0

Halloween

  Publisert 31.10.2012 klokka 20:28 i kategorien Anbefalinger

Jeg elsker Halloween g å kle meg ut. Hadde ikke noe spesielt å gå med så lånte noe av mamma. Og ja Hege gjettet riktig. Jeg var pantomimeartst. Hadde dessverre ikke mer hvitmaling igjen da så ble ikke så bra som jeg håpte.

Meg og anette

Alle som kledde seg ut

Meg og Camilla.

Hva har dere gjort idag?

4

Hva er jeg?

  Publisert 31.10.2012 klokka 08:31 i kategorien Blogg

Hei alle sammen! Idag er det Halloween temadag på skolen. Kan dere gjette hva jeg er?

0

Jeg føler meg så flink

  Publisert 30.10.2012 klokka 19:15 i kategorien Blogg

Skrev ett langt innlegg i stad, men det ble selvfølgelig sletta...

Som klarer å lese på den delen av kapittelet som jeg IKKE skal ha på prøven i morgen i 2 timer! Følte meg så flink som var så strukturert og ikke var inne på Facebook og liknende, men neida kunne like gjerne gjort det.

Det verste er at det var det letteste i hele kapittelet. Får jobbe hardt resten av kvelden og natta for å lære alt. Eneste unntak er å se bittelitt tv og spise hummer. Trenger litt kvalitetstid med familien, eller hva?

Got to stay positiv. Read a little more and DON'T fall asleep!

3

Konkurranse | gavekort fra Nelly

  Publisert 30.10.2012 klokka 08:08 i kategorien Konkurranser

Hei! Har mottatt ett gavekort fra Nelly på 100 kroner som må brukes innen 4/11, og det får ikke jeg brukt. Tenkte at jeg derfor skal jeg kjøre igang en liten konkurranse.Det dere må gjøre er å like facebook siden min her, dele dette innlegget og kommenterehva mailen deres er

0

Første kjøretime!

Årh dette har jeg gledet meg til! Når dere leser dette sitter jeg nok i bilen til kjørelæreren og prøver meg. Jeg kan jo kjøre bil, men er liksom litt skummelt siden det er med en kjørelærer. Har bare gledet meg, men tanken på at jeg skal ha første kjøretime i mørket skremmer meg. Hvor ille kan det bli liksom? Noen som tulla med at jeg kom til å kjøre på noen..Ikke morsomt..

Elsker å kjøre bil, og kan virkelig ikke vente med å få lappen!!

Kryss fingrene for meg!

1

Kveldskos

  Publisert 28.10.2012 klokka 22:05 i kategorien Blogg

Farmen, grønnsaker og dipp. Gjør virkelig søndagskvelden komplett etter ei hard treningsøkt. Er utrolig motivert for denne uka nå!

Hva gjør dere i kveld?

2

Ukens anbefaling

  Publisert 28.10.2012 klokka 15:00 i kategorien Anbefalinger

Dagens anbefalinger er shampooen og balsamen min som er helt fantastiske! De er av merket Redken, 5th avenue nyc, extreme. Jeg kjøpte de på Maja's drop in i Kristiansand for 450 kr i pakkepris tilbud. I dag har jeg vært litt inne på blivakker sine sider og sjekket prisene der. Jeg som trodde jeg hadde gjort ett røverkjøp fant fort ut at de var betydelig mye billigere på nettet.

 

Både shampooen og balsamen skal reparere slitt og tørt hår. De har proteiner i begge produktene slik at håret ikke skal bli så lett slitt. Jeg har også merket at håret mitt har blitt mykere og lettere fikse. Det floker seg heller ikke så lett, noe jeg har slitt veldig mye med tidligere. Kan virkelig anbefale å invistere i disse produktene her!

Blivakker har forresten fri frakt, noe som er veldig greit!

 

Shampooen koster 189 kroner og kan kjøpes her Balsamen er faktisk på salg nå og koster 159,20 kroner for øyeblikket (ordinær pris 199 kroner) og kan kjøpes her


0

28.10.2012

  Publisert 28.10.2012 klokka 13:57 i kategorien Blogg

Hei! Tenkte jeg skulle begynne og prøve å ha "ukens anbefaling" hver søndag. Dagens anbefaling er shampoo. Så hvis dere er interessert i det kan dere komme innom bloggen min i 4 tiden, da det skal være ferdig. 

Dagen min idag går bare til skolearbeid, og litt trening fram til vi skal ha hummer i kveld. Kan ikke vente!

0

Dagens Outfit

Disse bildene skulle vært lagt ut for nokså mange timer siden. Lagde egentlig også en film av alle bildene jeg tok, men den ville ikke lastes opp så da ble det heller bare vanlige bilder.


 

Åja skulle skrive hvor mange skritt jeg gikk idag. Til nå (ikke det at jeg kommer til å gå så mye mere nå) har jeg gått 12 466 skritt. Var ikke galt det! Nokså fornøyd med meg selv og all den gode treninga jeg har fått gjort idag!

Hva har dere gjort idag?

0

Sunny day

  Publisert 27.10.2012 klokka 17:33 i kategorien Blogg

Herlighet for en fantastisk dag! Starta dagen med en gerilja på tredemølla (en type intervalltrening) før meg og mamma gikk ned til byen, og så litt i butikker før vi gikk på cafe og hadde en latte med hasselnøtt smak

Etter det syklet vi en runde rundt Mosvold før vi gikk ned til Kina resturanten og spiste. Kan si at jeg hvertfall er kjempemett! Sliter alltid med å spise opp når jeg er ute å spiser, men jeg klarte det!

Idag har jeg skritteller på. Målet mitt er å få mellom 10 og 15 tusen skritt. Sist gang jeg skjekka hadde jeg nærmere 9000 skritt så krysser fingrene for nærmere 15!

0

Vinter på sørlandet

  Publisert 26.10.2012 klokka 11:02 i kategorien Blogg

Nå har det snødd for første gang her i Farsund i år! Så langt jeg kan se har det ikke lagt seg, men uansett det snødde! Her i Farsund, i oktober! Var utrolig tidlig til å være her. Merka også at det var utrolig glatt når jeg kjørte til skolen i dag! Eller jeg kjørte ikke jeg satt på med far, men asfalten glittra nokså fint. Så nå er vinteren her, og ovnene på skolen er enda ikke satt på noe som gjør det utrolig kaldt!

Vinteren for 2 år siden tror jeg. Får frtsninger bare av å tenke på det! Eneste gode med vinteren er at det er jul og at jeg har bursdag og denne vinteren blir jeg 18! Kan virkelig ikke vente! Da blir det endelig billappen!

0

Inspiration

  Publisert 26.10.2012 klokka 08:29 i kategorien Inspiration

Er det bare meg som trenger litt inspirasjon i hverdagen nå som det er kaldt og ufyselig ute? Her er hvertfall de jeg ble mest inspirert av i dag.


Ble du inspirert, og i bedre humør av disse bildene?

0

Svar på spørsmålsrunden

  Publisert 25.10.2012 klokka 10:17 i kategorien Blogg

Har du en fobi - hvis ja, hva er det?  Ja, hvis det kan kalles for forbi så jeg har jeg myrmecofobi og veldig sprøyteskrekk. Kan fortelle mer om det i ett eget innlegg

Har du en favoritthobby?
Det er nok å synge.

Hvilke typer gutter faller du for?  
Har ikke noen sånn veldig spesiel type, men faller vel for det meste for litt høye gutter med brunt hår.

Ditt beste minne? Det vet jeg faktisk ikke.

(Hege) Vårt beste minne? :-D    
Kanskje spontanturen vår til Kristiansand?

Gøyeste skolefag?  
Gøyeste faget som jeg har i år er nok biologi.

Kjedeligste skolefag? Hmm... Norsk eller historie

Favorittårstid og hvorfor? Sommeren. Da er det godt og varmt, kan sole meg og jeg trenger ikke å pakke meg inn i masse klær-

Hva ønsker du deg til jul? Servise, cupcakes utstyr og andre ting som jeg trenger når skal flytte ut.

Hva gjør du akkurat nå? Jeg har biologi fagdag, og spiser salat.

Favorittting i livet? Den var vanskeligKan du ha en anbefaling av noe snart? :-)a Ja

0

Musikk for alle penga

  Publisert 23.10.2012 klokka 18:17 i kategorien Musikk

I dag skjer det fint lite. Slutta seint på skolen i dag, så da går egenlig hele dagen til lekser. Nå skal jeg rydde rommet. Mamma var så snill i dag at hun ryddet hylleseksjonen på rommet mitt. Eller snill og snill, jo snill, men lei av å vente på at jeg skulle gjøre det. Tenkte forresten jeg skulle legge ut noen av sangene jeg hører mest på for tiden. Kan jo si at jeg bare ELSKER Jessica Lowndes da! De fleste kjenner henne vel best som Adrianna fra 90210. Sangene hennes er også helt fantastiske! Hører på dem hele tiden! Eneste dumme er at haven't been drinking ikke er på spotify så kan ikke ha den i spillelista mi..

Jessica Lowndes - Haven't Been Drinking

Jessica Lowndes - Nothing Like This 

 

Jessica Lowdnes - Falling in Love 

 

Rihanna - Diamond

 

The Stunners - Let's Hear It For The Boy

 

Alyssa Reid - Alone Again part 2

Tenker forresten at jeg svarer på spørsmålene fra spørsmålsrunden i morgen.

0

Innkjøp fra Kristiansand

  Publisert 23.10.2012 klokka 10:14 i kategorien Blogg

Svart bukse merket Milla Denim fra Cubus - kostet vel 499 eller 599 kr. Husker ikke helt

Hvit singlet fra Cubus sin barneavdeling haha var vel 2 for ett eller annet. Husker ingen priser idag, men var ikke dyrt.


Jeg ser nå at det ikke er så godt bilde av buksa, men kan vise dere den bedre en gang jeg går med den.

0

Stor, rund og blå

  Publisert 22.10.2012 klokka 18:16 i kategorien Blogg

For mange mange år siden fikk jeg en balanseball som legen anbefalte meg å sitte på når skulle sitte på hver gang jeg så på tv. Det skulle styrke ryggen min, og gjøre at jeg fikk bedre balanse.Var flink en liten periode, men var nokså raskt tilbake på sofaen igjen.

Nå den siste tiden har derimot blitt litt flinkere til å bruke den. Kanskje spesielt nå etter sommerferien. Sitter faktisk på den nå og gjør lekser. Eneste problemet er at den er litt liten i forhold til pulten min som er litt høy (for meg).
Jeg har den blå over her, men tenker jeg kanskje skulle skaffa meg den stolen der. Har aldri sett den før. Søkte litt rundt på google ettersom jeg ikke helt vet hvor kameraet er for øyeblikket.. Ligger sikkert oppe i stua eller noe. 

Noen som vet noe om den ballstolen der som pris og hvor den kan bli kjøpt så legg igjen en kommentar!
 

0

My Favorite

  Publisert 21.10.2012 klokka 12:30 i kategorien Mat

Dette er virkelig noe av det beste jeg vet! Mager Vanilje kesam og kanel. Jeg vil si at det er en sunnere versjon av yoghurt. Du kan også spise "bar" vanilje kesam uten noe annet i, eller du kan ta andre ting oppi. Bare å prøve seg fram. 


Beklager for at jeg ikke blogget i går, men egentlig gjorde jeg det. Skrev tre blogginnlegg fra mobilen som jeg trodde jeg hadde posta, men som tydeligvis ikke var posta. Derfor jeg ikke liker mobilblogging. 

1

Exhausted

  Publisert 19.10.2012 klokka 10:06 i kategorien Blogg

Hei! Nå ligger jeg her i senga og vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg er så trøtt så orker ikke å stå opp, men vet jeg ikke får sove igjen. Det er så lytt her i dette huset at jeg hører når folk beveger seg rundt oppe. Eller hvertfall deler av etasjen oppe. Det gjør at søvnen min blir ødelagt, men ikke så mye vi kan gjøre med det. Vi visste jo ikke at det var så lytt når vi flytta hit akkurat, og jeg har jo overlevd de siste 15 årene så da overlever jeg vel ett par måneder til.

Ja, men nå tror eg virkelig jeg må stå opp. Har mye og gjøre idag. Jeg skal vaske oppe i misjonskirken, så skal jeg vaske alle baderomsgulvene i huset (3 stk), og så tenker jeg å prøve å få rydda litt i ei hylle og kanskje støvsuge og tørke støv, noe jeg tviler på at jeg rekker til halv 3. Da reiser vi til Kristiansand. Har enda ikke bestemt meg for om jeg skal være med enda, men tror det, og da tar jeg med extentionet og får klippa det.

Hva gjør dere i dag?

1

Jeg liker Lyngdal

  Publisert 18.10.2012 klokka 16:14 i kategorien Blogg

Nå er det bare en halvttime til jeg stikker til Lyngdal! Der skal jeg muligens treffe Malin og så være med Merete. Digger torsdagene når mamma og lillebroren min skal på friidrett i Lyngdal. Da pleier jeg å øvelseskjøre inn og treffe venner der. Alle som bor her vet at Lyngdal og Farsund konkurerer om absolutt alt. Skjønner ikke hvorfor egentlig, kan ikke alle bare være venner? Haha.. Personlig liker jeg meg best i Lyngdal, men syns Farsund er finest. Liker sjøen veldig godt jeg. 

Sånn ser jeg ut idag ja . 

Nå skulle jeg egentlig ha rydda rommet, men ville heller synge så har drevet å sunget på sanger av fireflight den siste timen. Elsker de! Var faktisk på konsert med de i sommer!!

musicnodes
Fireflight: Stand Up


Men nå tror jeg det er middag så vi snakkes, kos dere videre alle sammen!

0

Langhelg in my heart

  Publisert 18.10.2012 klokka 13:00 i kategorien Blogg

I dag har jeg hatt fagdag i sosialkunnskap. Tror det gikk helt greit, men syns det var litt lite med to oppgaver. Jeg føler at det er det enten sånn at du får veldig god karakter eller veldig dårlig karakter, og hvertfall når det er heldagsprøve det er utgjør utrolig masse av termin karakteren vår. Nå er det hvertfall helg! Lærerne skal ha planleggingsdag i morgen så da kan jeg bare slappe av! Blir utrolig deilig. Jeg lever serriøst for helgene


Sitter nå på lesehemsen på skolen og blogger fra Malin sin pc. Bussen hennes går ikke før 13.30 så jeg venter her med henne.

Trykk her for å komme til spørsmålsrunden

Har noen av dere helg nå?

1

Late again

  Publisert 17.10.2012 klokka 20:03 i kategorien Blogg

Blogger sent idag også. Sorry, men var på skolen til halv 4, begynte ikke før 12 da. Ellers idag har jeg sett på lillebroren min spille fotballkamp i elendig vær. Har faktisk ikke noe liv utenom skolen. Derfor blir det veldig godt når morgendagen er slutt, for da er det langhelg! Elsk på planleggingsdager!

Ble litt våt ja.

Hva har der gjort idag?

Husk spørsmålsrunden :-) bare å stille spørsmål!

1

Louis Vuitton all the way

  Publisert 16.10.2012 klokka 19:17 i kategorien Blogg

Haha, fikk noen spørsmål idag på skolen om ei veske jeg gikk å bar på. Denne faktisk

Var litt morsomt ettersom jeg kjøpte den for 80kr av ei jente i klassen under meg, og ikke til 8000kr i Oslo som noen trodde.

Syns den er helt fantastisk og bryr meg ikke noe om merket. Jeg var bare så lei av sekken min at jeg trengte en forandring så da ble det den veska!

0

Talia Castellano

  Publisert 16.10.2012 klokka 17:59 i kategorien Hjertesaker

Talia Castellano er ei 13 år gammel jente som kjemper mot 2 forskjellige kreftyper, og har gjort det de siste 6 årene. Selv om hun er syk holder hun motet oppe og poster jevnlig videoer på youtube av forskjellige måter å sminke seg på.Drømmen hennes er å bli makeup artist, og det gir hun ikke opp uansett hva. Jeg syns denne jente er utrolig sterk og det står stor respekt av henne.

 

 

0

15.10.2012

Hva skjer med dagene? Hvor tar de veien? Jeg merker jeg begynner å bli kraftig lei av at døgnet kun har 24 timer. Hvordan skal jeg få tid til å gjøre alt? Skolearbeid, trene, lese meg opp til bilteorien, ha kjøretimer rydde og være med familie og venner. Av og til virker det bare helt umulig. Skolearbeidet bare hoper seg opp og ser ut til å ikke ha noen ende. Det hjelper ikke at jeg er så lite strukturert som det går an å bli. Rundt meg er alt bare rot. Rommet mitt ser ut som om det har vært et lynnedslag, og jeg har utrolig lyst til å rydde det og å få det fint her, men eier ikke motivasjon.  

Kanskje jeg skal begynne med å lage ei liste over alt jeg må gjøre i løpet av dagen. Kanskje jeg får noe mer ut av den da, og at jeg vet jeg ikke kan sove før jeg har gjort alt som står på den lista. Tror jeg skal gjøre det. Kanskje det er det som skal til for meg. 
musicnodes
Rihanna: Diamonds


Dere får dessverre ikke noe bilde av meg idag. Jeg ser ut som et vrak. Jeg var alene hjemme i helga, var flink jente og vasket kjøkkenet og stua, men glemte å vaske klær, så jeg har ikke klær. Eller jo har klær. Ei joggebukse som ikke er til å skryte av og en baggy collegegenser. Hurra for meg...!

Hva gjør dere når dere trenger motivasjon eller har så mye å gjøre at 24 timer ikke er nok?2

Spørsmålsrunde

  Publisert 15.10.2012 klokka 08:07 i kategorien Blogg

Hei! Tenkte jeg skulle ta en spørsmålsrunde nå. Svarer på det meste bortsett fra det jeg ikke vil svare på. Haha!
0

Too close

  Publisert 14.10.2012 klokka 17:22 i kategorien Musikk

It feels like I am just too close to love you

 

vs

 

Liker dere best originalen eller den covra versjonen best?

0

Beauty And the Beat

  Publisert 14.10.2012 klokka 14:01 i kategorien Musikk

Jeg elsker denne sangen! Musikkvideoen var heller ikke gal syns jeg. Det ser ut som han har filmet hele filmen selv. Syns dere skal se den.

Tror ikke det kommer til å bli noe særlig mer blogging på meg idag. Har norsk høring i morgen + innleveringsoppgaver jeg må få levert så snart its learning begynner å virke igjen.

Kos dere!

0

Første smakebit

  Publisert 13.10.2012 klokka 19:16 i kategorien Blogg

på fotoshooten meg og Hege hadde. 

Hva syns dere?

0

Jeg savner det mer enn jeg trodde!

I dag har jeg brukt dagen min i Listahallen og gjort dugnad for lillesøstra mi. Hun går på håndball så jeg satt i sekriteriatet, mens aktivitetsserien spilte. Mens jeg satt der og så på dem fant jeg ut at jeg faktisk savner å spille håndball, og ikke lite heller. Utrolig masse faktisk. Angrer på at jeg slutta. Skulle ønske jeg hadde bein til å spille. Jeg hater at skjelettet mitt sa stopp. Jeg har vært med på så og si alt av idretter som er her i Farsund, og innerst inne savner jeg nok alle litt.  

 

Er det bare meg som savner lagsportene de har gått på tidligere?

0

Dinnerparty

  Publisert 12.10.2012 klokka 16:29 i kategorien Blogg

I kveld kommer Hege til meg, og vi skal lage taco! Gleder meg utrolig masse ! Lenge siden jeg har vært med henne og hatt jentekveld. Vi skal også lage oreo cupcakes. Har lovet lillesøstra mi det, så ja. Er jo nam og med det og da. Lasagne, hvitløksbrød, norske talenter og Hege. Blir en fin fredagskveld! 

Nå skal jeg rydde og vaske litt før hun kommer. Blir nok ett innlegg senere og hvis jeg får tid.

Vurderer forresten å begynne med ukentlig tips. For eksempel skjønnhetstips, anbefaling, ukens blogg eller leser. Kom med forslag til hva dere vil ha! 

 

0

You show the lights that stop me turn to stone

  Publisert 12.10.2012 klokka 14:37 i kategorien Musikk

Elsker den sangen! Er egentlig ikke så veldig fan av origianlen, men jeg syns denne sangen er helt fantastisk! Får den ikke ut av hodet og har sittet å nynnet på den mer enn en gang i dag. Står på replay hos meg hvertfall! 

0

Sweet Dreams

  Publisert 11.10.2012 klokka 12:23 i kategorien Hjertesaker

Her er oppskrifta som skulle kommet i går. 

Denne er ypperlig for alle som går på høyprotein, lavkarbo- og glykemisk index-kurer. Vil også anbefale den for vegetarianere pga høyt protein-innhold. Også lavt kalori-innhold, så kan vel egentlig brukes av de fleste? Jeg bruker den av og til som mellommåltid, frokost m.m. Veldig kjapp å lage! - iform.no (trykk på linken for å komme til siden jeg fant det på, og der kan du også finne flere "mager kesam" oppskrifter.)

Ca 1 halv boks mager kesam
1/2 eple i skiver
3-5 skivede mandler
Masse kanel
Litt Stevia sukker. 

Jeg syns den er fantastisk god! Spiste den til kveldsmat i går, og har den til lunsj i dag. 

Tenker jeg skal prøve ut noen flere oppskrifter med mager kesam og vanilje kesam. Er dere interesere i at jeg av og til har oppskrifter på bloggen?

Internettet hjemme virker ikke. Det kommer ikke tilbake i dag, og hvis vi har uflaks ikke før etter helga. Tenker derfor at jeg skal forhåndskrive noen innlegg hvis jeg får tid. Må prioritere lekser nå som jeg fakisk har gått på skolen bare for å få internett.. Jepp, er på skolen på fridagen min. Har jeg forresten fortalt dere at jeg har fri idag?

Ha en fin dag alle sammen!


 

0

Dagens Outfit

  Publisert 10.10.2012 klokka 18:09 i kategorien Hjertesaker


Sorry for uskarpt bilde, men ror jeg har stilt på noe på kameraet så det blir rart, men jaja

Tror jeg legger ut ei oppskrift til dere senere hvis jeg bare klarer å få dratt mamma med meg på butikken

5

Skal man få lov til å velge bort barn, ved tidlig ultralyd?

  Publisert 09.10.2012 klokka 10:31 i kategorien Hjertesaker

Dette er et tema som er utrolig akuelt for tiden. Nå vurderer de å få ultralyd mye tidligere enn de har hatt tidligere. Jeg husker ikke hvor tidlig i svangerskapet det er, men igjen tidlig. De mener de kan se på hjertet (jeg har ikke peiling på dette, men ut ifra det jeg har forstått er det sånn de ser det) til fosterene om de har en funksjonshemning helt fra hjertet til forsteret begynner å slå. De vil innføre dette slik at kvinner som er gravide kan få vite at barnet ikke er som de fleste andre barn, og blir nesten oppmuntret til å fjerne det av leger.

 

Er det virkelig slik samfunnet vårt skal bli nå? Vi bare fjerner de barna vi ikke mener passer inn i samfunnet? Fordi de er en byrde? Fordi det er så trist for familien til disse barna? Fordi mange foreldre nekter å godta at barnet deres er funksjonshemmet selv om alle kan se det? Serriøst? Jeg tror ikke det sånn jeg. De færreste foreldre benekter det faktum at barnet deres har en funksjonshemning, og jeg mener heller ikke at det er trist for å foreldre å ha et funksjonshemmet barn. Jeg sier ikke at det er lett å oppdra et funksjoshemmet barn, men ærlig talt. Det er ikke lett å oppdra barn generelt! Det at de ikke passer inn i samfunnet er bare tull. Når folk sier det mener jeg at de er utrolig dømmende. Hvorfor skal de bli holdt utenfor og låst inne som om de var kriminelle? De er fantastiske mennesker som har følelser og som kan bidra masse i samfunnet! Skal vi bare "utrydde" dem?

Tenk litt over den saken.  

0

Problem solved

  Publisert 08.10.2012 klokka 23:53 i kategorien Blogg

Nå har jeg byttet hele designet mitt. Jeg er utrolig dårlig på egentlig alt som har med HTML koder å gjøre, så jeg tar derfor i bruk gratis design som jeg finner på andre blogger og har greid å lære meg nok om HTML koder til å klare å forandre litt på innleggene. Jeg tror nok det var der jeg faila på det forige designet mitt når kommentarfeltet forsvant. Har ikke fårr gjort disse endringene enda, men skal prøve å få fiksa alt i løpet av morgendagen, og lage en ordentlig header. 

Har heller ikke fiksa facebook, twitter eller add meg knappene, men det er ikke noe problem. Er bare for trøtt til å gjøre det nå


Hvis det enda er noen problemer med kommentarene eller noe annet så gi beskjed!
 

God natt og sov godt alle sammen!!

0

Sponsor til bloggen din?

  Publisert 08.10.2012 klokka 17:46 i kategorien Sponset

For ei lita stund siden kom jeg (på nytt) over sponsetblogg.no. Det er ei netside som finner sponsorer som passer for deg. Veldig greit ettersom jeg ikke aner noenting om å skaffe sponsorer på egen hånd og jeg får da god hjelp til det. Du trenger ikke å ha mange lesere (selv om det er et pluss) for å melde deg inn her. Så lenge du oppdaterer bloggen din regelmessig så er egentlig det nok. 

Alt du trenger å gjøre, er å registrere deg her, så får du en mail med sponsorer som kan passe bloggen din. Og du får ny beskjed når de finner nye sponsorer.


For å komme inn på siden trykk her

Blant annet kommentarfeltet på bloggen min er nokså klikka, så går ikke å skrive kommentarer. Skal prøve å få fikse det de neste dagene.

0

Problemer med å kommentere?

  Publisert 08.10.2012 klokka 14:35 i kategorien Blogg

Hei! Fikk ei melding på facebook om at det ikke går an å kommentere på bloggen min? Er det noen andre som har merket det, og vet hvordan det fikses? Send meg ei melding på facebook.


//meg og Veronika på dyrsku//

0

Inspiration

  Publisert 08.10.2012 klokka 14:19 i kategorien Inspiration

0

Savn

  Publisert 07.10.2012 klokka 15:37 i kategorien Blogg

0

Datamaskiner må virkelig elske meg!

  Publisert 06.10.2012 klokka 18:05 i kategorien Blogg

Jeg hater datamaskiner! Kan de aldri samarbeide med meg?! Jeg har en norsk oppgave som skulle vært levert før høstferien, men dataen min krasja så fikk aldri sendt den. Fikk utsettelse til når dataen min er fiksa. I dag tenkte jeg at jeg skulle være flink så lånte far sin data og begynte å skrive. Når jeg hadde skrevet litt over en halv side fant jeg ut at de hadde vært smart å lagre det, så jeg trykte på lagre og ny mappe. Tror du ikke Word klikka?!!? Jeg mista alt jeg hadde skrevet. Har lyst til å begynne å grine. Må begynne å skrive på det for tredje gang nå. Orker ikke å gjøre mer akkurat nå. Ibux og paracett for å bli så oppegående som jeg er, de slutter å virke så nå skal jeg ligge i senga fram til vi skal ha middag.

Dagens høydepunkt faktisk! Hummer! <3 første gang i år! Gleder meg.

//random bilde av katten Columbus//

Hade

0

Happy birthday!

  Publisert 06.10.2012 klokka 12:26 i kategorien Blogg

I dag har fyller min kjære Christina 18 år! Vi har kjent hverandre i 15 år nå. Utrolig rart å tenke på. Tror nok hun var den første jeg ble kjent med når jeg flytta til farsund. Hun bodde i huset rett over gata. I løpet av disse årene har vi hatt utrolig mange nedturer og oppturer, men tror aldri vi har vært så gode venner som vi er nå.

//første skoledag//

Utrolig glad i deg, og håper du får en fantastisk fin dag <3

0

Fix me

  Publisert 05.10.2012 klokka 14:51 i kategorien Blogg

Dere som kjenner meg og har lest bloggen min lenge nå vet at jeg har en del problemer med magen. Vært innlagt på sykehus flere ganger, men de sliter med å finne ut hva det er. Har vært god lenge nå, men nå er jeg blitt dårlig igjen. Ligger på sofaen og orker ikke å gjøre noen ting. Går gjerne frem og tilbake til kjøkkenet før jeg får ei ny krampe. Jeg ville egentlig ned på legevakten for å bli sendt videre til sykehus. Sist gang jeg var på sykehus sa de at neste steg var kikkhulloperasjon. Sliter litt med å komme meg noen plass så har tatt noen smertestillende og håper de virker. Hvis ikke ringer jeg legen.

Koser meg å ser home and away. Alltid kos det. Hjelper litt på humøret

0

Høstferie

  Publisert 04.10.2012 klokka 16:41 i kategorien Blogg

Jeg elsker ferier, men er lei av denne alt. Eller kanskje er jeg egentlig lei av været og at jeg ikke er i form, dataen min virker ikke og magen min verker.

Elsker å gå uten sminke og koseklær

Oi nå slutta det å regne og fikk melding av Christina. Blir nok dagen bedre!

0

Bachelorette

  Publisert 04.10.2012 klokka 13:57 i kategorien Blogg

I går var jeg og Lise og så utdrikningsslaget som den så fint heter på norsk. Syns den var utrolig morsom og kunne til tider minne om hangover filmene bare mer jentete.

Kan virkelig anbefale den filmen. Er utrolig morsom!
Dette innlegget skulle være postet i går, men nettet funket ikke så kom i dag heller

0

Hjertesorg

  Publisert 03.10.2012 klokka 12:44 i kategorien Blogg

Jeg ligger her i senga med Fiona (katten min) hun er lei seg idag. Vi ga bort kattungene i går og etter det har hun sprunget rundt å leita etter dem. Fant til slutt ut at jeg fikk prøve å ta henne inn. Hun blir alltid mye roligere når hun kommer inn og får ligge i senga mi. Merker at hun ikke er helt som hun pleier da. Litt trist å se henne sånn, men jaja varer nok ikke så lenge.

0

Elsker når

  Publisert 02.10.2012 klokka 12:45 i kategorien Blogg

Jeg må stå i kø på grunn av vindmøller som skal fraktes. Var ikke den lengste køen idag men liker det ikke uansett. Blir alltid litt nervøs for sånne store transportert. Jaja

Nå er jeg hos hege og ser frustrerte fruer <3 sett disse episodene før men alltid gøy å se de igjen!

0

Today is the day

  Publisert 01.10.2012 klokka 19:39 i kategorien Blogg

Det er høstferie og jeg elsker det! Være med venner hele dagen og ikke stresse seg opp tidlig om morgenen.

Idag har egentlig hele dagen min gått til å være hos Malin og Tina med veslemøy og Hege. Har ingen bilder derfra. Vi var på knøtten og spiste og ellers kjørte vi vel bare rundt i bilen til Hege og hørte musikk fra anlegget hennes som bare er helt fantastisk!

Nå sitter jeg å ser på kattungene mine som ligger i senga mi og nå tror jeg begge sover. Den ene er enda litt redd og håper liksom på å få den litt tammere og roligere i løpet av kvelden og muligens i morgen. Skal jo som sagt gi dem vekk og heldigvis for oss så var det noen her i området som ville ha begge to. Var jo folk fra Oslo som også ringte og ville ha en av de og ei av de som ringte begynte faktisk å gråte når jeg sa vi hadde gitt de bor allerede. Hun hadde til og med bestilt flybillett og alt var helt klar til å hente den. Haha.

Jaja tenker å prøve å rydde litt uten å vekke de. Lurer på om det går? Får ta det som ett eksperiment. Men fy som de drømmer de kattungene. De har det nok etter mora. Hun er også helt syk når hun drømmer.

Hva hardere gjort idag?

Les mer i arkivet » Desember 2014 » Juli 2014 » Mars 2014
Karoline

Navn: Karoline Alder: 19 Blogger om: Klær, sminke, musikk & hverdagen leser denne bloggen nå


Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Bloggen er designet og kodet av
RRH Webdesign
hits