0

Familynight

  Publisert 30.09.2012 klokka 21:50 i kategorien Blogg

Ser Arthur 3 med familien og har popcorn og annet snacks som mamma og de hadde med fra Tyrkia. Vil også ned! Jaja var hvertfall bare ei uke.

Var ikke jeg sinnsykt mye brunere enn min søte lillesøster? haha...

0

Ripping holes

  Publisert 29.09.2012 klokka 17:00 i kategorien Blogg

Lagde hull i buksa til Malin (søstra mi) si bukse. Hun ville ikke gjøre det selv og har lenge hatt lyst til å gjøre det. Syns resultatet ble nokså bra så nå gjenstår det bare å vaske den å se hvordan det blir da!

Hva syns dere?

0

Let the rain fall down

  Publisert 29.09.2012 klokka 11:44 i kategorien Blogg

Nå sitter jeg her og ser på tv og spiser frokost mens regnet øser ned. Jeg liker regn så lenge jeg sitter inne å bare trenger å høre på det

Ha en fin dag alle sammen! Det skal hvertfall jeg!

0

Sitting on tha bus

  Publisert 28.09.2012 klokka 17:39 i kategorien Blogg

Føler meg veldig flink. Glemte øretelefonene hjemme og sitter på bussen til Sandnes. Var skikkelig nedtur når jeg fant ut hvilken buss det var. En helt vanlig buss. Lavprisekspressen pleier alltid å ha dobbeldekker med Internett og stikkontakter, men ikke denne bussen. Min uflaks. Jeg tenker hva søren skal jeg gjøre nå da? Bilsjuk er jeg og. Jo jeg prøver å sove. Som det går. Blir hvertfall litt bedre av å slappe av og lukke øynene litt. Er jo bare 1 time igjen. Kanskje jeg skal ringe noen. Ja det gjør jeg!

Hade!

0

New Inn

  Publisert 28.09.2012 klokka 10:50 i kategorien Blogg

Var i Lyngdal her om dagen med Hege, og da kjøpte jeg to nye mascaraer. Eller en mascara og ett serum. Vippene skal bli lengre og sterkere. Gleder meg til å prøve de ut!

Datamaskinen min virker ikke i det hele tatt nå. Eller hvertfall ikke til det den skal. Kommer inn på den, men ikke så mye lenger. Datafolkene vil ikke se på den før klokka 12 noe som betyr at jeg ikke får dataen igjen før ferien og da kommer jeg til å ligge enda lenger bak. Har ett par innleveringer som skulle vært levert i dag men går ikke siden dataen min ikke virker.

Vurderer sterkt å kjøpe Mac nå nesten i helga/ferien. Er kraftig lei..

0

God morgen?

  Publisert 28.09.2012 klokka 07:45 i kategorien Blogg

Jeg burde virkelig stå opp nå! Skolen begynner om 25 minutter og jeg er helt død. Greide å få meg opp av senga så jeg kunne dusje, men så var det rett i senga igjen etterpå. Skjønner ikke hvorfor jeg har vært så trøtt denne uka. Eller jo kanskje. I natt var jeg oppe nokså lenge for å prøve å få dataen min til å virke og gjøre lekser men neida. Dataen min hadde bestemt seg. Den skulle ikle virke og samme gjaldt Internett. Fikk tatt sikkerhetskopi av de viktigste tingene og så skal jeg levere den inn til formatering for nå gidder jeg ikke mer

Meg og fadderbarnet mitt Levi.

Åja god morgen forresten

0

Dårlig dag?

  Publisert 27.09.2012 klokka 17:53 i kategorien Blogg

Jeg sa tidligere i dag at jeg hater torsdager? Fant ut at denne ikke var så ille. Jeg fant av timeplanen, var å spiste på kina resturanten med far, og spise kjempegod mat på hans regning. Var så stapp mett når jeg var ferdig med å spiste at jeg endte opp med å bare gå på tredemølla mens jeg så Home and Away i dag. Har gjort det til en vane og gå/springe på tredemølla når jeg ser det. 

Resten av dagen skal gå til lekser og annet skolearbeid, og kanskje jeg springer litt senere i dag. Jeg har begynt å prøve å være sporty. Har vært flink denne uka, var bare å holde motivasjonen oppe og fortsette!


No makeup on today

Hvordan ble din torsdag?

0

Lykke til !

  Publisert 27.09.2012 klokka 11:49 i kategorien Blogg

Nå er min skjønne Hege på sykehus. Ikke noe alvorlig. Hun skal operere vekk to føflekker fra halsen sin. Hun har gruet seg veldig, og jeg kjenner jeg er drit nervøs selv og kun fordi hun er så nervøs. Det er jo ikke noe å være redd for, men er skummelt uansett. Bare å tanken på å være våken mens noen kutter i halsen er creepy syns jeg. De skulle begynne 11.30 som er sånn ca nå. Hun må ta det med ro i 3 dager og kan ikke bevege hodet sitt tror jeg det er. Det vil si at hun egentlig ikke kan kjøre bil heller ettersom hun ikke kan snu seg for å se i blindsonen, men smart som hun er så kjørte hun inn til Kristiansand selv. Jaja jeg sa til henne at hun måtte ringe meg hvis det blir noen problemer så skal jeg ordne noe for å få henta henne. Vil ikke ha noen ulykker.. 

Og til deg Hege. Jeg har vel sagt det meste til deg allerede, men ring, meg send melding eller hva som helst hvis det er noe! Jeg går lett ut fra timen for å svare på telefonen hvis du ringer meg. Vær veldig forsiktig, og håper du vet at jeg tenker noe sinnsykt på deg nå. Klarer ikke å tenke på noe annet, og det er ikke ofte det skjer! Pleier alltid å ha noe i hodet, men nå kunne jeg ikke brydd meg mindre om de tingene. Vurderer nesten å skulke resten av dagen bare for å komme bort til deg, og være der når du er feridg (selv om jeg ikke rekker det). Vit at jeg ønsker jeg var der med deg. 


Utrolig glad i deg Hege! 

Haha ser på klokka nå og tenker at hun sikkert snart er ferdig så da er det bare å vente på å høre fra henne !! 

0

27.09.2012

  Publisert 27.09.2012 klokka 09:35 i kategorien Blogg

Jeg hater torsdager ! Eller hvertfall før høstferien.. Som begynner på fredag. Men jeg klarer aldri å finne ut hvilke fag jeg har eller vet hvilke fag, men aldri når. Har masse fritimer eller kanskje ikke så mange men vet liksom ikke når og hvilke timer jeg skal møte opp til. Jeg glemte timeplanen hjemme og maten på disken. LML. Nå har jeg egentlig sosial kunnskap, men vi har ikke lærer så gjør oppgaver. Vil hjem å sove igjen.. Alltid trøtt.. 

Aner ikke hva mer jeg skal skrive nå så hade

0

I'm an 80's child

  Publisert 26.09.2012 klokka 15:20 i kategorien Blogg

Tema dag på skolen i dag. 80-tallet. Jeg elsker sånne dager og tar set helt ut. Skulle bare ønske at alle andre og gjorde det..

Haha jaja blir litt deilig å komme hjem å dusje og fjerne denne sminka!

0

Halloween Party

  Publisert 25.09.2012 klokka 11:04 i kategorien Blogg

Nå er det ikke lenge til Halloween og da skal vi ha Halloween fest med russen. Jeg har vært og sett en god del på kostymer og funnet ett par jeg vurderer på superkul.no.

 

Dette kostymet heter Alice Romance og koster koster 419 kr. Du kan kjøpe den her 

 

Dette kostymet heter fotballfrue og koster 789 kr. Du kan kjøpe den her

 

Dette kostymet heter Wicked Witch og koster 479 kr. Det kan kjøpes her
 Jeg tror nok at jeg kommer til å gå for det første kostymet, men er litt usikker. Står vel egentlig helst mellom nummer 1 og 3. 

Hva syns dere?

0

Just let me sleep

  Publisert 25.09.2012 klokka 09:00 i kategorien Blogg

Jeg er så trøtt og jeg forsov meg. Sminka er fra i går håret står til alle kanter går i hettegenser, fantastisk. Har friminutt nå og holder på å sovne. Er sulten. Har ikke spist. Må ned til byen å få kjøpt meg noe.

Funka ikke å vise ansiktet mitt idag. Syns seriøst synd på alle som må se på meg idag. Ser ikke helt ut som meg selv.

Jaja ha en fin dag alle sammen!

0

Fotoshoot

  Publisert 24.09.2012 klokka 17:20 i kategorien Blogg

Nå har jeg akkurat kommet fra stranda igjen i dette kalde været. Frista ikke å bade for å si det sånn. Vi tok masse bilder. Forventer at noen av de kommer i morgen.

Skikkelig bra kvalitet på bildene. Haha alt ligger på kameraet til Hege.

0

I'm home

  Publisert 23.09.2012 klokka 15:34 i kategorien Blogg

Er hjemme nå. Har sovet hos Hege i natt. Kjempekoselig! Var flere der og vi hadde det utrolig gøy hele kvelden.

Morsomt bilde av oss. Utrolig glad i deg!

Mamma og søsknene mine har reist til syden så meg og far er igjen her hjemme. Koselig det, men ville heller vært i varme Tyrkia!

0

Jeg elsker deg

  Publisert 22.09.2012 klokka 15:30 i kategorien Blogg

Hva vil det si å elske noen? Jeg trodde jeg visste det. Når du var forelska i noen så elska du dem. Det stemmer ikke. Hvis du elsker noen er det ekte kjærlighet og ekte kjærlighet varer. Ikke noe som tar slutt etter 2 månder. Jeg hører folk si "jeg elsker deg" hele tiden. Selv om de bare har kjent hverandre i ett par uker, og vært sammen i ei uke. Er det kjærlighet da? Kan du virkelig elske noen uten å kjenne dem? Personlig tror jeg ikke det. Du kan være forelsket i noen uten å kjenne dem ordentlig, men ikke elske. Jeg tror at hvis du virkelig må kjenne noen. Både deres gode og dårlige sider, og allikevel ikke synes noe mindre om dem. Hvis du da enda har like sterke føleleser for din kjære tror jeg du kan begynne å snakke om å elske. Det kommer ikke over natta og selv om noen sier jeg elsker deg trenger du ikke si det tilbake. Hvis du sier det til noen må du virkelig mene det! Ikke bruk det opp! Sier du at du elsker noen uten å faktisk mene det mister ordet all betydning. Jeg vil ikke at det skal miste sin betydning. 

Jeg har tidligere vært i forhold der jeg føler det ble misbrukt. Jeg elsker deg kom allerede den dagen vi begynte å holde på. Jeg svarte ikke på det den dagen, men når det hele tiden kom ente jeg opp med å si det jeg og. Det var ikke ekte. Jeg elsket ikke, og det gjorde ikke han heller. Ordet mistet betydningen. Det ble en vane for meg å si det. Jeg vil ikke at det skal skje igjen.Nå sier jeg ikke elsker deg til noen. Ikke til foreldrene mine en gang. Jeg vil at de tre ordene virkelig skal bety noe når jeg sier det, og at de kun skal være ment for én person. Ingen andre. Hvertfall ikke nå. Mange sier at det må ha gått kanskje nærmere 1 år før du kan elske partneren din. Det tror jeg ikke. Det er forskjellige for alle. Og det er veldig lite sannsynlig for at begge begynner å føle det samtidig. Hvis du vil si til kjæresten din at du elsker h*n så ikke forvent å få noe tilbake. Du må gi h*n tid. Og det kan også være viktig å si det til kjæresten din. Gjerne at du vil at h*n skal vite hva du føler, men ikke forventer at h*n skal si det tilbake. Da blir det mye mindre press og mye enklere for dere begge. Du trenger ikke slå opp med kjæresten din hvis h*n sier at h*n elsker deg og du ikke er klar til å si det tilbake. Bare svar at du ikke er klar til å ta det skrittet enda, men at du er glad for at h*n fortalte deg hva h*n føler. Da vet du hva du har å forholde deg til.

Like facebook siden min her

Lik og del gjerne innlegget videre!

1

Keep on waiting

  Publisert 21.09.2012 klokka 20:51 i kategorien Blogg

Nå kommer Veronika snart! Vi skal til Lyngdal på åpent hus en tur. Blir kos liker oss der!

Hva skal dere i kveld?

0

Let's go to the beach

  Publisert 21.09.2012 klokka 15:44 i kategorien Blogg

Dette skulle ha kommet i går, men var så trøtt og sliten at jeg kom hjem at jeg rett og slett bare sovna. 

Like facebook siden min her

Ha ei god helg alle sammen ! 

 

0

Dagens Outfit

  Publisert 20.09.2012 klokka 16:19 i kategorien BloggBle ingen bra bilder måtte ta de fort, og med en selvutløser og ett vindu. God kombo. 

Nå skal jeg gå litt på tredemølla mens jeg ser Home and Away. Tenker å ta det litt med ro med treningen til jeg er helt frisk så da blir det bare gåing på meg i dag!

Ha en fin dag videre!

2

New Inn

  Publisert 19.09.2012 klokka 18:16 i kategorien Blogg

Fant for ei stund siden ut at jeg så gjerne ville ha nye svarte sko. Helst høye heler med tykk hel eller kilehel. Var i Kirstiansand med ei venninne og var innom Eurosko der for å se hva de hadde der. Skulle kjøpe de i Farsund og dra mamma med meg. Fant det jeg var ute etter hvertfall. De hadde ikke de helt samme i Farsund som i Kristiansand, men fant noen som likna nokså mye.

 

Disse skoene er kjøpt på Eurosko i Farsund og merket Chilli og de kostet 599 kr  

Disse skoene ser helt flate ut, men de har en "innebygd høy hel". Haha ser at jeg faktisk kan se den på bilde. Alle at den er bygd opp som en kilehel. Morsomt for alle tror at jeg går på flae sko når jeg egentlig går på høye heler. Noen som kommenterte det faktisk "Karoline hvorfor er du så høy når du går på flae sko og jeg på høye heler?" Hahaha. Likte den jeg. 

Disse skoene er kjøpt på Eurosko i Farsund og merket ICU og de kostet 599 kr  

Jeg er ikke helt frisk enda, men kommet seg veldig nå. Har litt energi etter å ha klart å spise litt for første gang siden søndag. Da blir det forhåpentligvis skole på meg i morgen! Gleder meg masse!

 

- Hva syns dere om skoene?

- Noen av dere som har de samme?

0

Bloggpause

  Publisert 18.09.2012 klokka 12:36 i kategorien Blogg

Jeg er enda syk så så har bestemt meg for å hvertfall prøve å ta en bloggpause til jeg blir frisk. Er jo ikke noe gøy å lese bloggen min når alt jeg gjør er å ligge i senga.

Ønsk meg god bedring og håp at jeg snart er tilbake på skolen igjen! Og god bedring til alle andre som er syke!

0

roolig 'sovemusikk

  Publisert 17.09.2012 klokka 20:09 i kategorien Blogg

Jeg var hjemme fra skolen i dag. Influensa og da er det ikke koselig å være på skolen. Det betyr altså at ikke noe gøy har skjedd. Bare ligget i senga og sutra... Haha neida. Har faktisk vært så pruduktiv som jeg kan være på en dag jeg ikke spiser, bare får i meg litt veske. Brukt en hel dag på en colaboks og nå er jeg halveis i den. Jeij. Men jeg har faktisk kommet halvveis i første boka jeg skal lese i særemnet. Klarer ikke å legge den fra meg ! Også lest litt historie, men klarer ikke å konsentrere meg om det. 

Gikk opp i stad for å se hva de andre hadde til middag, og tror du ikke de hadde gulrotkake til desser?! Favorittkaka mi. Jaja magen min ble ikke noe bedre av å se på den. Aldri frista så lite uansett, men dårlig gjort fordeom...

 

 

Denne liste har spilt i hele dag! Masse fantastisk fine sanger, og tar liksom aldri slutt! Eller hvertfall ikke på 8 timer <3


Legger ikke ut noe bilde av meg slik som jeg ser ut nå... Tok heller ett gammelt ett. Forresten dette jeg skal ha på det ene russekortet mitt!

Kos dere resten av dagen ! 

0

God morgen?

  Publisert 17.09.2012 klokka 05:59 i kategorien Blogg

Jeg er våken, er trøtt og har feber. Veldig god morgen. I tillegg er ikke klokka 6 enda en gang. Jeg pleier ikke å stå opp før om én time. Jeg får ikke sove mer. Jeg må lese pugge. Hater historie... Føler ikke noe for å lære om opplysningstiden, revolusjonene i Amerika og Frankrike eller om Napoleon og Napoleonskrigen. Akkurat nå kunne det ikke interessert meg mindre. Jeg vil bare bli frisk nå.

 

//random arkivbilder"

0

The night

  Publisert 16.09.2012 klokka 19:42 i kategorien Blogg

Ble ikke kino på meg i kveld allikevel. Vi gikk heller å bowla. Første runde følte jeg at jeg bare heiv i renne fikk 1 spar (?) og 81 poeng.. Andre runde gikk mye bedre! 123 poeng! Ny rekord! Fantastisk gøy! Måtte jo få utskrift av det og. Nå skal vi se film og kose oss! Gøy søndagskveld! <3

Søta lillesøstra mi! Jeg er glad i deg!

1

Helgekos

  Publisert 16.09.2012 klokka 13:30 i kategorien Blogg

Med lekser! Bare elsker det. Kommer ikke til å få så sove i natt. Skal ha en to timers prøve i historie og i timen etterpå er det engelsk muntlig framføring. Jeg takler ikke sånt så bra. Jeg får prestasjonangst, skjelver og får ikke sove. Derfor sto jeg opp tidlig idag for å jobbe litt med skolen. Klarte ikke å konsentrere meg så endte opp med å springe litt på tredemølla fot jeg fortsatte. Har jeg forresten sagt at vi har fått tredemølle? Sykt greit.

Resten av dagen min kommer til å bestå av skolearbeid og en tur på kino i Lyngdal med mamma og søsknene mine for å se modig. Gleder meg. Hørt mye bra om den filmen!

Hva gjør dere idag?

0

Hjemme <3

  Publisert 15.09.2012 klokka 04:52 i kategorien Blogg

Nå er jeg akkurat kommet hjem etter en fantastisk fin kveld i Lyngdal. Ja, ble veldig sent i dag, men vi hadde det jo gøy!

Først var vi på noe som heter åpent hus i misjonskirka i Lyngdal. Utrolig gøy, og han som talte var utrolig morsom. Etter det kjørte vi bort til bowlinga, Lucky Strike for å henge og bowle.

Hang vel der i halvannen time før vi stakk videre til en kompis for å se film. Var kos!

Var forresten Veronika jeg kjørte med idag. Som jeg gjør de fleste fredager nå for tia! Alltid kos

Men nå må jeg sove så natta!

1

Fritime

  Publisert 11.09.2012 klokka 10:51 i kategorien Blogg

Sitter her på lesehemsen nå. Har to fritimer idag 3 og 4. Passer veldig bra for meg idag det. Har prøve i biologi i 7 og/eller 8 time. Har dobbeltime og vet ikke hvordan prøven blir enda. Tror denne prøven skal gå greit. Jeg er egentlig blitt flink skolen. Jeg gjør leksene og jobber i timen. Er motivert for dette skoleåret!

Hege sitter rett ved siden av meg, og vi snakker via face <3 bare elsker at det dumme stemmebåndet mitt ikke virker!

1

Kraftig lei

  Publisert 10.09.2012 klokka 14:41 i kategorien Blogg

Jeg har ingen stemme, ikke viske stemme en gang. Begynner å bli lei nå. Jeg sitter i timene og vet svaret, men kan ikke svare for det kommer ikke noe ut. Skal jeg snakke med folk må jeg skrive ned hva jeg skal si. Ellers så har jeg en mulig bihulebettenlse og øreverk. Fantastisk..

Teoriboka finner jeg heller ikke.. Jeg får ikke lest noe i den denne uka fordi jeg har 2 skriftlige prøver og 1 muntlig fremføring, så da skulle hun låne de vekk til noen som skal ta prøven denne uka tror jeg det var, men neida.. Får lete mer senere. Nå må jeg lese til biologiprøven jeg skal ha i morgen..


//arkvibilde//

Gammelt ? Ja. 

Noen flere som er syke?

Les mer i arkivet » Desember 2014 » Juli 2014 » Mars 2014
Karoline

Navn: Karoline Alder: 19 Blogger om: Klær, sminke, musikk & hverdagen leser denne bloggen nå


Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Bloggen er designet og kodet av
RRH Webdesign
hits