par episoder av Melissa and Joey, og Pretty Little Liars.  

0

Grill mesteren

  Publisert 10.07.2014 klokka 13:12 i kategorien Blogg

Solen kom fram etterhvert, og jeg bestemte meg for å grille. Det ble en lett hamburger i grovt brød med salat fra hagen. Fikk også ett lite kikk der jeg testet ut noen nye instillinger på kameraet. Håper dere liker bildene!   

Noen flere som har grillet og vært ute i det fine været i dag?

 


Dette innlegget skulle egentlig vært postet i går, men det gikk ikke å laste opp bildene så da utsatte jeg det bare til jeg fikk bildene med.

2

Jeg kan puste igjen!

  Publisert 09.07.2014 klokka 12:57 i kategorien Blogg

Kom akkurat hjem fra sykehuset i Kristiansand, og fikk tatt ut stingene og platene fra nesa mi! Er en utrolig deilig følelse. Jeg kan puste igjen! Alt jeg trenger å gjøre nå er å vente på at sårene skal gro. Det skal jeg gjør i hengekøya i hagen i det fantastisk fine været. 26 freakin grader ute og overskyet. Skulle nesten tro jeg bodde i tropene. 

Føler nesten jeg er her. Savn...

 

3

Hårsnakk

  Publisert 08.07.2014 klokka 21:15 i kategorien Blogg

De siste to dagene har jeg tenkt veldig mye på alle fargene jeg har vært gjennom siden jeg gikk i 7. klasse. Eller når jeg tenker meg om er vel det tredje bilde muligens fra 6.klasse. Poenget er. Jeg vet egentlig ikke hvordan min naturlig hårfarge er lenger. Jeg har alltid sagt at den er så stygg og ekkel, men begynner å lure på om jeg skal gi den en ny sjanse. For å gjøre det må jeg jo la håret mitt vokse helt ut uten å farge det igjen. Vet ikke helt hvordan eller om jeg klarer det, men vi får se hvor lang tid det tar får jeg sprekker.

Hårfargene jeg har hatt gjennom årene on Make A Gif

Prøvde å lage en gif, men ble ikke helt vellyket. Noen av bildene ble veldig rare, men det får bare være.
Hva syns dere om å gå tilbake til min naturlige hårfarge?
3

Happy Birthday!

I dag blir verdens beste Merete 20 år! Gratulerer med dagen! <3

Merete du er en helt fantastisk venn. Har kanskje ikke kjent deg i mer enn 3 år, men du betyr allikevel utrolig mye for meg. Vi har utrolig mye gøy sammen når vi først finner på noe. Når det er sagt er vi utrolig dårlige på å faktisk finne på noe. 

Haha dette er faktisk det eneste bildet jeg har av oss! Må bli mye flinkere til å ta bilder fremover!

Håper du har hatt en fantastisk fin dag, og en fin kveld. Utrolig glad i deg!

0

070714

  Publisert 07.07.2014 klokka 22:14 i kategorien Blogg

Nå er jeg nokså lei. I morgen er den uke siden jeg opererte, og jeg er enda ikke god nok til å gjøre noe. Har masse som skulle vært gjort i huset. Overtar leiligheten jeg skal bo i det neste åretom 8 dager så skulle pakka, vaska og faktisk vært på ferie med familien min nå, men når er ting noensinne så lett? Så mye for en lett operasjon som ikke er gal i det hele tatt.. Jada... Skal inn på sykehuset på onsdag for å ta ut stingene og sjekke at alt er som det skal. Håper for alt i verden at det ikke er flere komplikasjoner nå! Har mareritt om at jeg må operere på nytt. Kommer aldri noe godt ut av å google  bivirkninger o.l. 

Når det kommer til hva jeg egentlig gjør når jeg ikke kan gjøre noe er egentlig fire ting. Jeg sover, spiser, ser på tv serier og strikker. Det er alt jeg gjør og jeg har så mye energi! Har serisøt aldri hatt så mye energi i mitt liv før! Gleder meg så til å kunne gjøre vanlige ting igjen! 1-2 uker så kan jeg begynne å trene utholdenhet igjen. Tunge styrketrening må jeg sannsynligvis vente med i 5 uker til, men så lenge jeg kan gjøre mer enn det jeg gjør nå er jeg storfornøyd!

Når det kommer til serier jeg ser på så har jeg "Melissa & Joey" blitt det jeg sitter å ser på. Det er  min humor! Helt fantastisk. Jeg begynte på sesong 1 rett før operasjonen, og har faktisk rukket å komme til sesong 3 nå. Ingen liv hos meg nei.. 

Tenkte å slenge inn en liten preview av sesong 2 eller 3 ikke helt sikker. Utrolig morsomt! Ta tannhjulet på 1080!
0

Septumplastikk kirurgi

  Publisert 02.07.2014 klokka 08:55 i kategorien Blogg

Nå er det lenge siden jeg har blogget. Det er ett par grunner til det, blandet annet en operasjon som kalles septumplastikk med conchotoni. Det er altså retning av neseskilleveggen med forminsking av nesemuslinger. Denne operasjonen tok jeg fordi jeg har slitt veldig med nattesøvnen. Uansett hvor mye søvn jeg får blir jeg ikke uthvilt. Tok noen tester og sov med noen ledninger som viste at jeg hadde 5 pustestopp den natta. Har du 6 kan det være farlig.

Operasjonen gruer jeg meg veldig til. Det er dagkirurgi så jeg skulle egentlig hjem samme dag. Ettersom resten av familien er på ferie ble jeg på sykehuset over natta. Skal egentlig inn til en sjekk og fjerne tampongene som de stappa inn i nesa mi i morgen, men kan ikke bli på sykehuset flere netter så da må jeg sove hos onkelen min. Hvis jeg er heldig kan jeg få de ut i dag og trenger ikke å komme inn igjen før onsdag om ei uke.

Normalt liker jeg ikke sykehus. Har hatt utrolig mange vonde opplevelser med der før, men denne gangen har jeg vært utrolig heldig med alle legene. Sykepleierne og assistentene jeg har hatt.

Før operasjonen hadde jeg blandt annet en samtale med anestilegen om hvordan narkose og andre medisiner som vill være best for meg ettersom jeg har blitt veldig dårlig de to andre gangene jeg har hatt narkose

Er veldig fornøyd med Kristiansand sykehus denne gangen!

Legger ikke ut ett bilde av meg selv nå ettersom jeg ikke ser ut og vil ikke ha ett bilde av meg selv når jeg har halve fjeset mitt bandasjert.

Håper alle får en finfin dag!

Les mer i arkivet » Desember 2014 » Juli 2014 » Mars 2014
Karoline

Navn: Karoline Alder: 19 Blogger om: Klær, sminke, musikk & hverdagen leser denne bloggen nå


Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Bloggen er designet og kodet av
RRH Webdesign
hits