0

05.12.2014 07.32

3

Happy Birthday!

I dag blir verdens beste Merete 20 år! Gratulerer med dagen! <3

Merete du er en helt fantastisk venn. Har kanskje ikke kjent deg i mer enn 3 år, men du betyr allikevel utrolig mye for meg. Vi har utrolig mye gøy sammen når vi først finner på noe. Når det er sagt er vi utrolig dårlige på å faktisk finne på noe. 

Haha dette er faktisk det eneste bildet jeg har av oss! Må bli mye flinkere til å ta bilder fremover!

Håper du har hatt en fantastisk fin dag, og en fin kveld. Utrolig glad i deg!

3

Keep smiling

Er så sykt gira for tiden! Kan bare ikke skjønne hva det er. Er egentlig for det meste bare glad. Har så utrolige mye overskudd. Ikke likt meg i det hele tatt. Kanskje det har noe med at jeg endelig har fått begynt å trene igjen, og er glad for at jeg kan. Jeg er ikke helt sikker, men føler meg bedre på så mange måter, og har fått bedre selvtillitt. Faktisk litt fornøyd med ting jeg gjør ol. Kan ikke huske sist det var slik. 
 

Nå har jeg og mamma gått en koselig tur på 3,5 km så tenkte å ta meg en liten pause og se en episode heroes som jeg har blitt helt hekta på før jeg skal danse litt. Elsker dans!

 

 


#trening #dans #livsglede #selvtillit

0

i dag er dagen

jeg føler jeg virkelig jeg har fått gjort masse! Vaska den ene bilen vår innvending og tatt alt ut av den, vaska alle doene og badene og rydda rommet. Har i tillegg jogga, og vært i Lyngdal og truffet min kjære Merete. Nå for tiden er sånn at hvis jeg først treffer henne så er det en torsdag innimellom i max 1 time. Altfor lite. Fant ut at vi må ha filmkveld snart! 

Savner sommeren jeg! 

Jaja, håper alle dere lesere har hatt en like fin dag som det jeg har! Nå skal jeg legge meg og få skjønnhetsøvnen og passe på å ikke komme for sent til skolen. Er liksom litt greit å komme før tiden av og til..

0

Første kjøretime!

Årh dette har jeg gledet meg til! Når dere leser dette sitter jeg nok i bilen til kjørelæreren og prøver meg. Jeg kan jo kjøre bil, men er liksom litt skummelt siden det er med en kjørelærer. Har bare gledet meg, men tanken på at jeg skal ha første kjøretime i mørket skremmer meg. Hvor ille kan det bli liksom? Noen som tulla med at jeg kom til å kjøre på noen..Ikke morsomt..

Elsker å kjøre bil, og kan virkelig ikke vente med å få lappen!!

Kryss fingrene for meg!

0

15.10.2012

Hva skjer med dagene? Hvor tar de veien? Jeg merker jeg begynner å bli kraftig lei av at døgnet kun har 24 timer. Hvordan skal jeg få tid til å gjøre alt? Skolearbeid, trene, lese meg opp til bilteorien, ha kjøretimer rydde og være med familie og venner. Av og til virker det bare helt umulig. Skolearbeidet bare hoper seg opp og ser ut til å ikke ha noen ende. Det hjelper ikke at jeg er så lite strukturert som det går an å bli. Rundt meg er alt bare rot. Rommet mitt ser ut som om det har vært et lynnedslag, og jeg har utrolig lyst til å rydde det og å få det fint her, men eier ikke motivasjon.  

Kanskje jeg skal begynne med å lage ei liste over alt jeg må gjøre i løpet av dagen. Kanskje jeg får noe mer ut av den da, og at jeg vet jeg ikke kan sove før jeg har gjort alt som står på den lista. Tror jeg skal gjøre det. Kanskje det er det som skal til for meg. 
musicnodes
Rihanna: Diamonds


Dere får dessverre ikke noe bilde av meg idag. Jeg ser ut som et vrak. Jeg var alene hjemme i helga, var flink jente og vasket kjøkkenet og stua, men glemte å vaske klær, så jeg har ikke klær. Eller jo har klær. Ei joggebukse som ikke er til å skryte av og en baggy collegegenser. Hurra for meg...!

Hva gjør dere når dere trenger motivasjon eller har så mye å gjøre at 24 timer ikke er nok?0

Jeg savner det mer enn jeg trodde!

I dag har jeg brukt dagen min i Listahallen og gjort dugnad for lillesøstra mi. Hun går på håndball så jeg satt i sekriteriatet, mens aktivitetsserien spilte. Mens jeg satt der og så på dem fant jeg ut at jeg faktisk savner å spille håndball, og ikke lite heller. Utrolig masse faktisk. Angrer på at jeg slutta. Skulle ønske jeg hadde bein til å spille. Jeg hater at skjelettet mitt sa stopp. Jeg har vært med på så og si alt av idretter som er her i Farsund, og innerst inne savner jeg nok alle litt.  

 

Er det bare meg som savner lagsportene de har gått på tidligere?

Les mer i arkivet » Desember 2014 » Juli 2014 » Mars 2014
Karoline

Navn: Karoline Alder: 19 Blogger om: Klær, sminke, musikk & hverdagen leser denne bloggen nå


Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Bloggen er designet og kodet av
RRH Webdesign
hits