1

Endelig framme!

  Publisert 21.12.2013 klokka 08:30 i kategorien Blogg

Nå føler jeg at jeg har reist i flere dager! Dette har vært den lengste dagen noen sinne. Flyrutene gikk jo egentlig greit. Er bare at jeg ikke får sove på fly. Nå er det vel nesten 30 timer siden sist jeg sov, så nå når jeg endelig ligger i en seng klar til å sove merker jeg hvor vanskelig det er å holde øynene åpne.

Turen vår begynte vel egentlig på torsdag. Da reiste vi til Sandnes for å sove hos mormor og morfar siden flyet gikk klokken 06.00 fredags morgen. Vi sto opp klokken 3 og siden det har det vært null søvn på meg.

Vi tok 3 fly. Først fra Sola-Amsterdam. Så fra Amsterdam til Minniapolis. Når vi kom til Minniapolis var det snø og minusgrader der. Første ordentlige snøen jeg har sett i år! Vi skulle egentlig vente i Minniapolis i 4 timer, men pga snøstorm satt piloten og resten av flycrewet fast i Chicago. Måtte derfor vente ca 2 timer ekstra, og når vi først kom på flyet satt det jo en unge bak meg som likte å sparke i settet.. Alltid like koselig det..!

Første jeg så når jeg kom ut av flyet.

Fine juletredekorasjoner de hadde rundt omkring.

Men nå klarer jeg ikke mer. MÅ sove! Klokka er 02.30 her nå så i Norge skal dere vel snart stå opp nå???

1

Off we go!

  Publisert 20.12.2013 klokka 05:18 i kategorien Blogg

Nå har jeg vært våken i litt over en time. Mange kan nok tenke seg hvorfor? USA NEXT! Eller egentlig Amsterdam, men vi skal til USA! Åh kan ikke vente!

Har aldri vært i USA før så dette blir spennende. Skal være i Orlando i 2 netter når vi kommer til USA før vi reiser på cruise i karibien. Julaften på Haiti, bursdagen min på ett varmt sted, besøke Jamaica, feire nyttårsaften i Disney Land, Orlando. Dette kan ikke bli feil!

Én stk reiseklar jente!

Nå begynner boardinga! Vi snakkes når jeg kommer fram! Håper nettet er bra der nede.

1

Lærerutdannelse?

  Publisert 16.12.2013 klokka 22:48 i kategorien Blogg

Nå for tiden tenker jeg utrolig mye på hva jeg skal bli. Hvilken utdanning jeg skal ta. Kan si dere at det virkelig ikke er lett. Jeg har jo juleferie nå for de som ikke har fått det med seg. Reiser til USA på cruise nå på torsdag. Eller reisen begynner torsdag ettermidag. Mamma er lærer i en 6.klasse, og nå i dagene fram til vi reiser er jeg med henne på jobb for å få se hvordan det er å jobbe som lærer. Kan bare si at etter én dag er det noe jeg liker veldig godt. Jeg fikk prøvd meg på litt forskjellige ting, og etterhvert skal jeg få prøve meg på enda mer. Har hvertfall funnet ut at det er godt mulig at jeg tar en lærerutdannelse. Nå har jeg til og med meldt meg opp til å ta årstudium (halvårsstudium) med 30 studiepoeng i religion. Så hvis jeg senere bestemmer meg for å bli lærer så har jeg allerede begynt sånn smått på utdannelsen.


//google//

 

Nå er jeg for øyeblikket i Kristianand og skal sove i "hybelen" min i natt. Mamma og broren er også her, men sover en annen plass. Vi skal pakke med de siste tingene som jeg trenger med til USA, før vi reiser hjem og på jobb i morgen. Merker jeg gleder meg veldig til Cruise nå! 

 

♥ Har noen av dere vært på julecruise eller vanlig cruise i karibien?

0

Waiting some more

  Publisert 15.12.2013 klokka 14:42 i kategorien Blogg

Nå er jeg på god vei hjem. Har kommet meg til Lyngdal, men må venter her i halvannen til to timer på å bli hentet av far for å se søsteren min spille håndballkamp i Kvinesdal. Elsker å se henne spille! Gleden jeg ser i øynene på jentene når de spiller, og hvor flinke de alle er. #ubeskrivelig

Nå sitter jeg alene med ett bord på mat og prat i handelsparken senter og drikker kaffe latte. Alltid koselig det!

0

Juleferie

  Publisert 14.12.2013 klokka 00:46 i kategorien Blogg

Nå har jeg fått en etterlengtet juleferie. Den første helga i ferien min skal jeg tilbringe hos Rakel på Kleppe. Tok buss fra Kristiansand til Sandnes tidligere idag. Satt på buss fra 14.15 til 18.30, og hater å ta buss, tog og fly, så å a buss i 4,5 time er ikke det jeg liker best å gjøre. Når jeg kom til Sandnes kom Rakel, Silje og Maren og hentet meg, før vi kjørte til kvadrat for å shoppe på nattåpent. Alle var veldig sultne så vi gikk å spiste på Mexicana(?) før vi gikk på klesbutikker. Fikk kjøpt en stor baggy strikkegenser som jeg tror blir fin over skinnskjørtet mitt (falskt). Skal feire 19 års dagen til Rakel i morgen så tenker at dere får sett den da. 


Crappy Iphonekvalitet. 

Nå ligger vi bare i senga og ser på tv klare til å legge oss. Gode og trøtte nå ja.

♥ Hva har dere gjort i dag?                                                                                                                                                     ♥ Har dere juleferie nå?  

0

Siden sist

  Publisert 13.12.2013 klokka 00:17 i kategorien Blogg

Nå er det lenge siden sist og tenkte jeg skulle oppdatere dere litt om hva som har skjedd.


Har hatt sushi en god del ganger med både "gamle" venner og "nye" venner. På bildet er det fra "sushi søndag" som vi har hatt her på skolen noen søndager nå. Husker ikke helt om det er 22 eller 24 biter, men koster ikke mer enn 150kr noe som er veldig billig, og det er nok mat til 2-3 måltider.

Mamma og lillesøster, Marie har lagd pakkekalender til meg der jeg får veldig mye nyttig og av og til noe godt. Jeg har fått parafyme, hjerteformet lysholder, stearinlys, papirlommetørkler, de mørkegrønne påsmurte wasa knekkebrødene som jeg elsker, en smashpose og den sinnsykt kule cola flaska. Den skal jeg ha til pynt!


Idag fikk jeg en etterlengtet pakke i posten


Det som var i pakken var fra en fan brush (pris 15,16kr), falske øyenvipper (natural pris 45,49kr), Studio High Definition Undereye Setting Powder (pris 37,91kr), Concealer (farge: Ivory, pris 15,16kr, Primer (farge: Grønn, pris 60,65 kr, utsolgt) og krem eyeliner (farge: svart, pris 37,91 kr) 

Jeg har ikke testet det ordentlig enda, testet eylelineren og vippene når jeg skulle på julebord tidligere i kveld. Var veldig fornøyd med det hvertfall. Vippene så naturlige ut, og folk kunne ikke se at jeg hadde falskvipper på. Eyelineren smittet litt over til øverste del av øyelokket slik som alle eyelinere gjør. Note to myself. Ha alltid god nok tid til å la eyelineren tørke når du skal bruke det.


Var jo som sagt på julebord med skolen i kveld, noe som var veldig koselig. Tok nesten ingen bilder med mitt eget kameranår vi var der, men har ei venninne som tok masse bilder som jeg skal få av henne senere. Julenissen var å delte ut gaver.Min gave som min kjære, søte venninne, Rebekka hadde kjøpt til meg

Det første jeg så når jeg åpnet gaveboksen varmet veldig.

 

Den ene boksen var fylt med "love hearts".

 

Den andre

 

Var fylt med kort med bibelvers.Likte gaven min kjempegodt. Ting som jeg kan kose meg med nå, og som kan hjelpe meg og glede meg resten av livet.

Ellers har vi hatt juleforestilling og samspill (band) eksamenskonsert/huskonsert. Det var veldig gøy med begge de tingene. Synge, danse og spille piano på scenen. Liker det sånn.

Nå skal jeg pakke ferdig og sove før siste dagen i Kristiansand og på ansgar før jul.

God natt!

Les mer i arkivet » Desember 2014 » Juli 2014 » Mars 2014
Karoline

Navn: Karoline Alder: 19 Blogger om: Klær, sminke, musikk & hverdagen leser denne bloggen nå


Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Bloggen er designet og kodet av
RRH Webdesign
hits