0

Religion og seksualitet - undersøkelse

  Publisert 27.11.2012 klokka 10:52 i kategorien Skole

Hei :) Jeg har ett prosjekt RLE som går ut på religion og seksualitet. Har derfor lagd en undersøkelse som jeg hadde satt veldig pris på om dere svarte på!

Beklager for dårlig blogging, men er ikke helt frisk så er derfor ikke noe særlig å blogge om bortsett fra anbefalinger, og vil helst unngå bilder av meg selv.

2

God helg!

  Publisert 23.11.2012 klokka 18:10 i kategorien Anbefalinger

Årh endelig helg! Elsker det. Kan bare slappe av og ligge i senga. Hvis jeg bare har gjort pliktene mine først..

I helga tror jeg nok at jeg skal gjøre fint lite. Skjer masse på søndag ihvertfall. Da kommer mormor og morfar på besøk og jeg skal øve med resten av russen som skal være modell på moteshowet til russen.

Ligger på senga med musikk i ørene. Standard.

Hva skal dere i helga?

0

Bestått

  Publisert 21.11.2012 klokka 18:10 i kategorien Blogg

Som sikkert mange vet fra Facebook var jeg og tok teoriprøven for bil og besto!! Når jeg trykka på avslutt var jeg sikker på at jeg ikke klarte det. Er virkelig det verste jeg har vært med på, trodde jeg drømte når den tommelen kom opp skjermen med BESTÅTT i store bokstaver.

Når jeg gikk ut derfra tenkte jeg at jeg hvertfall hadde 7 feil da, og ble enda mer sjokka når jeg fant ut at jeg bare hadde 4! Jeg som følte det hadde gått så dårlig..! Ikke det at jeg ikke hadde lest og kunne tingene, men jeg har en lei tendens av å få sykt jerneteppe på alle prøver jeg tar. Er utrolig letta over at jeg klarte det. Ett skritt nermere lappen. Er det bare å overleve oppkjøringen. Håper virkelig på å få den i begynnelsen av januar. Vil liksom ikke gå altfor lenge uten lappen og være 18.

Jaja nå får jeg rydde litt og prøve å finne ut av hva jeg må kunne til fagdagen i morgen og gjøre engelsken som jeg skal gjøre i kveld.

Noen av dere som nylig har tatt teorien eller snart skal ta den?

0

Facebook parenting

  Publisert 20.11.2012 klokka 14:13 i kategorien Blogg

Jeg er hjemme fra skoen i dag så har vledig lite å snakke om i dag. Tenkte bare å vise dere en video. De fleste av dere har sikkert sett den før. Syns den er utrolig morsom, litt overdreven kanskje, men noen gjør det vel på den måten også.

 

Hva syns dere?

1

Back

  Publisert 19.11.2012 klokka 14:20 i kategorien Blogg

Er vel ei uke siden jeg blogget sist nå. Følte vel egentlig at jeg trengte pause fra alt egentlig og bare slappe litt av. Da blir bloggen det første som kuttes. Tenker å komme tilbake for fult nå igjen. Fikk heller ikke kommet med noen meninger om produktene jeg fikk i posten. Faktisk ikke fått testa dem en gang. Det innlegget kommer vel ut på søndag.

Nå er jeg nesten akkurat kommet hem fra skolen og ligger på senga og slapper av. Formen er ikke helt på topp så skal bare ta det med ro i dag. Fikk flytta kjøretimen jeg skulle hatt senere i dag også. Ikke så smart å kjøre bil når du ikke er i formen og bruker ekstra lang tid på å oppfatte og reagere.

Fikk forresten tilbake lommeboka mi i dag! Den forsvant i sist uke, og i dag var det noen som fant den <3 den var jo selvfølgelig tom for penger da, men gjør ikke så mye ettersom alle de andre tingene fortsatt var der! Deilig altså

Hva har dere gjort den siste uka?

0

What a day!

  Publisert 12.11.2012 klokka 09:37 i kategorien Blogg

Vet det er lenge siden jeg har blogget nå sånn egentlig, skal prøve å bli bedre. 

Det er mandag og skole og dagen kunne ikke begynt verre. Var absolutt ingenting pålegg igjen hjemme bortsett fra makrell i tomat. Elsk på det! Var heller ikke varmt vann når jeg skulle dusje. Far hadde greid å skru det av med et uhell.. Skulle gå til skolen i dag, men plutselig var klokka så mye at jeg måtte sykle. Kom selvfølgelig for sent til skolen fordi syklen min plutselig ikke ville virke mer. Kjettinga røyk av og girene klikka. Fant også nå ut at jeg hadde glemt laderen til dataen hjemme så hadde bare flaks at noen vil låne sin lader til meg. Kan ikke si jeg gleder meg til resten av dagen. Når den har begynt sånn kan jeg ikke tenke meg hva som kan skje senere.

finfin dag ja!

Fikk forresten en pakke i posten på lørdag som jeg skal vise dere senere i dag hvis jeg rekker det.
 

0

Congratulation

  Publisert 09.11.2012 klokka 14:48 i kategorien Blogg

Til meg som klarer å bli syk igjen! Selvfølgelig måtte det bli på en fredag som jeg hadde gleda meg lenge til. Håper bare på å ikke forbli sengeliggende resten av helgen.. Hadde vært typisk min flaks. Imunforsvaret mitt suger så kommer til å ligge syk en god del.

Håper dere andre der ute er friske!

0

i dag er dagen

jeg føler jeg virkelig jeg har fått gjort masse! Vaska den ene bilen vår innvending og tatt alt ut av den, vaska alle doene og badene og rydda rommet. Har i tillegg jogga, og vært i Lyngdal og truffet min kjære Merete. Nå for tiden er sånn at hvis jeg først treffer henne så er det en torsdag innimellom i max 1 time. Altfor lite. Fant ut at vi må ha filmkveld snart! 

Savner sommeren jeg! 

Jaja, håper alle dere lesere har hatt en like fin dag som det jeg har! Nå skal jeg legge meg og få skjønnhetsøvnen og passe på å ikke komme for sent til skolen. Er liksom litt greit å komme før tiden av og til..

2

Vinneren av gavekort fra Nelly

  Publisert 01.11.2012 klokka 12:52 i kategorien Anbefalinger

Har nå trukket en vinner av gavekortet, og vinneren er Anette Tønnesen!

Kos deg masse med det og kjøp noe fint !

0

OD-dagen

  Publisert 01.11.2012 klokka 09:15 i kategorien Anbefalinger

Skolen jeg går på har noe som heter OD dag. For dere som ikke vet hva det går ut på så er det å ofre en dag av vår skoledag for at barna i Nepal skal få mulighet til å gå på skole (tror det var sånn det var.) i år skal jeg bare jobbe hjemme, og hjelpe mamma. Tar også alle pliktene mine idag siden jeg reiser til Kristiansand i morgen, og går glipp av de tre siste timene (reguleringstannlegen in my heart<3) skal sove i Kristiansand i mormor og morfar sin nye leilighet.

Nå sitter jeg på venteværelset til fysioterapauten og skal snart inn. Blir godt å få litt massasje og orden på ryggen min nå!

Hva skal dere gjøre idag?
Har skolen deres OD-dag, og hvis ikke hva er det skolen deres gjør?

Les mer i arkivet » Desember 2014 » Juli 2014 » Mars 2014
Karoline

Navn: Karoline Alder: 19 Blogger om: Klær, sminke, musikk & hverdagen leser denne bloggen nå


Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Bloggen er designet og kodet av
RRH Webdesign
hits