2

Studentlørdag

    Publisert 06.12.2014 klokka 20:28 i kategorien Anbefalinger

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Evje og føler så sykt for å slenge meg på sofaen og se på tv resten av kvelden, men så heldig er jeg ikke. På mandag har jeg første eksamen som er ensembleledelse, har også en innlevering på onsdag før siste eksamen neste uke. Blir så deilig å få ferie, reise til London og å feire jul.

Det jeg skal ha på ensembleledelse eksamen

Notene til sangen jeg skal analysere i semesteroppgaven min

Q: gjør dere noe gøy i kveld?

2

Nissefest på landet

    Publisert 05.12.2014 klokka 19:33 i kategorien Blogg

I kveld er jeg faktisk langt ute på landet. I Åseral for å være nøyaktig. Er juleavslutning på One80(?). Aldri vært her før, men blir spennende. Ei venninne fra klassen skal synge så det blir utrolig gøy.

Måtte jo selvfølgelig få tak i nisselue så var innom Nille i Evje og kjøpte den lengste jeg kunne finne. Tenkte ikke over hvor lang den faktisk var før nå nettopp. Litt for lang for meg kanskje, men passer fint som skjerf!

Q: hva skal dere i kveld?

0

05.12.2014 07.32

2

Fjerne blåbærflekker fra klær

    Publisert 04.12.2014 klokka 20:32 i kategorien Tips

For ca 2 uker siden klarte jeg å søle blåbær smoothie på en helt ny lys genser. Fy så panikk jeg fikk! Har alltid fått høre at en må være forsiktig med blåbær for flekkene går ikke vekk. Bestemte meg allikevel for å prøve å google meg fram til en måte å fjerne blåbærflekker på. Fant ett par tråder der de hadde mange gode tips, men det var en fremgangsmåte som kom igjen og igjen så bestemte meg for å prøve den. Til min store overaskelse virket det faktisk. Fikk flekken helt vekk.

Fant ut at jeg måtte dele dette med dere og var litt nysgjerrig på hvordan det funker på noe helt hvitt. Jeg tok da en hvit t-skjorte som det ikke var så farlig med og heiv en del forsne blåbær på den.Slik så den altså ut etter jeg hadde fjærnet blåbærene.

Det første jeg gjør er å ha sitronsaft på flekkene.
Jeg lot det virke i ca 1 time i dag, men hvor lenge en vil ha det på er opp til deg selv. Ser allerede nå at fargen har blitt lysere.

Det neste jeg gjør er å fylle vasken/en bøtte med varmt vann, litt zalo og eddik.


Jeg la området flekken var i vannet og lot det virke

Til det så sånn ut

Neste jeg gjorde var å legge den over i vaskemaskinen og vaske den slik jeg vanligvis ville gjort.


Resultatet syns jeg ble veldig bra. Fikk vekk flekken helt.


Dette trikset skal visst virke på kulepennflekker også. 


Hvis dere likte innlegget må dere gjerne like, dele og legge igjen en kommentar

1

Morgenstund med gull i munn

    Publisert 04.12.2014 klokka 11:49 i kategorien Blogg

Eller heller formiddag. I dag har jeg ikke obligatoriske time før klokken 14. Har egentlig timer fra 8.20 - 11.00, men orket rett og slett ikke å stå opp klokken 6 eller før for å rekke 7 bussen fra meg. Jepp jeg må ta bussen klokken 7 for å rekke første time. Nå tror vel alle at jeg bor kjempelangt fra skolen? 10 minutter med bil. Så hvorfor må jeg reise halvannen time før jeg faktisk starter? Bussen min korensponderer ikke med bussen videre til Hånes. Den er faktisk ett par minutter etter så jeg må vente på M2 bussen i 20-30 minutter. 

Derfor bestemte jeg meg for å heller finne powerpointen på nettet. gå gjennom den og lese litt i ei av fagets bøker. Bør egentlig komme meg til alle forelesningene, og må virkelig bli flinkere til det, men det ble ikke i dag. 

Dette er det morgenen min har bestått av kaffe, lesing og grove horn.

Bør vel snart begynne å stelle meg så jeg rekker pianotimen.

 


Senere i dag kommer det ett innlegg om hvordan du kan fjerne blåbærflekker fra klær så følg med!

0

Bakedilla

    Publisert 03.12.2014 klokka 20:18 i kategorien Mat

Nå er det lenge siden sist! Jeg har nå bodd i Kristiansand i snart 5 mnd. Trives veldig godt her hvor det er litt større og flere muligheter, men savner faktisk lille Farsund innimellom. 

 

I kveld hadde jeg for første gang ordentlig besøk av mormor og morfar som også har flyttet til Kristiansand. Har fått litt bakedilla, og har bakt litt grove horn med ost og skinke i det siste. Gjorde det i kveld også, og det ble en hit med både mormor og morfar. Nå har jeg ihvertall nok mat en tid framover. 

 

kameraet mitt virka ikke så bildet tatt fra denne bloggen her.

 

Tenkte jeg kunne slenge med oppskriften også

 

Horn:

16 dl hvetemel (Jeg hadde 8 dl grovt mel og 8 dl fint mel)

1/2 l melk

4 ss sukker (Kan bruke mindre eller droppe det helt)

2 pakker gjær

 

250 grader i ca 8 min

4 emner i 8 stk

Kokende vann i kummen, brettet hves oppå, pensles. (Kan også droppes)

 

Når det kommer til melet kan dere blandet det slik at dere liker det best. Går ann å lage det både grovere og lysere. Bare å eksprimentere med lyst og grovt til dere finner blandingen dere liker best!

 

Les mer i arkivet » Desember 2014 » Juli 2014 » Mars 2014
Karoline

Navn: Karoline Alder: 19 Blogger om: Klær, sminke, musikk & hverdagen leser denne bloggen nå


Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Bloggen er designet og kodet av
RRH Webdesign
hits